Kunst og underholdningFilm

Filmer med Snoop Dogg. Filmkarriere berømte rapper

Virkelige navn hiphop amerikanske stjerner - Calvin Broadus Jr. Kordosar. Født rap musiker, skuespiller, producer og forretningsmand 20/10/1971 i Californien.

Allerede i en tidlig alder begyndte han at studere musik, sang hun i koret i kirken. Om sin musikalske karriere og resultater i forskellige musikalske genrer (rap, reggae, etc.) kan tale og tale, men denne artikel fokuserer på sin karriere i filmbranchen, og vil fortælle dig, hvad film med Snoop Dogg eksisterer i dag.

CV

Hans kælenavn skuespiller tog t. K. Et barns mor ømt kalder ham Snoopy. Som teenager alderen dreng, ligesom mange afroamerikanske unge mænd, der er vokset op i ghettoen, var engageret i narkotikahandel, og blev medlem af den kriminelle bande The Crips. Efter skole, var han i stand til at gå på college, men på grund af de konstante hits i fængsel, hvis han ikke havde formået at fuldføre uddannelsen.

Bag barer, begyndte den unge mand til at skrive de første tekster og tænke alvorligt over rap. En rigtig spring fremad i sin musikalske kreativitet ung kunstner forpligtet til hip-hop pladeselskab Death Row Records, hvor under ledelse af Suge Knight, arbejdede han med Tupac Shakur og Dr. Dre.

At blive kendt i hip-hop verden har kunstneren ikke ophørt med at udvikle sig og dabbled i nye områder. Han blev aktivt involveret i erhvervslivet og i film. I dag har hans filmografi været langt mere end en film, hvor Snoop Dogg var involveret i både biroller, samt i hovedsagen. Samlet film kreditter over 30 film.

Start en karriere i film

For første gang i en film Snoop Dogg optrådte i filmen 1994 "Mordet var tilfældige", hvor han udførte en lille cameo.

Så, efter en pause på flere år, begynder han at handle mere aktivt. Siden slutningen af 90-erne. det er blevet helt regelmæssigt for at udføre den rolle i filmen. Dybest set, det tager del i komedie film eller kriminel orientering.

En af de mest berømte film med hans deltagelse er komedien "Soul Plane" (Soul Plane) 2004 er den rolle, den første pilot lige spillet Snoop Dogg. Filmen, hvor flyet er under lodsning rapper har en forholdsvis enkel plot og er designet til en teenage publikum. Essensen af billedet er, at hovedpersonen i maleriet besluttet at oprette et flyselskab, der er designet til at tjene kun "farve" af den amerikanske befolkning. Tape modtaget temmelig lave karakterer fra kritikere af hans tilgang til det stereotype billede af afrikansk-amerikansk kultur.

Fremskridt i film

Filmer med Snoop Dogg fortsætte med at gå ud og den dag i dag, men en af de mest berømte værker, hvor han medvirkede, var maleriet med titlen "Mac & Devin Gå til High School" (2012). Dette projekt blev skabt af Snoop Dogg, sammen med den dengang stadig en stigende stjerne i verden af Hip Hop Wiz Khalifa. De medvirkede sammen og indspillede soundtracket. Senere rappere har udgivet et album dedikeret til filmen.

En anden succes var rollen som en 5-del komedie franchisen, "Scary Movie" (2013). Selvom han spillede kun en lille cameo, men det var meget mindeværdig.

Filmer med Snoop Dogg. liste

I denne artikel er der ingen grund til at optælle listen over film, hvor han blev spottet Snoop Dogg derfor give en forkortet liste. Filmer med Snoop Dogg:

  • "Mordet var tilfældige" (1994);
  • "Rengøring" (2001);
  • "Soul Plane" (2004);
  • "Destruktiv par: Starsky og Hutch" (2004);
  • "Quarter Snoop Dogg rædsel" (2006);
  • "Big Shot" (2011);
  • "Mac og Devin gå til High School" (2012);
  • "Scary Movie 5";
  • "Pitch Perfect 2" (2015).

Andre projekter relateret til biografen

Dette er blot en lille brøkdel af de film, hvor Snoop Dogg har medvirkede i mere end tyve års skuespillerkarriere. Ud over at fungere roller, har Snoop Dogg talt i en filmproducent og manuskriptforfatter.

Det skal også bemærkes, at i 2005, han blev grundlægger af filmen selskabets egne Snoopadelic Films, der distribuerer biograffilm produkter fra Snoop Dogg og mere.

Desuden er Snoop Dogg aktivt engageret i forskellige former for business projekter, herunder produktion af film for voksne samt produktion og salg af sit eget mærke af hovedtelefoner, skateboards, legetøj, mad, tøj og fodtøj og andre handlende af forskellige arter. Alt dette sammen, og det er den vigtigste indtægtskilde i dag i stedet for sin musikalske og filmiske aktivitet.

Gentagne gange skuespiller og rapper deltog i at gøre filmen dokumentargenren, nogle af dem er helliget hip-hop kulturen og Rastamanskaya, en glødende tilhænger af, som han er sig selv.

Snoop Dogg - er ikke kun en kult personlighed for hip-hop kulturen og gangsta rap og afroamerikanere, men også en talentfuld skuespiller, forfatter og producer, en vellykket gennemførelse af mange roller og deres egne projekter i biografen. Trods det faktum, at dagens mange hip-hop kunstnere forsøger at engagere sig i parallelle og fungerende aktiviteter, filmisk karriere Snoop Dogg fortjener særlig opmærksomhed på grund af sin unikke udstråling og produktivt arbejde i mange år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.