HjemlighedKonstruktion

Hvordan man laver en mursten fundament med sine egne hænder

Oftest forstæder lav bygning monolitisk betonfundament hældes. Nogle gange, men at bygge bunden af huset er brugt og mursten. Valget af dette materiale er i de fleste tilfælde, der fastlægges af det faktum, at det kan bygge en meget attraktiv fra et synspunkt om æstetik, design.

Fordelen ved at anvende mursten

Designlevetiden af fundamenterne, der blev bygget af dette materiale er lavere end for monolitisk. Men det bemærkes, at det i praksis normalt sker den anden vej rundt. Hvis den konkrete bånd bygningen i stand til pålideligt beskytte væggen af huset fra ødelæggelse i årene 200-300, levetid mursten base er ofte mere end 400. Men selvfølgelig vil en sådan stærk og holdbart design drej kun når præcisionen af sin byggeteknik. Senere i artiklen, og diskutere hvordan man kan lægge fundamentet af mursten med deres hænder ordentligt.

I nogle tilfælde kan du bruge mursten i stedet for beton

Opstilling grundlaget for denne type af huse for det meste kun på tør jord nepuchinistyh. Det er også ønskeligt, at niveauet af grundvand i byggepladsen så lavt som muligt. Ikke for stabil jorden mursten fundament får lov til at indsamle kun med forudgående hælde beton "pude" og obligatorisk forstærkning. Med den høje grundvandsspejl i mørtel tilføjer særlige formuleringer, der forbedrer dens imprægnering egenskaber. Ellers vil et sådant fundament hurtigt forværres på grund af fugt.

For bygninger over tre etager i mursten fundament af bygningsreglementer forbudt at bygge. I nødstilfælde tillader opbygningen af et stærkt forstærket base af denne art. Men i dette tilfælde, fundamentet går urimeligt dyrt. Derfor i praksis, en bygning på 3 etager generelt bygget endnu monolitisk betonfundament.

Blandt andet er denne type design oftest indsamlet under væggene i huse lavet af lette materialer. For eksempel, en meget god løsning er at bygge et fundament af mursten under bjælkehus. Meget godt, denne indstilling er ideel til Planking, panel hus eller en væg bygget af skum beton. Under mursten eller monolitiske strukturer sådanne grunde ikke er opfyldt. I dette tilfælde, er det tilrådeligt at opbygge en monolitisk armeret betonkonstruktion.

Forordninger sådanne grunde kan bruges ikke kun til boliger, men også for alle andre faciliteter. Meget ofte, for eksempel, er hævet fra fundamentet mursten under badet, den lysthus, garage. samleprocessen af en base under opførelse til forskellige formål er praktisk talt det samme.

Sådan vælger du et materiale

Sorter af mursten på det nuværende marked, der er mange. Men der skal bruges til udførelse af fundamenter kan ikke alle typer materialer. Egnet til dette formål, er det kun røde keramiske mursten, og selv da ikke alle. Indikatorer sten bestemt til opførelse af bunden af huset skal være:

  • mærke styrke på mindst 150;

  • frost 35 cykler;

  • massefylde på mindst 1600 kg / m3;

  • vandabsorption - 6-16%.

Det mennesker materiale, der opfylder alle disse krav, kaldet mursten-Zheleznyak. Når du vælger en sådan sten bør være opmærksomme herunder dens udseende. Brick rød farve indikerer, at han ikke er brændt, og derfor ikke meget holdbare og fugt resistente. Konkav eller konveks kanter af sten, tværtimod, tyder på, at han blev holdt i ovnen for længe. Sådanne forskellige mursten skrøbelig. Byg et fundament af huset kan kun være af højeste kvalitet materiale. Derfor blandt andet bør køb af sten være opmærksom på omdømmet af leverandør og producenten.

Nogle gange ejerne af forstæder meget foundation (dens underjordiske del) høstes fra hæmatit og sokkel - fra kalksandsten. Dermed bygningsreglementer tilladt. Men kun i det mest ekstreme tilfælde - på tør jord og i opbygningen af hvad nogle ubetydelige bygninger (sommer køkken, garage, skur, hozblok, etc ...).

Grave en grøft

Siden grundlæggelsen er bygget af mursten med sine egne hænder? Trin for trin monteringsvejledning denne facilitet vil blive givet senere i denne artikel i detaljer. Men først bør stadig beskæftige sig med, hvad der bør være en grøft under denne struktur, og med henblik på korrekt udføre det forberedende arbejde.

Konstruér af de sten bygning regler kun tilladt kolonneformat eller tape grundlaget for huse. Må ikke indsamler fra mursten og svagt uddybede grundlaget for mursten. Eneste denne konfiguration, under alle omstændigheder skal være placeret under frost linje. De sydlige regioner af landet, er tallet 0,6-1 m, mod nord kan nå op til 2,5 m. De nøjagtige tal kan findes i særlige mapper.

Skyttegrave under mursten fundament bliver nødt til at grave ikke blot dybt, men bred. Ja, i dette tilfælde, skal man sørge for at have den murer havde nok plads til murværket. Efter opførelsen af mursten fundament er det "ekstra" rum er fyldt med ekspanderet ler eller let jord. Dette giver dig mulighed for at reducere antallet af frysning niveau for den specifikke placering, samt at minimere den negative indvirkning på den underjordiske del af byggeriet i foråret hævelse.

Resten af renden gravet under en base under de samme regler som en normal stigning. Det vil sige, pre-mærkning udføres under anvendelse af pløkker og ledning (ved fremgangsmåden "ægyptisk trekant" , eller "af de to kurver"), og derefter gjort jordarbejder.

Fremstilling af opløsningen til murværk

Kvaliteten af mursten fundament af øgede krav. Efter alt, hvordan det vil være nemt, at bestemme levetiden af bygningen helt. Så du bør tage en ansvarlig tilgang ikke blot til valget af selve stenen, men også til proceduren for tilberedning af opløsningen. Sandet foran partiet skal være sikker på at finkæmme. Lime i en løsning designet til at lægge fundamentet, behøver i hvert fald ikke tilføje. Nødvendige for at forberede blandingen under anvendelse af en blander. Den homogene sammensætning er, jo bedre.

Opførelsen af strimmel fundament: forberedende arbejde

Den udgravede rende i bunden af huset omhyggeligt pre-komprimeret og nivelleret på det nederste niveau. Endvidere er det hældes sand-grus blanding i en tykkelse på 15 cm. Den resulterende "pude" grundigt komprimeret RAMMER og vand. Så udstyre vandtætte lag. At forhindre befugtning af fundamentet tunge i driften af "pude" rullede tagmateriale (lag 2-3). Samtidig med imprægnering bund og side er det ønskeligt at arrangere. Til dette til banen på begge sider med bitumen mastiks indsætte yderligere strimmel af tagmaterialer.

Arrangement af en støtte opløsning

På blød jord mursten fundament, som allerede nævnt, rejst med forudgående aftale af beton "pude". Sidstnævnte hældes i forskallingen med forstærkende træramme, samlet af stangen 12 mm. Tykkelsen af den "pude" bør være mindst 10 cm. Før montering grundpillerne i dens behov for at overleve i to uger.

Montering af strimlen fundament

Den første række af mursten placeret direkte på beton eller tagdækningsmateriale med påfyldning og efterfølgende ligering med en opløsning af lodrette sømme. Dernæst samling af fundamentet under ledelse af de almindelige regler i obligatorisk forstærkning, lodret og vandret. At opbygge bunden af murstenshus er kun muligt med én række bandagering af sømme. For at reducere adhæsionen struktur af væggene med jorden, er bundpladen udført (flush). Ikke kun i behandlede led når de efterfølgende pudset væg af strukturen antages for yderligere imprægnering.

Pålidelig mole fundament af mursten med sine egne hænder: trin for trin guide

Her er basen ikke gravet pit som ved brug beton mørtel, og renden. Efter alt, for søjler i murværk murer kræver plads. Etablere nødvendige støtte under alle bærende vægge i bygningen. Obligatoriske stillinger bør blive lagt ud på hjørnerne. Desuden skal de være installeret i skæringspunktet mellem vægge. Den mindste sidelængde på sektion kolonne square - 380mm (1,5 klodser). Over jorden støtte bør stige mindst 20 cm.

For at få en jævn murværk, installeret første rende skudt ned fra bestyrelserne-box skabeloner. Under disse pre-laid imprægnering og hældt betonunderlag.

Murværk er omkring disse skabeloner. Når du har lagt ud flere rækker, er kassen fjernes. Som et resultat, i kolonnen forbliver tomt rum, der skal fyldes med beton. murværk er længere konstant og ensartet trimning murstenene til den ønskede højde. De resterende kolonner i midten af den tomme plads indsættes fittings (tre stangen 12 mm), og opløsningen blev hældt.

Over jorden klar kolonner forbinde ofte den konkrete bånd. Hun hældte i forskallingen med armering. Knyt dele med hinanden og med umulige kolonner. I stedet for beton, kan mellemrummet mellem søjlerne også bare æglæggende mursten.

Fundam af mursten til bad

Princippet af konstruktionen af basen for en sådan struktur den samme som for beboelsesejendom. Oftest fundamentet lavet af mursten med deres hænder til badet hældes i form af en kontinuerlig bånd. Men hvis væggen er meningen at gøre panelet, kan du gemme og administrere kolonneformat base. For kælderen del af strimlen fundament et bad er bedst at bruge røde mursten. Silikat bange for vand. Også i regenerering af basen under væggene i badet fuld opmærksomhed bør rettes til imprægnering.

Hvordan man laver et fundament af mursten med deres hænder for havepavillon

I dette tilfælde vil det være nok til at opføre fire søjler i hjørnerne af strukturen. Under meget lette pergola sådanne fonde er undertiden ikke engang uddybes. Til større installationer af denne type er installeret 6-8 fødder.

Som af strimlen fundament mursten bad under en løvhytte base, der skal vandtæt. Under den nødvendige støtte til at passe tagmateriale i flere lag. Ved påfyldning af tomme centrum af søjlerne sat Nägeli stænger eller under selen og stud ramme havepavillon. Over overfladen af den støtte, de skal stige med 20 cm. Konkret barer også uddybet til 20 cm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.