Nyheder og SamfundØkonomi

Funktionelt værdi analyse

Funktionel og omkostningsanalyse - det er en stor mulighed for at forbedre din forretning og øge overskuddet flere gange. Det faktum, at værdien af den metode i forståelse, som sektorer af virksomheden er den dyreste og om det giver mening for disse omkostninger. Visuel metode er overlegen i forhold til alle andre tests flere gange; resultaterne er udtrykt i form af ordningen, som kan påvises i møder i virksomhedens aktiv. Dette er den største fordel ved en sådan analyse af virksomheden.

aktivitetsbaseret omkostningsberegning metode benyttes den mest rentable og lovende virksomhed, og det bekræfter endnu en gang sin relevans og succes.

Hvad er formålet, at denne analytiske tilgang virker? Først og fremmest, værdianalyse udføres primært for at finde svagheder i organiseringen af virksomheden. Men til den udfordring sætte denne analyse mere globalt: denne metode skal bidrage til at forbedre kvaliteten af virksomhedens produkter. Det er nødvendigt, først og fremmest, forbrugerne. En anden opgave - den maksimale reduktion af omkostningerne i virksomheden til produktion af de fleste produkter, jo mere interesseret organisationen selv. , Løsningen på det andet problem, og vil ikke forhindre, at forbrugeren Dog: faktum er, at hvis den lavere budget på arbejdspladsen, og det endelige produkt vil være billigere. Det betyder, at det vil være til rådighed for masserne, og derfor let at sælge. Således er den funktionelle værdi analyse hjælper ikke kun reducere omkostningerne, men også en stigning i salget marked, hvilket naturligvis have en positiv indvirkning på virksomhedens fremgang. Af den måde, var denne analysemetode først opfundet af designeren Sobolev, og nu er det med succes brugt af virksomhederne over hele verden.

Hvordan kan man foretage en funktionel analyse af omkostningerne? Det faktum, at specifikke retningslinjer om dette spørgsmål nr. Men der er oplevelsen af mange virksomheder, der bruger denne metode. Vi tilbyder et nærmere kig på funktionel omkostningsanalyse i det følgende eksempel.

Først er vi nødt til at dele alle oplysninger om fasen. Den første - en funktionel model af selskabet. Her er de grundlæggende enhed kredsløb beliggende i centrum, vil være den vigtigste funktion i virksomheden, for eksempel, "at gøre blødt legetøj", "producere moderigtigt tøj" - prøv at isolere de vigtigste linje af din virksomhed - noget, som din virksomhed i sidste ende leverer på markedet salg. På den venstre kant af behovet for at registrere alle materialer og råstoffer. På højre - produktionsmidler - maskiner, symaskiner, smeltning shop osv Top skrive to vigtige enhed - dokumentation og produktionsplan. En bund - virksomhedens ressourcer. Så du grafisk skildre de basale omkostninger, der ikke kan udelukkes på den betingelse, hvis du vil have virksomheden til at opfylde sin primære funktion.

Dernæst går vi til anden fase, som kaldes en model af værdien af selskabet. Funktion, i dette tilfælde, som regel to. De står i midten og er uadskillelige. Det vil sige, at de supplerer hinanden og præsenteres på en ensartet interaktion. Funktionen 1 til funktion 2 er en pil, der viser exit resultat. Top 1 og 2 funktioner er placeret 2 store blokke, som kaldes ressourcer. Til venstre for 1 funktion tagging råmateriale, og retten til den anden - produkt. Bund - de samme ressourcer. I nærheden af pilene, der går fra toppen til ressource blokke, skal du markere værdien af disse processer. Så arbejdet i virksomheden og omkostningerne ved hver tjeneste er skematisk synlig.

Funktionelt - værdianalyse, hvoraf et eksempel vi har overvejet, udført. Det er fortsat kun at drage de nødvendige konklusioner og tage dem til efterretning for det videre arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.