Nyheder og SamfundBerømtheder

Vægt og højde på Snoop Dogg

Snoop Dogg (se nedenfor foto.) - en fremragende musiker og en ekstraordinær rapper, der i sin genre af en sand legende. Mange nutidige kunstnere forsøger at efterligne ham. Dette er ikke overraskende. Efter alt, den amerikanske musikindustri, blev han et symbol på hele musikalske retning. I denne artikel vil vi tale om, hvad vækst har Snoop Dogg og præsentere sit kort biografi. Lad os komme i gang.

Barndom og familie

Snoop Dogg (rigtige navn Calvin Broadus, Jr. Kordozar) blev født i 1971. Faderen forlod familien kort efter fødslen af en dreng. Omsorg for Kelvin og hans to brødre faldt på skuldrene af moderen. Efter nogen tid i familien optrådte stedfar. Bare hans navn er Snoop Dogg og hele mit voksne liv.

Det eneste, der er rigtige far efterladt en arv til fremtiden rapper - en kærlighed til musikken. Efter at han forlod huset lå et bjerg af forskellige poster. Således at alle de gratis tid brugt på deres dreng lytter.

Fra en tidlig alder Snoop Dogg spillede klaver, forsøger at komponere dine egne melodier. Og han sang i kirkekor for afrikanske amerikanske børn. Han stod ud fra resten, da væksten af Snoop Dogg på det tidspunkt var over gennemsnittet. Med fremtidig rap musiker mødte jeg omkring 5-6 klasse og er ganske alvorligt revet med af dem.

kaldenavn

Omkring samme tid drengen og fik øgenavnet, hvorved det nu er kendt over hele verden. Mor kaldte ham Snoopy (på engelsk den "nysgerrige"). I sit interview, musikeren sagde, at øgenavn var passende. Først havde han en naturlig nysgerrighed, og for det andet, i dagevis kunne se en animeret serie om en trist hund. Men generelt detstvo legendariske rapper var ikke skyfri.

fængsel

I skolen Snoop Dogg ramte Crips bande. Det er forbundet med det, og den tidlige fase af musikerens kreativitet. Den hovederhverv var narkotikahandel medlemmer af denne gruppe. Efter gymnasiet, Calvin indtastet Polytechnic College i Californien. Men seks måneder senere, fandt han kokain og sendt i fængsel. Hun gik ikke i stykker Broadus Jr., og efter befrielsen af sit liv tilbage til normal. Snoop besluttet at gennemføre planerne undfanget tidligere.

musik

Sammen med venner gjorde han demoer af sine egne sange. Efter et stykke tid, de hørte en velkendt musiker og producer Dr. Dre. I 1992, han allieret sig med Snoop for at skabe et fælles album. Snart indspille The Chronic blev præsenteret for offentligheden. Det viste sig at være ganske vellykket, mens der i USA og Canada, blev det betragtet som en bestseller. Og kritikerne og publikum roste ikke kun den legendariske Dr. Dre, men hans unge kollega. Efter at der var en betydelig vækst i Snoop Dogg som musiker. Han har ikke udgivet et soloalbum, og er blevet en rigtig stjerne.

I 1993 Snoop begyndte at indsamle materiale til det første album. Som et resultat, Doggystyle disk blev den mest ventede album af året. Umiddelbart efter udgivelsen, blev han en sand klassiker rap. Dette øjeblik var udgangspunktet for en lang rejse for musikeren til højder af verdensberømmelse.

Årsagerne til populariteten

Det er værd at bemærke, at succesen af albummet Doggystyle var dels på grund af tilstedeværelsen af dem, der ophidsede offentligheden. Det savoring af vold, kriminalitet og bandeord. Præcis vundet Snoop berygtet. Hans arbejde er endda blevet diskuteret i Kongressen. Organisationen for Kvinders Rettigheder, etik og moral rapper forrådt bandlyst. En musiker ikke tøve og kun bekræftet hans lidet flatterende ord med gerninger. I 1993 blev Snoop sigtet for mordet på Phillip Voldermariana. skuespillerens advokater hævdede, at han handlede inden for rammerne af tilladelige selvforsvar. Alt dette har skabt utrolig buzz i pressen og salget steg fra Doggystyle disk flere gange.

Retslige fejder varede omkring to år. Kun i februar 1996 med rapperen renset for alle anklager. I september samme år dræbte Tupac Shakur. Og hans næste album Doggfather Snoop dedikeret til ham, sikring sin popularitet.

kontrakt

I 1997 har musikeren underskrevet en kontrakt med etiketten "No Limit", som netop er dukket op på markedet. Hans kapitel Master Pi havde brug for en lys berømthed, der vil være over for virksomheden og føre det til mesterskabet i amerikansk rap. Snoop Dogg var velegnet til denne rolle. Et par år senere fik han en meget god etiket til hovedstaden. Fra 1998 til 2000, "No Limit" rapper har udgivet tre albums: Da spillet er at blive solgt til ikke at blive fed (1998), No Limit Top Dogg (1999) og sidste måltid (2000). På trods af de bestræbelser, som en musiker, blev de to første skiver taget cool. Men det sidste album var meget vellykket.

film

Siden 1994 REPER prøvet sin nye rolle. Med jævne mellemrum Snoop Dogg optrådte i en cameo af forskellige film. I første omgang hans spil var ikke meget bemærkelsesværdig. Men efter billeder af "sorte business", "Training Day" og "Bones" blev mærkbar vækst som skuespiller Snoop Dogg. Rapper konstant forbedre kunstneriske færdigheder. Over tid er det muligt at bevæge sig fra gangster billeder i komedie genren. Det mest slående projekter rapper i denne retning var: "Fun", "Soul Plane" og mange andre. Desværre fik Snoop ikke overveje biograf som sin hovedaktivitet. For det første har det altid været musik til ham.

forretning

I de senere faser af deres karriere blev Snoop en producent og engageret i at fremme andre kunstnere. Mange af dem gik til musikeren og tilbød en masse penge for at optage et fælles spor eller live-optræden.

Men denne vækst Snoop Dogg som den handlende ikke er ophørt. I øjeblikket musikeren taler flere profitable virksomheder på områder som hovedtelefoner, cigar, sko, tøj og endda porno.

Personlige liv

I midten af 1997, Snoop Dogg, hvis arbejde er blevet beskrevet ovenfor, gift Shant Taylor. Hun var sin kæreste stadig går i skole. Efter et stykke tid Shanta vielbein fødte tre børn: en datter og to sønner, Corey - Cordell og Korda.

I lang tid, Snoop familie levede i lykke og harmoni. Men i 2004, har musikeren søgte om skilsmisse, hævder eksistensen af uoverstigelige forskelle i forhold til sin kone. Fire år senere, Snoop og Shanta forsonet. De gentagne gange fornyet ægteskabsløfter.

Snoop Dogg: højde, vægt,

De forskellige kilder til disse tal er forskellige. Men oftest citerede følgende tal: væksten af Snoop Dogg i cm - 192, og rapperen vægt er 82 kg.

interessante fakta

  • Musiker arbejder som kreativ direktør for etiketten "Prioriti".
  • I 2009 rapperen sluttede sig til bevægelsen "Nation of Islam".
  • Snoop coachet unge fodboldhold "Pomona Steelers." Det er sammensat af musiker sønner.
  • I tv-serien "The Clinic" karakter Ronald har tilnavnet "Snoop Dogg". Og han ligner meget rapper.
  • Snoop er en fan af tv-serien "True Blood". På det tidspunkt, han var ivrig efter at deltage i optagelserne, men Alan Ball (skaberen), han nægtede. Musikeren har indspillet et nummer dedikeret til hovedpersonen.
  • I april 2009 dukkede en voks figur af Snoop i museet Madame Tussauds (Las Vegas).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.