Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Sådan Beat proteinet til opnåelse af en stabil vægt

Kvaliteten af fødevarer, som bruger proteiner direkte afhængige af resultatet af deres bankende. Derfor skal du vide, hvad du ønsker at bruge æg og køkken tilbehør for størstedelen, en tyk protein skum til outlet bagning var frodig og blød. Nogle husmødre ved ikke, hvordan at ruske op i protein, for at opnå de ønskede resultater fra deres bagning, og som et resultat af Cooks "mesterværker" er langt fra den ønskede effekt. Vi er nødt til at lære de enkle regler, der vil hjælpe dig uden nogen indsats for at opnå det ønskede resultat.

Redskaber til piskning

Før du pisk det protein, du har brug for at vælge den rigtige beholder til jobbet. Det bruges til at opnå luft og stærke skum kobber redskaber, som er blevet en sjældenhed i dag. Det kan erstatte metal eller glas redskaber. Men anbefales ikke piske protein i aluminiumspander eller kasseroller, fordi på grund af omsætningen af metallet med syren, når de tilsættes i en piskning protein opnået vægtforøgelse grå nuance. Man kan heller ikke bruge plastprodukter, fordi den porøse plastoverflade bidrager til udseendet af fede film, der forhindrer produktionsmængden af proteinet under slag. Sørg for at din stykke af pladen var helt rene og tørre. Selv den mindste mængde af fedt vil forhindre oprettelsen af protein interaktioner i protein masse. Pisk til at piske proteiner har brug for at gnide en citron skive og tørre grundigt umiddelbart før selve processen.

Hvordan man kan slå den frodige protein

Det er nemt. At pisk frodige protein, du har brug for at kende nogle af de nuancer: For pisket protein skum holdes længere nødt til at bruge friske æg, i hvilken proteinet er meget tykkere. Processen med piskning kræver lidt mere tid, men kvaliteten vil være meget bedre: massen bliver mere frodig og voluminøs og ophold i denne stat vil være meget længere. God piskede æg både koldt og stuetemperatur, men den eneste forskel er, at varm protein overfladespænding mindre og derved boble generation proces er meget bedre. Sørg for, at der under adskillelsen, har selv en dråbe æggeblomme protein ikke kom til, ellers du når den ønskede lydstyrke.

Sådan kontrolleres friskhed æg

Den første metode til bestemmelse af graden af friskhed æg - du nødt til at sætte det i lidt saltet vand: frisk straks gå til bunden og komme udløbet. Den anden måde - at bryde et æg over pladen, og bemærk, om indholdet vil være i en blandet tilstand, så det er ikke egnet til at piske, og er kun egnet til salater, supplement til dejen eller æg. Selv hvis du tilføje en smule citronsyre, er den ønskede virkning endnu ikke nå.

Hvordan man kan opnå en stabil tilstand af proteiner

At opnå en steady state af piskede protein du behøver under fremkomsten af skum tilsættes en smule af citronsyre eller eddike. Dette protein masse gevinst volumen og vil ikke falde af. Under piskning processen mæt med oxygen, og dette vil blive porøs og luftig. Også kvaliteten af piskeligt æggehvide afhænger af, hvor længe og hvor hurtigt du vil det at skumme. Men for forskellige retter har brug for deres egen specifikke tekstur. For eksempel volumenvægten stabil til udsmykning kager og souffles, marengs og efter - et kraftigt skum.

Tilføjelse sukker

Af tilsat sukker proteinmasse bliver mere tæt og stabil. Før endelig pisk protein skal først i æggemassen flydende konsistens tilføje citronsyre, og derefter den første skumdannelse i små portioner til introducere pulveriseret sukker. Piskning proteiner er nødvendig, da en lav hastighed, efterhånden øge den. Efter et par minutter at blive vist skinnende stabilt protein masse.

Mirakler, og kun

Nu hvor du ved, hvordan at piske det protein, så han vendte tredimensionelle og stabil, finde en opskrift favorit godbid og forsøge at koge det. Du sikre dig, at du kan gøre underværker i køkkenet, hvis du ønsker det. Gå efter det, og din tålmodighed, og nysgerrighed vil blive tilbagebetalt med renter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.