Nyheder og SamfundBerømtheder

Ekaterina Grigorieva - Russisk topmodel

Ekaterina Grigorieva - Russisk topmodel, smuk pige, der formåede at bryde ud af en provinsby takket være hans hårde arbejde, at erobre catwalks i Europa og Amerika. I denne artikel vil vi tale om denne skrøbelige, men stærk pige.

barndom

Katja blev født 15 september 1989 Olenegorsk, som er beliggende i Murmansk-regionen. Ud Katie i familien har en anden datter ved navn Valentina. Deres far var i militæret, så Ekaterina Grigorieva blev disciplineret og lydig fra barndommen. Katya drømte om at blive en model, selv om jeg forstår, at dette ikke er muligt i Olenegorsk. Forældrene besluttede at give en fremtidig model for klasser i balsal dans, hvor Kate var venter på en stor succes og mange priser. Senere Catherine måtte opgive denne hobby på grund af hendes flytning til Murmansk, hvor hun planlagt at gå på universitetet for at blive en marketingmedarbejder.

Forsøg på at blive en model

Ekaterina Grigorieva, hvis biografi er fuld af højdepunkter, flyttede til Murmansk og beslutter sig for at besøge flere modelbureauer. Utroligt, den fremtidige model straks tilbyde en tur til Asien, hvor, som regel, mange piger og begynde at arbejde. Desværre turen faldt igennem på grund af de forældre til Catherine, der var imod dette og ønsker at få deres første datter er uddannet fra universitetet.

I 2010 Kate afslutter sine studier på universitetet og forsøger igen at blive en model. Til dette, tager hun del i konkurrencen "Miss Rusland". Som anerkendt af Ekaterina Grigorieva, blev hun først modet og følte urolig i konkurrencen. Hun formåede ikke at nå finalen, men som ikke stoppe hende.

I 2012, da hun var i stand til at komme sig helt og genvinde tilliden til sig selv, hun igen valgt at deltage i konkurrencen "Miss Rusland". Hun kom i top ti, men ikke opnå sejr. I samme år deltog hun i den berømte tv-show "Top Model på russisk", som var en ledende russisk model Irina Shayk. Ved konkurrencen Ekaterina andenplads, det drastisk ændret hendes liv.

model karriere starter

2014 blev starten på hendes modeling karriere. Det begyndte med, at ingen har en ukendt pige åbner i New York på årsdagen show af den legendariske mærke Donna Karan (Donna Karan). Efter dette show Katja inviteret til den europæiske mode kapital - Paris og Milano. I Europa tager det en del i mode Uger og viser sådanne huse fra Versace, Gucci, Oscar de la Renta og mange andre. Det var dengang, at hun har vundet verdensomspændende popularitet og har modtaget titlen topmodeller.

parametre

Ekaterina Grigorieva - en model ikke bare et kønt ansigt, men også de ideelle parametre. Ifølge officielle kilder, dens højde er 180 cm, brunt hår og grønne øjne. Bust, talje og hofter - 83-61-89, der ser meget harmonisk med sin statur.

Katya Grigoryeva i dag

Til dato, Ekaterina Grigorieva (fotos kan ses i artiklen) har et kontor i fire byer - New York, Milano, Paris og London, hvor han udviklede modellering bedst. I maj 2016 optrådte hun på forsiden af et magasin Cover, i april - på forsiden af russisk blank Allure. Blandt hendes bedste værker - billeder til russisk Vogue i november 2014 samt for Numero.

Ekaterina Grigorieva gør fremskridt, der arbejder med mange mærker, blev hun inviteret til forskellige Champaign. Blandt nyere - skydning for det kendte mærke designer Kristiana Lubutena, Champaign for Versace mærke og "Bottega Veneto".

I løbet af de seneste seks måneder, Catherine tog til podiet følgende mærker: Pronovias (berømt virksomhed, der producerer luksus brudekjoler), Moschino, Ralph Lauren, Gucci, Phillipp Plein, Balmain og mange andre.

Angel Victorias Secret

Ekaterina Grigorieva - en model, der i 2015 blev Engel Victorias Secret, men det kun fra Rusland. Ud over Katie, engle er så berømte modeller som Behati Prinsloo, Adriana Lima, Kendis Sveynpol, Alessandro Ambrosio og andre. I 2014 og 2015 var Catherine et medlem af den endelige show af brand, hvor hun var bemærket og påpegede så mange.

Personlige liv

August 2015 bragte en model af stor lykke - hun giftede sig med hende udvalgte. Vi ved kun, at hans navn er Alexander. Bedøvelse og meget dyre vielsen fandt sted i Rusland i det luksuriøse byen St. Petersborg, hvor Alexander angiveligt født. Ekaterina udgør i en brudekjole i blonde af Zac Posen. Kate skjuler sit valg. Seks måneder senere kom nyheden om en mulig opløsning af ægteskabet efter brylluppet, på internettet, men det er ikke bekræftet af de faktiske forhold.

Ekaterina Grigorieva ikke kun skønhed, men også en reel hårdtarbejdende. Nu rejser hun verden, der flytter fra en by til en anden, hele tiden involveret i skydning og modeshows. Ifølge hendes aktiv konto på det sociale netværk "Instagram" kan du se, at hun er helt tilfreds og tilfreds med sit liv, fordi hun var den, der ville. Hver dag om det lærer flere og flere mennesker, vi håber, at det vil have fantastiske succes i fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.