Nyheder og SamfundBerømtheder

Malis Aleksandr, formand for selskabet "Euroset". Biografi, familie

Hans karriere begyndte han med at indsamlede oplysninger om den elektriske anlæg og skoet heste på racerbanen. I dag Malis Aleksandr står ved roret i den største detailhandler "Euroset". Forretningsmand bruger sin fritid, ridning en cabriolet, og håber, at børnebørnene vil huske ham som en reformator, da han har gjort internettet tilgængeligt for mennesker. Men blandt markedet kommunikation vundet Repræsentanter Malis Aleksandr berømmelse som en kreativ og talentfuld topleder, der er i stand til i tide at forstå mainstream tendens. Ex-ejer af "Euroset" - forretningsmand Yevgeny Chichvarkin - "" også positivt om sin efterfølger, siger, at ledelsesstilen Malis "kombinerer alle de positive ting, der passer ind i konceptet" kynisme Alexander løber som en pragmatiker. Hvad var hans vej i din karriere? Overvej dette spørgsmål nærmere.

Fakta fra biografi

Alexander Malis, hvis biografi er unægtelig sjovt og interessant, er en indfødt af den russiske hovedstad.

Han blev født den 4 september 1972 år. Siden barndommen, viste han en interesse i elektronik og, mens du stadig i skole, begyndte at samle detaljerne i en af de fabrikker elektroteknik. Samtidig vidste Malis Aleksandr at i sit liv kan han ikke undvære en videregående uddannelse.

studietid

Den unge mand kom ind i Moskva Aviation Institute, at vælge for sig selv en specialitet "anvendt matematik". Efter et stykke tid skifter han institutionen i Moskva State University of Commerce, der definerer sig selv profil retning - "Finansiel Regnskab og Revision". Diplom af high school unge vil modtage i 1995.

Som studerende Malis Aleksandr begynder sin karriere: han var skoning heste på væddeløbsbanen, at lære dette håndværk i et par måneder. Det skal bemærkes, at arbejdet med smeden skulle betale nok. I en procedure, modtog han omkring 20 rubler, med den gennemsnitlige løn for 150 rubler om måneden.

Imidlertid har journalister skrevet en masse modstridende oplysninger om, hvor og hvornår han arbejdede den fremtidige ejer af "Euroset".

arbejde Experience

Ifølge nogle haj pen, Malis Aleksandr Adolfovich 1990-1995 fungerede han som en finansiel analytiker og direktør for afdelingen i revisionen selskab "Ruskonsalt". I 1992, en ung mand arbejdede som kommerciel direktør for et forlag, og sideløbende med dette etableret virksomhed, "forudsat organisatoriske tjenester."

"Corbina Telecom"

Men det helt store projekt Aleksandra Malisa blev gennemført i 1994. Sammen med sin bror Oleg, der var en ekspert på området for bankvæsen rådgivning, telekommunikation, etablerede han en kommerciel struktur "Corbina Telecom".

De jure det var engageret i levering af konsulentydelser inden for private udlån selskaber, på udkig efter investorer til forretningsprojekter. Efter nogen tid, de de facto startede videresalg af teletjenester. Mængden af investeringerne i skabelsen af Alexander og Oleg beløb sig til omkring tre tusind dollars.

I 1996 købte brødrene til 50 tusind dollars en telefoncentral, hvor det første sted af sit eget net var blevet oprettet - det gav en mulighed for at "Corbina Telecom" for at komme ind på markedet for mobiloperatører.

Kontinuerlig ejerskifte

To år senere, virksomhedens omsætning beløb sig til 10 millioner dollars. Nødvendige investering i selskabet, ellers ville det ikke stå konkurrencen. Alexander og Oleg Malis beslutter at sælge den "Corbin" bekymring IDT (US).

køb og salg af objektet blev anslået til $ 9 million. Brødrene blev også solgt til at arbejde i virksomheden som funktionærer ledere. Alexander Malis, tidligere chef for salgsafdelingen, personale beskæftiger sig med udvikling af kundeunderlaget og fremme af nye tjenester, herunder langdistance og internationale telefoni, blev næstformand for den "Corbina".

I 2006 en forretningsmand udnævnt til stillingen som chef for CJSC "Investelectrosvyaz", som hører til den "Corbina". Snart ejere af "Corbina" er velkendte iværksættere Viktor Veksler og Alexander Mamut.

I begyndelsen af 2007, Malis og bliver. om. Generaldirektør for "Corbina" moderselskab - JSC "Cortec". I februar præfikset "og. Om." blev afskaffet, da Alexander Adol'fovich stået i spidsen for virksomheden "Cortec", den kontrollerende aktiepost, hvoraf tre måneder senere fik den nationale telekommunikationsinfrastruktur "Golden Telecom".

I februar 2008, at selskabet "VimpelCom" blev ejer af "Golden Telecom" og "Corbina Telecom". Snart Aleksandra Malisa udnævnt direktør for udvikling af bredbånd i RuNet Group "VimpelCom".

I efteråret 2008 russiske medier informeret om, at investeringsselskabet A & NN, som er ejet af Alexander Mamut har købt Artemyev og Chichvarkin business virksomhed "Euroset".

"Euroset"

I dag er denne struktur er den største leverandør af mobiltelefoner. Shop "Euroset" fungerer næsten i alle russiske region.

I midten af efteråret 2008, "VimpelCom" købt hos Aleksandra Mamuta 49 procent af aktierne i "Euroset". I april i det følgende år var Aleksandr Malis præsident for det selskab, der skulle arbejde i denne egenskab i tre år. Han foretog en butik "Euroset" er endnu mere relevant. Nogle eksperter fandt det mest hensigtsmæssigt kandidatur til præsidentposten, med henvisning til, at den tidligere ejer af "Corbina" var i stand til at udvikle sin skabelse, selv på et begrænset budget.

Men som anført af Alexander Malis, "Euroset" ikke vil undergå en radikal reform, vil alle de funktioner opfundet af Chichvarkin ukrænkelige. Hans opgave er at føre hans organisation stoppede ikke i sin udvikling.

forholdet status

Hvad enten glade gift forretningsmand Alexander Malis, hvis kone gør sit yderste for at sikre, at han var behageligt og hyggeligt hjem? Selvfølgelig, ja. Alexander Adol'fovich - far til to døtre, som han tilbeder.

hobby

I sin fritid nyder havearbejde forretningsmand. Russisk trykte udgave af "Standard", når sikrede ham ejeren af status som en af de smukkeste haver i landet, indretning af dem er i den britiske stil. Forretningsmand siger, at vegetationen plantning proces hjælper ham genoprette den følelsesmæssige balance, der er tabt på bare en uge arbejdsdage. Alexander Malis elsker at gå i deres have, når det gives fri tid. Han har også engageret i ridning og indsamle våben sjældenhed. Han kender engelsk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.