Nyheder og SamfundØkonomi

De mest kendte iværksættere i verden og Rusland

I dag, mange har tendens til at starte deres egen virksomhed og dermed få økonomisk uafhængighed. Men erhvervslivet er ikke så simpelt som det kan synes ved første øjekast. Der er særlige love sejre, hvorefter kun den stærkeste overlever. Ikke underligt kendte iværksættere rådgive begyndere altid holde mine ører åbne, ellers konkurrenter vil spise i et snuptag.

Men hvordan man kan forstå, hvad der foregik i verden styret af de store penge? Svaret er simpelt: at udforske oplevelsen af kendte forretningsfolk og foretage de nødvendige konklusioner. Men du har brug for at vide, hvem de er - de mest berømte forretningsmænd i Rusland og i udlandet.

Hvem er en iværksætter

Til at begynde at give mening for hvem iværksætteren. Efter alt, på trods af at dette koncept er meget almindeligt, at mange stadig ikke ved sin sande værdi.

Således iværksætteren - en person, der er engageret i en aktivitet (produktion af ting, levering af tjenesteydelser eller videresalg af varer) med henblik på at opnå en økonomisk fordel. Men han er en leder på hvem hviler byrden af ansvar for de produkter, såvel som overvåger alle produktionsfaser.

Det er vigtigt at huske, at iværksætteren - en mand stærk i ånden, fordi han altid sat på spil deres penge og omdømme.

Historien om fremkomsten af iværksætteri

De første forretningsmænd optrådte længe før direktivet trådte i cirkulation af penge i de dage, hvor markedsrelationer baseret på gensidigt fordelagtigt udveksling. Og den, der var klogere og mødre, har altid søgt at sælge deres varer på mere favorable vilkår.

Naturligvis med ankomsten af de penge forretningen yderligere styrket, for nu var det muligt at beregne fordelen er langt mere effektiv. Mange har hørt sige "Krigen - motoren i fremskridt", og så, jo større konflikt, markedet er i rivende udvikling. I ryggen var et våben, oversøiske produkter, såvel som slaver, som længe har været betragtet den universelle valuta i mange lande.

Men ordet "iværksætter" dukkede langt senere. Det blev indført i en verbal omsætning fransk økonom og filosof Jean-Baptiste Say, og det skete i 1800.

Kendte iværksættere fra fortiden

Vi vil ikke huske forhandlerne i den antikke verden, da pålidelige oplysninger om dem er ikke, og meget brug af deres metoder, også. Mere rimeligt at overveje dem, der har opnået berømmelse ikke så længe siden, at åbne døren til en verden af store muligheder, og mere præcist, de store forretningsmænd i det tyvende århundrede.

De mest kendte iværksættere i sidste århundrede:

 1. Thomas Edison. Denne mands navn er velkendt for mange den dag i dag. Takket være sine innovative idéer elektriske apparater er blevet sædvanligt normen. Telefon - dette er en af de første af hans værker, som han har modtaget 100 tusind dollars fra firmaet "Western Union".. Blandt hans øvrige resultater kan noteres billedrøret, samt modernisering af glødelampens. Bag Edison forlod firmaet General Electric, som er blevet en af de førende producenter af elektriske apparater i verden.
 2. Henry Ford. Stifter af en stor virksomhed Ford Motor Company, hvis herlighed ikke kan udtrykkes i ord. Men ikke i bilbranchen succes ligger Henry, nej. Først og fremmest var han en stor iværksætter, der altid har været i stand til at trampe ned i konkurrencen med sine idéer om arbejdets tilrettelæggelse.
 3. Bill Geyts. Det er svært at finde nogen, der ikke kender til Microsofts, fordi Windows operativsystemet er nu værd næsten hver computer. Mens der i 1976, da Bill Geyts kun åbnet det, ingen troede på udsigten til en ny industri. Årsagen til denne triumf var den urokkelige tro på dig selv og i din drøm, for når Gates skulle vælge mellem arbejde og studere, han uden tøven valgte den tidligere.
 4. Rey Krok. Grundlæggeren af McDonalds fastfood-netværk. Ray var ikke madlavning, mere end det, han ikke selv komme op med en menu på en restaurant først. Ideen selv var ejet af McDonald brødre, men visionær Kroc, dufte overskud, i 1961 købte rettighederne til virksomheden. Efter megen anstrengelse sit netværk af mærkevarer fastfood har spredt rundt om i verden.
 5. Stiv Dzhobs. En anden geni af informationsteknologi, droppede ud af college af hensyn til deres drømme. Mange kender ham som en grundlægger af en gigant som Apple. Også takket være deres ideer, Jobs var i stand til at lave sit eget mærke drøm af millioner, som i væsentlig grad øget sine salgsindtægter.

Berømte russiske iværksættere

Med hensyn til de sovjettiden, alle fabrikkerne var under tilsyn af staten, og iværksættere sidestilles med kriminelle. Men med Sovjetunionens sammenbrud, har alle ændret sig dramatisk. Nu kan alle konkurrere om deres bid af kagen, ved hjælp af deres egne metoder.

De mest kendte iværksættere i Rusland:

 1. Mikhail Khodorkovsky. En af de rigeste mænd i Rusland, blev hans tilstand målt på $ 15 milliarder dollars. I løbet af sit liv har han prøvet mange måder at generere indkomst - fra tømrerarbejde, efterbehandling og olietransport. Den sidste og bragte ham så meget kapital.
 2. Roman Abramovich. Denne mand er populært kaldt "aluminium magnat", som er direkte knyttet til sin form for aktivitet. Rabinovich mener selv: hans succes ligger i det faktum, at han arbejder hårdt, så længe det når det tilsigtede mål.
 3. Mikhail Fridman. Selv i sovjettiden Mikhail fortjent at spekuleret på teaterbilletter. I årenes løb, hans indkomst steg markant, som tillod at trænge ind i de mere prestigefyldte områder af erhvervslivet. Mange berømte iværksættere taler om ham som en haj, der river alt på sin vej.
 4. Rem Vyahirev. Den tidligere leder af "Gazprom", som gjorde en række vigtige kontrakter om salg af gas.
 5. Elena Baturina. Kendt russiske iværksættere - det er ikke kun mænd, og Baturin - et godt eksempel. Dette business kvinde har flere cementfabrikker samt et netværk af de største bygningskomplekser i Moskva.

De fleste unge iværksættere

I de seneste år, er den yngre generation hurtigt indhente deres mentorer. For eksempel, mange kendte iværksættere i verden krydsede knap grænsen på 30 år, i virkeligheden, halvdelen af dem stadig i deres teenageår.

Først og fremmest skal det bemærkes, Mark Zuckerberg, grundlægger af sociale netværk Facebook. Ved åbningen, han var kun 20 år gammel, der ikke bliver en hindring på vejen til verden berømmelse.

Tom Thurlow - den berømte engelske forretningsmand, der i 19 år har åbnet sit netværk for salg af bøger. Det var ham, der har udstedt den berømte serie af Harry Potter, som gjorde ham endnu rigere.

Chad Herli - manden, der opfandt YouTube. I en alder af 31, solgte han sin skabelse til Google for 1,65 milliarder dollars, hvilket gør ham til en af de rigeste mænd på planeten.

Kvinder i den barske virksomhed

Der er mange eksempler på, hvordan kvinder bliver succesfulde iværksættere. Derfor anser vi kun de mest berømte repræsentanter for messen køn.

 1. Koko Shanel. Det har ændret verden af mode, og stjal hjerterne hos mange mænd. Alle kendte iværksættere talte om det som en reformator, og så i det en værdig konkurrent.
 2. Opra Uinfri. Ud over det faktum, at det er en af de mest populære talkshow i USA, Oprah er også en talentfuld iværksætter. Mange tror, at det er i stand til at blive til guld alt, hvad han rørte ved hendes hånd.
 3. Meri Key Ash. Han grundlagde kosmetik selskab Mary Kay Cosmetics, samt den første til at indføre det netværkets salgssystem.

De mest usædvanlige måder at gøre en formue

Kendte iværksættere - Det er ikke kun seriøse mennesker, blandt dem er der dem, der har en sans for humor går gennem livet. Dels på grund af dette træk de skete for at tjene deres første million.

Tyske Robert Sweat har længe ført virksomheden til garbage collection i byen Wuppertal, men en anstændig indkomst denne besættelse bragte ikke. En dag blev han ramt af en rigtig god idé at organisere et museum, hvor de udstillede genstande vil papirkurven fra byen. Erfaringen har vist, at en sådan virksomhed kunne bringe ham hans første million.

Rådgivning af succesfulde mennesker

Mange kendte forretningsfolk glade for at dele deres erfaringer, og nogle endda udgive bøger med uvurderlige råd. Gå ikke glip af muligheden for at læse dem, fordi en sådan viden kan ændre liv til det bedre.

Opsummering læse, vil mange enige om, at det vigtigste - ikke give op og altid følge dine drømme. Efter alt, at den eneste måde at opnå succes, uanset de vanskeligheder i livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.