Nyheder og SamfundØkonomi

Den rigeste mand i Rusland

Det er ingen hemmelighed, at Rusland er et meget stort land i hele verden. Selvfølgelig er antallet af fastboende befolkning forud for resten, Kina, men størrelsen af det er Den Russiske Føderation har ingen lige. Den rig variation af jord ressourcer i landet Gush enorme muligheder for udvikling af erhvervssektorer. Olie, metalindustrien og gasindustrien galoperende tempo få en høj position på det globale marked, så deres ejere til at blive rig og at fylde listen over russiske millionærer. Det er ikke overraskende, at den enorme mængde af landet for at skjule et stort antal velhavende mennesker.

Den rigeste mand i Rusland ifølge velbevandret i sådanne sager til Forbes Magazine - Alisher Usmanov. Dette er velkendt for offentligheden som ejer af "Metalloinvest" Holding, administrerende direktør for den største og mest berømte i verden "Gazprom" russiske gasselskab, ejeren af næsten 40% af aktierne i det sociale netværk "Vkontakte", og 30% af aktierne i "Arsenal". Før Usmanov denne rangordning stilling besat Vladimir Lisin. Alisher Usmanov ejer aktiver til en værdi på over atten milliarder dollars.

Den anden position placeringer, " Den rigeste mand i Rusland" indtager, ifølge nogle autoritative publikationer, Mikhail Fridman. Denne person er ejer af den største aktionær i "Alpha-gruppen" bedrift. Dens økonomiske og industrielle rigdom er anslået til 16,5 milliarder dollar. "Iron" magnat Vladimir Lisin, indtil da holdt topplacering, "den rigeste mand i Rusland," en liste af konkurrencen og Friedman, ifølge nogle kilder, han er den anden "Rockefeller" af landet. Statens aktionær i Novolipetsk metalværker, forfatter til adskillige bøger og publikationer spænder fra 16 "grønne" milliarder.

Det skal bemærkes, at der fra måned til måned, en række publikationer "konverteret" andre folks penge, og redigere lister, så det er sandsynligt, at selv gårsdagens vinder af sølvmedalje i kampen om titlen "Den rigeste mand i Rusland" i dag kan finde dig selv en respektabel tredjeplads. Det er i en sådan position var en anden stål maker med sin "jern" 15 milliarder - Alexey Mordashov.

Lukker de ti rigeste mennesker i landet Leonid Michelson (nogle publikationer give ham en ærefuld tredjeplads) Beliggende i olie- og gasrør. Sammenlignet med sidste år, sin kapital steget næsten 3 milliarder, hvilket ikke er dårligt i den økonomiske krise.

Selvfølgelig, en slags spil "Hvem er den rigeste mand i Rusland?" Er lidt ligesom TV-spil "Hvem er det svageste led?", Kun i denne finansielle spil deltagerne ikke kun elimineret, men også slutte sig til rækken af milliardærer. Der lægges særlig vægt på ønsker unge talenter, der formåede at gøre en formue på moderne IT-teknologi. Det Evgeny Kaspersky (han nævner det er let at gætte, hvad drengen har opnået sine milliarder), en klassekammerat Pavla Durova og, samtidig, medejer af det sociale web "Vkontakte" Vyacheslav Mirilashili og Arkady Volozh (grundlægger af rivaliserende Google - søgemaskinen Yandex).

I landets milliardærer liste, er der også en kvindes navn - Elena Baturina, hustru Yuriya Luzhkova. Beznesledi krydsede en milliard mark og er den eneste repræsentant for messen køn fra Rusland, er en side af Forbes rating.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.