BilerBiler

Bil Mercedes W210: detaljer, beskrivelse og anmeldelser. Oversigt over bilen Mercedes-Benz W210

Mercedes W210 - en business-class bil, der erstattede den legendariske "Mercedes" i ryggen af W124. Maskinen er produceret og som en vogn og sedan. Dette - den første bil af den bekymring i udformningen af hvilken er oval anvendes dobbelte forlygter. Og det er blevet en funktion af denne model.

Om design

Således Mercedes W210 - det er en bil, der har betydning krop klassisk konfiguration. Dens motor udviklere har placeret foran. En køretur - til baghjulene. Siden 1998 har gruppen også produceret en firehjulstræk version, som blev kendt som 4MATIC.

Modellen er udstyret med uafhængig affjedring. Fem-link bageste beliggende, og foran - 2 arm. Hver af dem har en særlig funktion - nemlig, krængningsstabilisator.

Om kraftenheder

V6-motor blev bedt om at indtaste i 1998. Det var planlagt, at denne motor vil være en værdig erstatning for "række" og de otte top seks (de er særdeles populære i 1996 og 1997). Dette helt nye motor pralede en kapacitet på 204 hestekræfter og op til et hundrede blev spredt i mindre end syv sekunder.

Lidt senere, det begyndte at dukke op og andre forslag, såsom E420, E430, E55 (AMG). Sidstnævnte i øvrigt var udstyret med en motor, der kan udvikle magt 354 hestekræfter. Og virksomheden har udgivet en kraftfuld naturlig indsugning motor, hvis volumen nåede 5,4 liter.

Især for Nordamerika det blev udgivet Mercedes W210 dieselmotorer. Herunder var atmosfæriske og turboladede. Plus, tilbudt og 3-liters inline "seks". Men i 2000, gruppen er ophørt med at installere diesel enheder i E-klasse til det nordamerikanske auto marked.

opdatering

Mellem 2000 og 2002, har diesel power enheder i Europa blevet erstattet af mere moderne og, så at sige, avanceret. De af stål motorer Common Rail. Hvordan adskiller de sig? Direkte indsprøjtning brændstof i dieselmotorer kraftenheder. CDI (forkortet) ikke tilbydes i Nordamerika. Så Mercedes-Benz W210 med denne motor under kølerhjelmen kan kun findes i Europa. Biler med denne motor bliver tilbudt til det nordamerikanske marked senere. Når var frigivelsen af "Mercedes" i 211-m legeme.

Interessant, Mercedes-Benz W210 - er den nyeste generation af denne klasse (E-klasse) med to funktioner toppings. De etablerede producenter af dieselmotorer, naturlig indsugning og 6-cylindrede motorer, der kører på benzin.

Nogle af de foreslåede motor

Taler om Mercedes E den W210, skal du liste alle kraftenhederne der kan installeres under kølerhjelmen af denne model. Så kunne alle producenter tilbyder en potentiel køber tyve powertrains at vælge imellem, herunder 12 benzin og diesel 8.

Den svageste, den sædvanlige (herunder benzin) blev betragtet motoren installeret i E200 model. Han udviklede 136 hestekræfter og har eksisteret i fem år - fra 1995 til 2000. Så kom E200 Kompressor. Den samme to-liters, men det var en 30 "heste" mere.

Derefter lyset gik model E230 og E240 - med 2,3- og 2,4-liters motorer 150 og 170 liter. a. henholdsvis. to motor findes også installeret på E240 - 2,6-liters med samme kapacitet, men de 7 "heste" mere.

Den første motor E280 model har en ydelse på 193 hk. s og den anden -. 204, med det samme volumen 2,8 liter. Dernæst blev han E320 3.2-liters motor til 224 liter. a. Efter offentliggørelsen kom E420 model med motoren ved 279 hk. a. og et volumen på 4,2 liter.

Sin kraftaggregat follower blev E430 mønster - med samme effekt, men andet volumen (0,1 L mere).

Og endelig den sidste benzin enhed. Det kan ses på den version af E55 AMG. 354-hestekræfter, 5,4-liters - det var absolut den bedste motor i hele modelprogrammet Mercedes E-klasse W210. Så mange eksperter mener.

design

At tale om sådan en bil som Mercedes-Benz E-klasse W210, for ikke at nævne udseende. Hans forgænger, W124 berømte, var meget præsentabel, streng, konservativ design, et spørgsmål om respekt. W210 blev legemliggøre en helt nyt ord i den automotive ydre.

Udtryksfuld forlygter form af en ellipse, de bløde linjer i kroppen, skarp og smal hætte, der tilføjer billedet af raffinement blødgørende massiv kofanger - var interessant i den generelle silhuet. Mærkeligt, udformningen af denne model fik den højeste udmærkelse fra Det Europæiske Institut for Design Center. Hendes hånd til særlige resultater inden for bearbejdningsmaskiner og en virkelig fremragende design idé. Ikke overraskende, Mercedes W210 får meget positive anmeldelser.

Det er også vigtigt, at design ikke kun vil få attraktive og aerodynamisk. luftmodstanden faktor her var kun 0,27.

modernisering

I 1999 har denne bil gennemgået nogle ændringer. Vogn og sedan fik en helt ny hætte med den anden, mere elegant og moderne gitter. Desuden er der nye baglygter og forlygter, kofangere, spejlhuse, udstyret med flere og blinklys.

Hvad kan du fortælle os om instrumentbrættet? Under speedometer placeret multifunktionsdisplayet af den indbyggede computer, og placeret på rattet knappen, som du nemt og bekvemt kan styre telefon, navigation og lydsystem.

Plus, der var en helt ny 5-trins automatgear er udstyret med manuelt skift. Og ESP-system er ikke længere tilbydes som ekstraudstyr - det var inkluderet i den grundlæggende udstyr.

interiør

Ikke mindre vigtig funktion er interiøret. Udseende af bilen skal overveje, når de køber et (stadig æstetik er ikke blevet annulleret), men også hvordan det ser ud indeni - også. Det er i kabinen, bag rattet, føreren tilbringer mest tid. Så han skal være bekvemt, hyggeligt, komfortabelt, rummelig og behagelig at være inde.

Denne bil, som alle andre, "Mercedes", er lykkedes i det indre plan. Stuttgart fabrikanten har altid lagt vægt på det indvendige design. Det indre af denne model er gjort mere massiv og afrundet, tænker, at det med succes vil kombinere og blande sig med bilen ydre.

Det er også blevet anvendt separat styret varmesystem front og førersædet. Som standardudstyr har indtastet støv filter med en recirkulation.

Designere, der anvendes i indretning af høj kvalitet materialer - træ, læder og andre varige elementer. Nogle enheder har fået særlige digitale displays.

Også i Mercedes-Benz E W210 begyndte at etablere såkaldte signalsystem diagnostik. Og sat til den pneumatiske vinkel forlygte kontrolsystem. Producenterne har udstyret bilen centrallås og valgfri bageste nakkestøtter, der kan foldes.

Af den måde, en god volumen og glædeligt kuffert. 500 liter - en betydelig figur! Og for at gøre det lettere at transportere lange genstande, forudsat en speciel forsendelse luge.

Generelt denne bil succes kombinerer komfort, komfort, æstetik og funktionalitet. Dette bekræftes af talrige anmeldelser de lykkelige ejere, der hævder, at en sådan "Mercedes" er ikke kun en indikator for smag og status, men også en virkelig praktisk og pålidelig transport.

transmission

W210 offentliggøres både i mekanik og med automatgear. Tja, hvis en manuel gearkasse og alt så klart, det handler om automatisk transmission bør tale mere.

Version, udstedt i 1996, var udstyret med "automatisk" (eller 4 eller 5-hastighed). Denne checkpoint blev afledt fra sin forgænger - den W124. Og i den næste, 1997, var der et andet sæt, 5-trins, elektronisk styret. Denne "automatisk" først dukkede op på W140 (dvs. i 1996). Denne boks er i øjeblikket installeret på mange biler Daimler AG.

En yderligere bekymring har gjort særlige kasser til olie. Og jeg må sige, det virkelig forlænger levetiden af PPC til ... uendelig. For eksempel har de ejere, der har købt Mercedes dengang, i halvfemserne, og brugt denne olie, ikke klage - PPC fungerer som et urværk!

Mange mennesker i dag ønsker at købe denne bil. Og det er virkelig grund af "Mercedes" har solgt et betydeligt antal.

Hvad er omkostningerne? Det kan variere afhængigt af den tilstand af bilen, årgang og montage. For eksempel kan en 2003 model i god stand købes for omkring 380 000 rubler. En ældre version er meget muligt at købe og beløbet er mindre end 200 000 rubler. Men generelt - der er muligheder.

De vigtigste ting - pre-inspicere bilen til tankstationen, at identificere fejl og mangler, hvis nogen. Fordi reparationer "Mercedes" - det er ikke billigt. Selv om de er i princippet og ikke bryder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.