HjemlighedReparationer

Dækker gummi ruller: ansøgningen, installation, fordele og ulemper

Coatingsammensætningerne fungerer som en universel gummi valset materiale. På grund af den brede liste over unikke kvaliteter, sådanne fonde er den god løsning i regenerering af bygninger til forskellige formål.

Anvendelsesområder

Oftest rullet gummi gulv er lagt på den konkrete base i garager. Den bedste mulighed elementer i planen er alt for sportspladser, områder omkring svømmebassiner. Se dækslet gummi rullet i dag kan være i nogen offentlige steder. Det er svært at forestille sig uden sådanne platforme af produkter foran de skoler, børnehaver, virksomheder, offentlige institutioner. Gummi linoleum bruges ofte i kontorer og teknikrum.

Funktioner Stacking af valsede gummi belægninger

Virker på installation af gummi linoleum gennemføres i flere etaper:

 1. Til at begynde, gøde jorden. Gulvbelægning renses for snavs og støv. Overfladen grundigt intakt og derefter behandlet med primer i form af en polyurethanlim og terpentin. Disse komponenter blandes i lige store dele.
 2. Efter tørring af primerovertrækket gummi valset er rullet over overflader. Samtidig bør der ikke være nogen ruhed, stød og blærer materiale. Efter glatning en belægning, der er sidstnævnte alene tilbage i et par dage.
 3. I slutningen af leddene, er fastsat i samme polyurethan lim.

karakteristika

Brug gummi rullet dækker mest hensigtsmæssige ved tilstedeværelse af beton eller jordovn etager. Betjente produkter af planen kan i et bredt temperaturområde fra -30 til 90 ° C Materialet bibeholder den oprindelige struktur i fugtige omgivelser, når de udsættes for reagenserne, der anvendes til at fjerne is, i kontakt med overfladen af uorganiske syrer og alkalier.

Den vigtigste egenskab af materialet af forbrugernes går dets øgede elasticitet. Belægningen gummi rullede svært at bryde, skade som følge af strejker.

fordele

Gummibelægningen, rullebane har følgende fordele:

 • forhøjede niveauer af styrke, modstandsdygtighed over for betydelige mekaniske belastninger;
 • lang levetid i de hårdeste betingelser;
 • Let at installere;
 • rimelig pris;
 • tilstedeværelse af elastisk, skridsikker overflade;
 • fremragende lydisolering;
 • modstandsdygtighed over for kemiske stoffer, smøreolier, benzin, rengøringsmidler, alkalier og syrer;
 • attraktivt udseende;
 • miljøsikkerhed, ingen skade på menneskers sundhed;
 • lethed af pleje, dekontaminering og is.

Den eneste ulempe ved gummi gulvbelægning handlinger nødt til at erstatte båndet når en kritisk overflade skader. For at undgå sådanne problemer, bør valget af materiale være opmærksom på de driftsbetingelser, der giver fortrinsret til produkter med øget tykkelse, hvis det er nødvendigt.

Som konklusion

Så for at opsummere resultaterne. Som det kan ses, belægningen gummi rullet rager fremragende budget udførelsesform for arrangementet plads til forskellige formål. Operation materiale forhindrer gletsjerdannelse overflader glidende sko.

Nogle arter af materiale fremstillet på grundlag af selvklæbende. Derfor er deres installation ikke anledning til vanskeligheder, selv for uerfarne brugere. Ledige produkter af planen i form af ruller og plader. På grund af den høje elasticitet, kan sådanne genstande sættes på næsten alle overflader.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.