HjemlighedReparationer

Sådan justeres trægulve: en bestemt proces

Hvis du ønsker at lægge en ny laminat eller parket, bør du vide, hvordan at justere trægulve. Fordelen ved en sådan base er, at det er miljøvenligt, godt holder på varmen. Før du starter justeringen procedure, bør du omhyggeligt kontrollere overfladen og bestemme niveauet af den lange lodrette fald. Alle resultater skal noteres.

Hvis forskellen er stor (ikke mindre end 3-5 mm), er det nødvendigt at arbejde hen imod ligestilling udligning. Dette kan gøres ved hjælp af slibning, krydsfiner, gips eller andre pladematerialer. Før nivellering trægulve, forsøge at fjerne alle de fordybning, bump og ujævnheder på underlaget. Dette kan gøres ved hjælp af kit.

Yderligere er det muligt at starte umiddelbare stabling pladematerialer såsom OSB, spånplader eller krydsfiner. Naturligvis på grund af køn er nødvendigt at opbygge en kasse barer. Det bør være designet med hjælp fra det niveau. Mellem heater strimler kan lægges (betonblok eller uld). Yderligere søm krydsfiner eller spånplade til beklædningen. Og sørg for, at leddene i materialet var på skinner. For at gøre dette, bare for at begynde at nedbryde materialet.

Siden nivellering trægulve kan være selvstændigt bør nærme sig denne proces ansvarligt. Alle hullerne er efterladt af søm eller skruer bør tilsløre kit. Hvad der derefter sker afhænger af, hvilken slags gulve er brugt. Under alle omstændigheder skal nøje slebet kit og sandpapir leddene.

Før nivellering trægulve, er det vigtigt at afgøre, hvilken type gulvbelægning. Faktum er, at under laminatet derudover du skal lægge på basen substrat. Foruden spånplader og krydsfiner til opretning, kan du bruge specielle selvnivellerende blanding. De blev skabt specielt af den grund af træet. Gennem det er muligt at fjerne forskelle, på op til 2 cm. Men før udhældning af blandingen omhyggeligt vurdere tilstanden og gode boards at fastsætte disse elementer, der vakle. På denne måde er det muligt at tilpasse trægulvet under linoleum. Og for at overfladen er revnet over tid, må løsningen blive styrket forstærkende net.

Under justering, skal du sørge for at erstatte de genstande, som rådnet eller brudt. Desuden skal gulvet slibes og dækket med antiseptisk. Der er tilfælde, hvor bundfladen har en meget lille forskel, som dog kan forstyrre den normale pakning af stoffet. For eksempel, for at tilpasse den trægulv under et laminat, kan du bruge skrabning maskine. det kan ikke væsentligt korrekte overfladeniveau, men vil fjerne den gamle pels og gøre den ren. Hvis begrundelsen er store forskelle, er det nødvendigt at anvende de ovennævnte materialer til Justering. Dybest set er det alle de funktioner i proceduren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.