FormationHistorie

Mysteriet om de egyptiske pyramider. Opbygning af store pyramide

I flere århundreder centrum for opmærksomhed af historikere og arkæologer er mysterier i det gamle Egypten. Når det kommer til denne gamle civilisation, først og fremmest huske den store pyramide, mange hemmeligheder af hvilke der endnu ikke er blevet offentliggjort. Blandt disse mysterier, der stadig langt fra en løsning, omfatter opførelsen af de store bygninger - den mest enorme og fremmest bevaret Cheops pyramide.

Berømte og mystisk civilisation

Af alle de ældste civilisationer i det gamle Egypten kultur studerede, måske den mest godt. Og det er ikke kun i en række bevarede historiske artefakter og monumenter, men også den overflod af skriftlige kilder. Alligevel historikere og geografer fra oldtiden har været opmærksom på dette land, og, som beskriver den kultur og religion egypterne, ikke ignoreres, og opførelsen af de store pyramider i det gamle Egypten.

Og når franskmanden Champollion i det XIX århundrede kunne tyde hieroglyffer skriftligt denne gamle mennesker, forskere har adgang til et væld af informationer i form af papyrus, sten stelae med hieroglyffer og talrige indskrifter på væggene i gravene og templer.

Historien om den gamle egyptiske civilisation går tilbage næsten 40 århundreder, og det har en masse interessante, farverige og ofte mystiske sider. Men den største opmærksomhed er tiltrukket af det gamle kongerige, de store faraoer bygge pyramider og mysterier forbundet med dem.

Når konstrueret pyramide

Den æra som egyptologer kalder det gamle kongerige, varede fra 3000 til at 2100 BC. e. Det var på dette tidspunkt egyptiske hersker glad for bygge pyramider. Alle opført før eller efter graven er meget mindre i størrelse, og kvaliteten er værre, hvilket påvirkede deres sikkerhed. Det ser ud til, at arvinger arkitekterne bag de store Pharaohs engang mistede kendskabet til deres forfædre. Eller de var helt forskellige mennesker, som afløste det er ikke klart, hvor den forsvandt løbet?

Pyramiderne blev bygget i perioden fra Riget i Midten, og endnu senere, i en tid med Ptolemies. Men ikke alle betjente "bestilt" Mig som graven. Så er det nu kendt mere end hundrede pyramider, bygget over 3000 år - siden 2630, da den første pyramide til 4 århundrede f.Kr. blev bygget. e.

Forgængeren for de store pyramider

Før det blev bygget de store pyramider i Egypten, historien om opførelsen af disse store bygninger på mere end hundrede år.

I henhold til den almindeligt accepterede version af pyramiden grave den funktion, hvor faraoerne blev begravet. Længe før opførelsen af disse faciliteter herskere i Egypten blev begravet i Mastaba - forholdsvis små bygninger. Men i XXVI århundrede f.Kr.. e. Det blev bygget den første sande pyramide, hvis konstruktion begyndte med den æra af Farao Djoser. Tomb, opkaldt efter ham, ligger 20 km fra Cairo og meget forskellige i udseende fra dem, der kalder stor.

Det har en aftrappet form og skaber et indtryk af flere sæt oven på hinanden mastabaer. Men størrelsen af sin temmelig stor - mere end 120 meter langs omkredsen og 62 meter i højden. Denne storstilede byggeri for sin tid, men det går ikke til nogen sammenligning med pyramide af Cheops.

På opførelsen af graven af Djoser, ved den måde, vi ved, at mange har overlevet endnu skriftlige kilder, der nævner navnet på den arkitekt - Imhotep. Efter halvandet tusinde år, blev han skytshelgen for de skriftkloge og læger.

Den første af de pyramider klassiske look er graven af farao Snofu, opførelsen af som blev afsluttet i 2589. Kalkholdige blokke af gravene har et rødligt skær, så egyptologer det kaldes "rød" eller "pink".

De store pyramider

Såkaldte tre af gigantiske tetraeder beliggende i Giza, på venstre bred af Nilen.

Den ældste og største af dem - Pyramid of Khufu, eller, som det blev kaldt af de gamle grækere, Cheops. At det er oftest kaldet den Store, hvilket ikke er overraskende, fordi længden af hver af dens sider er 230 meter, højde - 146 meter. Men nu er det lidt lavere på grund af skader og vejrlig.

Den næststørste er graven af Khafre, Khufu søn. Dens højde er 136 meter, i det mindste visuelt ser op pyramiden af Khufu, fordi den er bygget på en bakke. Ikke langt derfra kan man se den berømte sphinx hvis ansigt, ifølge legenden, det er en skulpturel portræt af Khafre.

Tredje - Pharaoh Menkaure pyramide - højde på kun 66 meter, og det blev bygget meget senere. Ikke desto mindre er pyramiden ser meget harmonisk og betragtes som den smukkeste af de store.

Det moderne menneske vant til den store struktur, men også sin fantasi ryste pyramiderne i Egypten, historie og mystik af konstruktionen.

mysterier

Monumental strukturer i Giza i en tid med antikken indtastet liste over de vigtigste vidundere i verden, som de gamle grækere nummererede syv. I dag er det meget vanskeligt at forstå tanken om de gamle herskere, som var at bruge enorme mængder af penge og menneskelige ressourcer til at opbygge sådan en gigantisk grave. Tusindvis af mennesker i de 20-30 år blev afskåret fra økonomien og engageret i opførelsen af grave for deres hersker. En sådan irrationel brug af arbejdsstyrken er i tvivl.

Siden den tid, blev begge bygget pyramiderne, hemmeligheder bygningen ikke ophøre med at tiltrække sig opmærksomhed fra forskere.

Måske opførelsen af den store pyramide forfulgte et helt andet formål? I pyramiden af Cheops fundet tre kameraer, der egyptologer kaldte begravelsen, men ingen af dem fundet døde mumier og objekter nødvendigvis ledsage en person i riget af Osiris. Hvad ellers dekorationer eller tegninger på væggene i gravkamre enten, eller rettere, er der kun én lille portræt i gangen på væggen.

Sarkofag, opdaget i pyramiden af Khafre, også tomme, selv inden for denne grav opdaget mange statuer, men ingen ting, som de egyptiske skikke blev placeret i graven, nej.

Egyptologer mener, at pyramiderne blev plyndret. Måske, men det er ikke klart, hvorfor det tog røverne også begravet mumier af faraoer.

Mysterier forbundet med disse Cyclopean strukturer i Giza, en masse, men det allerførste spørgsmål, der opstår fra en person, der så deres egne øjne: hvordan var opførelsen af de store pyramider i det gamle Ægypten?

forbløffende fakta

Cyclopean strukturer udviser fænomenal viden om de gamle egyptere i astronomi og geodæsi. Ansigter pyramiden af Cheops, for eksempel, netop orienteret mod syd, nord, vest og øst, og de diagonale falder sammen med retningen af meridianen. Og denne nøjagtighed højere end for observatoriet i Paris.

Og dette ideal fra synspunktet af geometrien af figuren har en enorm størrelse, men stadig er sammensat af separate blokke!

Derfor endnu mere imponeret over den viden om antikke kunst inden for byggeriet. Pyramide bygget af store sten monolitter på op til 15 tons i vægt. Granit blokke, som er foret med de vigtigste vægge gravkammeret pyramide Huphu, vejede 60 tons hver. Såsom stigende kolos, hvis kameraet er i en højde på 43 meter? Et par blokke af sten grav Chephren generelt nå en vægt på 150 tons.

Opførelsen af store pyramide i Cheops kræves af gamle arkitekter håndtere, træk og løft ved en meget betydelig højde af mere end 2 millioner af disse blokke. Selv moderne teknologi gør ikke denne opgave let.

Der er en ganske naturlig undren: hvorfor egypterne tog at trække en højde på flere snese meter som kolos? Ikke det være lettere at fastsætte en pyramide af sten mindre? Efter alt, de var i stand til at en eller anden måde "skære det ud" disse blokke i klippen, hvorfor ikke forenkle din opgave, savet i stykker?

Derudover er der en anden mysterium. Blokke er ikke blot lagt i rækker, samt omhyggeligt udformet og velsiddende dem til hinanden, at nogle steder mellemrummet mellem pladerne - mindre end 0,5 millimeter.

Efter opførelsen af pyramiden stadig var foret med stenplader, som dog har længe gennemført ud for at bygge huse driftige lokale.

Som de gamle arkitekter var i stand til at løse dette yderst vanskelig opgave? Der er mange teorier, men de har alle deres fejl og svagheder.

version af Herodot

Den berømte historiker af antikken, Herodot besøgte Egypten og så pyramiderne i Egypten. Byggeri, hvis udbredelse efter forlod den græske videnskabsmand, var som følger.

Hundredvis af mennesker i skraberen trukket til blokken af sten under opførelse pyramide, og derefter med et træ gate og løftede sin arm-system til den første landing, monteret på det lavere niveau af bygningen. Så kommer i følgende hejs. Og så, flytter fra det ene sted til det andet, blokkene hævet til den ønskede højde.

Det er svært at forestille sig, hvor meget arbejde forlangte pyramiderne i Egypten. Bygning (foto ifølge Herodot, se. Nedenfor) de var virkelig yderst vanskelig opgave.

I lang tid denne version afholdt af de fleste egyptologer, selvom hun tvivlede. Det er svært at forestille sig disse træ platforme, der kunne bære vægten af titusindvis af tons. Og træk skraber til millioner af multi-ton blokke mener kunne være svært.

Kan du tro Herodot? For det første var han ikke vidne til opførelsen af de store pyramider, fordi han levede meget senere, men måske han kunne se som graven rejst mindre.

For det andet, en velkendt lærd af antikken i sine skrifter ofte syndet mod sandheden, tillidsfuld historier om rejsende, eller gamle manuskripter.

Teorien om "rampe"

I XX århundrede, blandt egyptologer det blev populær udgave, foreslået af den franske opdagelsesrejsende Jacques Philippe Luer. Han foreslog, at stenblokke ikke flyttet skraber og på ruller på en speciel rampe-højen, som gradvist gør alle de ovennævnte og dermed længere.

Opbygning af store pyramide (foto billedet nedenfor), hvilket kræver endnu en enorm intelligens.

Men denne version har også sine ulemper. For det første, er det umuligt ikke at gøre opmærksom på, at den arbejdskraft af tusinder af arbejdere på at trække kampesten sådan metode er ikke lettere, fordi enhederne måtte trække op ad bakken, som gradvist forvandlet til en bunke. Og det er yderst vanskeligt.

For det andet skal hældningen af rampen ikke være større end 10˚ derfor sin længde er mere end en kilometer. At opbygge en gravhøj, skal arbejde ikke er mindre end opførelsen af graven.

Selv om det ikke var en rampe, og et par stykker, der blev bygget fra et niveau af pyramiden til en anden, så er det stadig en kolossal arbejde med tvivlsomme resultater. Især når man tænker på, at skal være bevægelsen af hver blok et par hundrede mennesker, men de er næsten ingen steder at placere på smalle grunde og dæmninger.

I 1978 fans af gamle egyptiske historie til fra Japan forsøge at bygge bruge skraberen og højen pyramide højde på kun 11 meter. Afslut konstruktionen de ikke har været i stand til, at invitere hjælp af moderne teknologi.

Det lader til, at folk med den teknik, som var i oldtiden, ligesom ikke i stand til at gøre. Eller de ikke var mennesker? Hvem byggede pyramiderne i Giza?

Aliens eller atlantiderne?

Den version, at den store pyramide blev bygget af repræsentanter af forskellig race, på trods af sin fantastiske natur, er ganske rationelle grunde.

For det første er det tvivlsomt, at de mennesker, der levede i bronzealderen, der ejes de værktøjer og teknologier, som vil give dem mulighed for at håndtere sådan en matrix af sten og foldet ud af det perfekte, hvad angår geometri, struktur vejer mere end en million tons.

For det andet påstanden om, at de store pyramider blev bygget i midten af det III årtusinde f.Kr.. e., kan diskuteres. Det udtrykte den samme Herodot, der besøgte Egypten i V-tallet. BC og beskrevet de egyptiske pyramider, hvis konstruktion blev afsluttet næsten et par tusinde år før hans besøg. I sine skrifter berettede han simpelthen, hvad han fortalte præsterne.

Der er forslag, der blev bygget disse Cyclopean strukturer langt tidligere, måske 8-12 tusind år siden, og måske alle 80. Disse forudsætninger er baseret på det faktum, at tilsyneladende pyramiderne, Sphinx og templer omkring dem overlevede den æra af oversvømmelser. Dette fremgår af spor af erosion, der fandtes i bunden af statuen af Sphinx og de nedre lag i pyramiden.

For det tredje, de store pyramider er klart objekter, der er en eller anden måde er relateret til astronomi og rum. Og dette er deres funktion er vigtigere end den funktion af Gravene. Bare husk, at der ikke er nogen grave i dem, selv om der er hvad egyptologer kalder sarkofager.

Teori om udenjordisk oprindelse pyramider i 60'erne populariseret af schweiziske Erich von Däniken. Men hans beviser - snarere, det er frugten af fantasi af forfatteren, end resultatet af seriøs forskning.

Hvis vi antager, at udenjordiske udlændinge har organiseret opførelsen af den store pyramide, bør foto se noget som på billedet bogført nedenfor.

Ikke mindre fans i den version af "Atlantis". Ifølge denne teori, pyramiden længe før den gamle egyptiske civilisation blev bygget af repræsentanter for en anden race, der besidder eller overudviklede teknologi eller evnen til at bevæge den enorme viljestyrke blok af sten i luften. Ligesom Yoda fra den berømte film "Star Wars".

For at bevise samt modbevise disse teorier, videnskabelige metoder er næsten umuligt. Men måske spørgsmålet om, hvem byggede pyramiderne, er der mindre fantastisk respons? Hvorfor det ikke kunne gøre de gamle egyptere, med forskelligartet viden på andre områder? Der er en interessant teori, der fjerner slør af hemmelighedskræmmeri omkring opførelsen af den store pyramide.

beton udgave

Hvis bevægelsen og behandling af multi-ton stenblokke så tidskrævende, kunne ikke, om de gamle bygherrer brugt en lettere metode til at hælde beton?

Dette synspunkt blev aktivt forsvare og bevise et par kendte forskere, med forskellige specialer.

French HIMIK Iosif Davidovich, hvilket gør den kemiske analyse af de blokke af det materiale, som den store pyramide blev bygget, har foreslået, at dette ikke er den naturlige sten, beton og kompleks sammensætning. Den er lavet på baggrund af sleben sten, og er en såkaldt geopolymer beton. Davidovich resultater blev bekræftet af en række amerikanske forskere.

Akademiker AG Fomenko, at undersøge de blokke, hvoraf den store pyramide blev bygget, mener, at "den konkrete udgave af" mest plausible. Builders simpelthen fræset ud over tilgængelige sten, bindemidler tilføjet urenheder såsom kalk, hæve grundlaget for beton i kurve til byggepladsen, og der allerede er lagt ind i en forskalling og fortyndes med vand. Når blandingen stivnede, forskalling demonteret og overført til et andet sted.

Årtier senere, er betonen komprimeres, så de bliver umulig at skelne fra naturlige sten.

Det viser sig, at under opførelsen af de store pyramider ikke blev brugt sten og betonsten? Det ser ud til, at denne version er ganske logisk og forklarer mange mysterier gamle pyramider byggeri, herunder kompleksiteten af transport og kvaliteten af behandlingsenheder. Men det har sine svagheder, og spørgsmål, som det giver anledning til ikke mindre end de andre teorier.

For det første er det meget vanskeligt at forestille sig, hvordan de gamle bygherrer uden brug af teknologi var i stand til at male mere end 6 millioner tons sten. Faktisk sådan er vægten af pyramiden af Cheops.

For det andet er det tvivlsomt muligheden for at anvende træ forskalling i Egypten, hvor træet altid har værdsat meget højt. Selv Pharaohs båd lavet af papyrus.

For det tredje, de gamle arkitekter, naturligvis, kunne tænke på at beton produktion. Men opstår spørgsmålet: hvor så skete der denne viden? Inden for et par århundreder efter opførelsen af den store pyramide af dem var væk. Tombs af denne type blev bygget endnu, men de var kun en ynkelig antydning af dem, der står på plateauet i Giza. Og langt fra pyramiderne i den senere periode var ofte uformelige dynger.

Derfor kan vi ikke sige med sikkerhed, hvordan de store pyramider blev bygget hemmeligheder, som stadig ikke har offentliggjort.

Ikke kun det gamle Egypten, men også andre civilisationer fra fortiden holde mange mysterier, der gør bekendtskab med deres historie er utrolig fascinerende rejse ind i fortiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.