FormationHistorie

Fædreland - hvad er det? Betydning "arne"

I første omgang ildstedet - en pre-romersk guddom, bevogtning huset, eller rettere, stående watch edibles familie, fordi Penus oversat som "spisekammer", og mange mener, at navnet på de himmelske vogtere skete nøjagtigt på ordet. Senere, i romersk mytologi, der har været dyrkelsen af de Penates, som omfatter alle lånere af huset. Normalt vogte romerske familier blev to Penates. Så guddommeliggjort forfædre.

Det etymologi af ordet

Som i de fleste tilfælde, den præcise fortolkning af oprindelsen af udtrykket er ikke. Cicero tillader dannelsen af navnet fra ordet penitus - lever inde. Derfor er den romerske digter, i modsætning til den russiske, som dette udtryk var også utroligt populære, men i en anden fortolkning, der ofte omtales disse guddomme Penetrales, eller "gennemtrængende". Hearth - en indenlandsk guddom tilhører Følge af gudinden Vesta - hjemmegående. Ifølge legenden, den anden konge af Rom, Numa Pompilius bygget i det første tempel Vesta, gudinden. Inderste centrale del kaldet Pen (fra penetralia - interne hemmeligt rum huse eller tempel). Det blev støttet af den evige ild, og offentlige Penates blev holdt. Helt acceptabel teori om oprindelsen af navnet på guderne er fra hjertet af Vestatemplet.

Brugere af Empire

En eller anden måde, men i det gamle Rom Penaty - er ikke kun en indenlandsk idoler, men vogtere staten og hele romerske folk. I den latinske version af denne idé er som følger: Penates publici populi Romani.

Historien om fremkomsten af offentlige Penates i det gamle Rom er ikke kendt med sikkerhed. Uindviede om dem meget lidt de vidste, er deres opbevaring været indhyllet i mystik. Man mente, at de bragte Æneas fra Troja. Og hvad de repræsenterer, er de kun kendt til præsterne og Vestal - ansatte i dyrkelsen af Vesta. Men man mente, at de offentlige Penates - er den vigtigste helligdom i Rom. De bevogtede imperiet og tjente som en nøgle til velstand og fred i hele folket.

Sød, familie, kæledyr ...

Men også i dagligdags husholdningsprodukter idoler var elsket og æret. Ler og træ af billedet gemt i en separat skab placeret på hjertet. Vi har allerede bemærket, at dyrkelsen af den Penates blev identificeret med de deified forfædre. Pet brugere, der er bekymrede over velfærden for familien, de var døde forældre eller bare gjort idoler, alle forenet under en klar titel "fædreland". Og for alle generationer var det en naturlig og velkommen tilbage til dem, uanset hvor langt en person var. Native hus, husly, har fokus altid været at de fleste mennesker en ledestjerne i livet.

Ændring af betydningen af udtrykket

Gradvist, hvad det var kær til fars hus, der gemmer og beskytter en person fra barndommen, blev erstattet af billedet af familiens arne. Og udtrykket "fædreland" er ophørt med at legemliggøre den guderne værge. Det er blevet synonym med sin fars hus. Og ville ikke alle forstod situationen korrekt, hvis han viste et tal-ward og kaldte hende arne. Det var nødvendigt at fortælle baggrundshistorie. Nu er der en ejendomsmægler kaldet "fædreland". Nå, selvfølgelig, navnene på forfatterne indebar hyggelige lejligheder, der kan blive det fædrene hjem, ikke nogle guder. Hearth-brugere hører til en anden tid, en anden kultur. Men gennem årene, det bestået alle de varme og kære, som er forbundet med centret for at samles omkring familien, hvor det var behageligt og sikkert, fordi du er bevogtet husguder. Som jeg fortalte på sit dødsleje Novice: "... Og jeg huskede vor Faders Hus, før aftenen gulvbelægning historier længe om, hvordan folk levede i gamle dage ..." Alt dette - kære, relateret til fødested og en lykkelig barndom, indebærer udtrykket "indfødte arne og hjem. "

Ideen med familien reden

Der er intet overraskende i, at den store russiske maler, repræsentant for den realistiske malerskole Ilya Efimovich Repin, har besluttet at bygge et palæ, der ville blive familiens reden, kaldte hende navnet på de gamle guder og værge malet deres tal til gaten af boet. I 1899, da han allerede var en berømt maler Repin køber 50 km fra St. Petersborg jord, bygger et hus og omhyggeligt udstyrer det område. Valget faldt på landsbyen Kuokkala fordi siden 1898 Ilya Efimovich Repin fungerede som rektor for Akademiet, de opgaver, han havde masser. For at komme fra landsbyen til det sted, hvor tjenesten var ganske komfortable takket være jernbanen, og stedet, selv var privat og stille.

fortjente titel

Alt viste sig efter hensigten: husly, hvor du altid ønsker at komme tilbage med en masse kærlig familie og venner, hvor du altid er ledsaget af succes. Kort efter undersøgelsen værtsfamilie blev professor og leder af workshop på Kunstakademiet. Manor of Repin "Penates" lever fuldt ud op til sit navn. 30 lykkelige år brugt her en stor maler. Dette var den reelle hjem af kunstneren, han elskede her hvert hjørne, og hvert hjørne havde sit navn. Repin boede her til sin død, der indtraf 29 September, 1930. Han var 86 år. Ifølge hans anmodning blev han begravet her, i boet, ved siden af huset og Chugueva dias. Kuokkala landsby blev omdøbt Repino, og nu er der velkendte for enhver russisk museum "Penates", som blev grundlagt i 1940.

Beskedenhed og demokratiske skikke Manor

Desværre, under krigen, huset brændte helt ned, lidt al sin ejendom. Boede eg, plantet umiddelbart efter begravelsen. Efter krigen, er herregården blevet fuldstændig renoveret, og det nye museum åbnede i 1964. Nu er han er en føderal arkitektonisk monument. På den kan du tale i lang tid. Alle de mest berømte og bedste mænd på den tid var i boet efter kunstneren. Repin tog onsdag, andre dage arbejdede han. Repinsky miljø var kendt begge hovedstæder, gæster samledes i ejendommen efter 3 timer. Repin var en unik person, en unik og hans ejendom "Penates". Dens område havde sine egne love. Ansatte i kunstneren holdes ikke i princippet, men de to kvinder til at hjælpe omkring huset, boede der på lige fod med ejerne, de alle spiste ved samme bord. Tjeneste nogen er strengt forbudt. For at overtræde den etablerede procedure fastsat straf i form af en offentlig erklæring fordømte hans handling.

Tiltrækningskraft medier Repin

Disse demokratiske relationer uden fornemme, gjorde Repin "Penates" er specielt attraktiv. Atmosfæren var meget behageligt. Enkelheden og beskedenhed af ejeren, som ikke pralede af berettigelsen af situationen og idolet af sin tid, mangel på fordringsfuldhed i miljøet - alle bidraget til etablering af venskabelige forbindelser mellem værter og gæster af boet. Det skal bemærkes, at, mens under indflydelse af taler A. N. Beketova og Lva Tolstogo, der bruges til at komme her for gæsterne på drabet-fri diæt mad, i boet domineret vegetarisme. En stor del af situationen blev foretaget i overensstemmelse med de skitser af kunstneren. At bord til gæsterne var køje og rotere. På første sal blev sat måltider og hver af gæsterne ved at dreje knappen kunne bringe til sin ønskede budding. Kun i 1918, hvor spændingerne er opstået med de produkter, blev bordet serveret regelmæssige måltider. Samtidig finske grænse lukket, "Penates" var for det meste Repin og mange russisk i dette land et stykke fædreland. Han testamenterede sit gods af legendariske kunstner indfødte af Akademiet. På grund af den store maler af navnet på hans herregård fået sin egen levetid. Når folk taler eller skriver i anførselstegn og kapitaliserede ordet "Penates", bliver det klart, at vi taler om boet efter Ili Repina.

Nu museet ejendom, beliggende på adressen: 197738, St. Petersburg, Repino landsby, Seaside motorvejen, 411 - modtager besøgende hver dag undtagen mandage og tirsdage, fra 10 am. Tjenesten kun tour.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.