FormationHistorie

Memorial Day - fjernelse af blokaden af Leningrad

Fjernelse af belejringen af Leningrad i 1944 var en stor ferie for hele befolkningen i Sovjetunionen. 871 dage fortsatte omringning af byen. Hvor mange mennesker blev dræbt der? Hvor mange liv havde taget en krig? Disse spørgsmål er ikke ligefrem svare nej. En ting står klart: krig er intet sted i verden.

Fjernelse af belejringen af Leningrad, hvortil de sovjetiske tropper tog lang tid, blev det forventet begivenhed. Ingen mistanke om, at engang hovedstaden i Rusland vil være i stærk isolation fra civilisationen, at i denne by vil der være noget, der vil have at spise selv kæledyr. Måske et symbol på den belejrede by blev en fem-årig pige Tanya Savicheva, hvis dagbøger viser krigens rædsler.

Hvor mange dage varede belejringen af Leningrad? Det er nu 871 dage forekommer os blot to og et halvt år. Og for dem, for blokaden af Leningrad, i disse dage af livet. Fjernelse af belejringen af Leningrad den 27. januar 1944. Denne dag i byen fejret som fødslen af en anden dato.

I første omgang planerne for de tyske tropper var ødelæggelsen af Leningrad via beskydning. Men efter sammenbruddet af blitzkrieg planen, efter de modige bedrifter af de sovjetiske soldater, tyskerne indså, at fangst af Rusland ikke vil være let.

Allerede i starten af september, det første år af Anden Verdenskrig, byen omgivet af land. Omgivet af mere end 2,5 millioner mennesker har forladt. På trods af den lås, beboere fortsatte med at kæmpe for deres hjemland. Men ringen er stadig lukket. Hvor meget varede belejringen af Leningrad? Det lader til, at evighed. Det er uklart, hvad der ville ske til byen, hvis ikke den "livsform". Hvordan folk levede? Hvad skal man gøre? Og det ville være endnu fjernet blokaden? Men folk levede, de fortsatte med at tro. Under sådanne omstændigheder, vi fortsatte med at skabe anerkendte genier af russisk kultur, blandt dem Dmitri Shostakovich. Hans Leningrad Symphony hjulpet folk vågner op fra deres slummer af nogle, hun indpodet i dem håb og tro. Det er blevet et symbol på byen og af tiden. Dette er en indikation af mod og heltemod af de sovjetiske folk.

Dagbøger af mennesker, der levede under blokade af byen, skaber frygtelige og forfærdelige billeder: på gadehjørner var lig, havde en frygtelig kulde og sult, folk døde den ene efter den anden, der var ingen varmt tøj og mad.

Allerede i midten af januar, 18 i 1943, blev belejringen af Leningrad brudt af sovjetiske tropper, men stadig et år var byen i cordon. Alt dette tidspunkt har handlet "livsstil", der løber langs Ladoga søen. Endelig et år senere - den 27. januar - ringen åbnes og byen var befriet.

Fjernelse af belejringen af Leningrad har markerede begyndelsen på den sidste fase af Anden Verdenskrig blodige krig. Sovjetiske tropper befriede flere byer. Men hovedformålet forblev belejrede Leningrad. Skræmmende at tænke, men for de næsten 900 dage i byen og dræbte omkring 900 tusind mennesker, de fleste af dem -Børn.

Moderne politikere er nødt til at gøre alt for at en sådan global fejl ikke sker nogensinde igen. Med udviklingen af atomvåben, vil byen ikke blokere, og ødelægge fuldstændigt. Og hvorfor gentage fejlene fra den seneste tid er forbudt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.