FormationHistorie

Mikhail Romanov. biografi

Mihail Aleksandrovich Romanov var den sidste russiske zar. Han var den retmæssige arving til tronen selv før fødslen af Tsarevitj Alexei. Hvem regerede dengang zar Nikolaj II forstod, at hans egen søn Alex med en historie af hæmofili, ikke vil være i stand til fuldt ud at styre strømmen. Derfor er han abdicerede til fordel for Romanov, som blev en fuld konge. Men retten i lang tid, han var ikke at være.

Mikhail Romanov: biografi

Han blev født i 1878, den 4. december, i St. Petersborg. Hans far var kong Alexander III. Michael havde fire brødre, hvoraf den ene var den yngste. Senere blev han modtageren af sin bror Nicholas, som i livet gjorde ham til Konge. Mikhail Romanov var ikke kun storhertugen, men også en fremragende chef, generalløjtnant, et medlem af statsrådet.

Mikhail Romanov blev martyr. Det skete i Perm i 1918, den 12. juni. På dette tidspunkt, har myndighederne allerede kommet bolsjevikker og prinsen blev forvist fra hovedstaden. De repressalier mod ham og hans følge havde været planlagt på forhånd og udføres af de lokale myndigheder. Han blev narret eksporteret uden for byen og skudt. Romanov eneste ønske var at sige farvel til sin sekretær og nær ven af Johnson. Men han blev berøvet.

Massakren, der dræbte Mikhail Romanov, var kun en optakt til mordet af familien af Nikolaj II og flertallet af repræsentanter for Romanov-familien. Dette skete i Jekaterinburg efter kun fem uger.

bevis for samtidige

Judge karakter og resultater af den sidste russiske zar som muligt, med henvisning til bemærkningerne fra hans samtidige, som kendte og respekterede ham. Berømte forfatter Alexander Kuprin sagde, at han var en mand af sjælden, næsten enestående i verden for skønhed og renhed i sjælen.

Russisk diplomat Dmitry Abrikosov var engang en fan af Natalia Sheremetev, som senere blev gift med Mikhail Romanov.

Han talte om det første besøg til parret. Han skrev, at charme og adel af den menneskelige glatte over den kejtethed og han følte hurtigt komfortabel.

Den store chef, den øverstbefalende for de hære under Første Verdenskrig, General Brusilov AA Han skrev, at han var meget glad for denne oprigtige, rent hjerte og en ærlig mand.

Han deltog aldrig i intriger og ikke nyde fordelene ved den kejserlige familie. Han er altid muligt at undgå skænderier og problemer i tjenesten, samt i familielivet.

Han var en mand af sjældne spirituelle kvaliteter og moral. Kun få monarker kunne konkurrere med ham i dette.

Under sit eksil var bekendt med Vladimir Guschikom, kommissær for Gatchina Palace Mikhail Romanov. Under modstridende synspunkter og interesser, kommissæren var i stand til at sætte pris på den tidligere konge værdsat.

Han skrev, at storhertugen var begavet tre sjældne kvaliteter: ærlighed, enkelhed og venlighed. Repræsentanter for alle berørte parter til at respektere ham, og på ingen måde ikke fodre fjendtlighed.

Så i vores øjne i dag præsenterer den sidste russiske zar, der ikke var bestemt til at herske, men som efterlod et dybt og uudsletteligt præg i historien om landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.