BilerBiler

Udskiftning af olie i bilen variator

For nylig køretøjer med CVT-transmission på markedet i vores land var få. I dag er situationen har ændret sig. Sådanne maskiner er, en masse modeller. Og deres ejere er interesseret i, hvordan du udfører et olieskift i en kasse-variator. Denne proces er ikke meget kompliceret og noget der ligner den samme operation i normal automatgear.

Funktioner variabel transmission

Biler udstyret med automatisk overførsel af denne type kan fungere i en blødere tilstand. På grund af de særlige forhold i transmissionen maskinen er hurtigt vinder den nødvendige hastighed og brændstofforbrug sammenlignet med konventionel automatisk og manuel, er meget lavere. Naturligvis for effektiv drift skal være regelmæssigt og omhyggeligt for at opretholde denne mekanisme. Eksperter anbefaler udgifter derefter for hver 50 000 km. Udskiftning af olie i variatoren også udføres med periodiske intervaller.

Variabel transmission giver flere service-scenarier. Dette er alt arbejde i SRT eller gennemføre operationer uafhængigt. Som for ændringen af hydrauliske og smøremidler væsker, fuldstændig udskiftning af den fremtrædende og ufuldstændig.

Delvis ændrer fluidet

Hvis du ønsker at udføre denne operation er ikke fuld, så er det nødvendigt at gøre et par enkle handlinger. At arbejde behov for at løfte eller rack.

Den første fase omfatter løftning og nivellering af maskinen vandret. Derefter skal vi erstatte den passende størrelse beholder under CAT palle. Nu twist-off kapsel og smørende væske strømmer ind i beholderen. Tillad at dræne den. Derefter skrues dækslet og hæld i olien hylster. Det anbefales at fjerne det venstre forhjul. Derefter kan du se fylde hullet. Udskiftning af olie i variatoren er lavet i det omfang, hvori den gamle løsning er blevet drænet.

En sådan fremgangsmåde muliggør ændring eller genopfyldning Transmissionsolie smørende ca. 40% af volumen. For at udføre udskiftningen fuldt ud, bør udføre denne liste over handlinger omkring 5 gange. Således kløften mellem operationer - omkring 500 km.

Efter at have udført disse trin, eksperter rådgive at skylle dem grundigt filtrene, drypbakke og PPC mekanismen.

Uafhængig olieskift i variatoren

Maskinen kunne lang tid at behage deres ejer, nødt til konstant at tage sig af sine noder og aggregater. Det er nødvendigt hele tiden at holde styr på som separate mekanismer arbejde. Hvis det er nødvendigt, skal du følge den rettidige udskiftning af dele. Tekniske væsker i trinløs automatgear er heller ikke tolerere kriminalitet. Den gamle fedt er ikke den bedste måde påvirke driften af detaljerne.

For at udføre udskiftning af dine hænder, skal du bruge den korrekte dimensioner tanken, et sæt af standard værktøjer garage, en ny pakning på panden, filtre, handsker. Naturligvis skal du købe et nyt værktøj.

milepæle

Uafhængig olieskift i variatoren indbefatter et hul rack, elevator og horisontale position af maskinen. Hvis du rejste i bil, stoppe motoren og lad den køle af i ca. 4 timer. I løbet af denne tid, at alle fedt løbe ned i automatiske palle. Sætte den forberedte beholder under bundproppen og fjerne det. Vente, indtil hele volumenet spildt, og derefter skrues målerøret. Så du kan helt slippe af med den gamle fedt.

Med hjælp af nøglen, fjerne olien panden montering og fjern det. Som et resultat, vil du få adgang til oliefilteret - fjern den resterende olie og sedimentet i bunden af bundkarret. Dernæst skal du adskille og rengøre magneterne, samt et filter.

Nu kan du fjerne den hydrauliske enhed. For at gøre dette, skal du slukke solenoider, vride de 14 bolte. Glem ikke at markere boltene - det vil forenkle monteringen. Fjern forsigtigt den hydrauliske enhed. Det er bedst, hvis du sætter det i en anden beholder.

Efter dette, fjerne det andet filter. For at gøre dette, bliver du nødt til at skrue 10 skruer. De forbinder enheden - det er opdelt i to dele. Drej ikke del, eller falde ud af foråret. Du har nået filtret - erstatte det med det samme. Så forsamlingen. Indsamle samt skilles ad. Klar til at blive drænet under adskillelsen, at ca. 2 liter væske.

Installer en ny pakning på bakken, skal du installere eksternt filter og panden selv. Sørg for at tjekke, hvordan det kombinerede remskive variatoren og den hydrauliske cylinder. Dette kan gøres fra kabinen. For at gøre dette, skal du vælge gearvælgeren manipulere.

Direkte erstatning af olie løber gennem påfyldningsrøret af den venstre forhjul. Volumenet af fluidfyldte i skak med et søgerblad.

Nissan CVT automatgear med

Disse bokse er meget almindeligt blandt biler af denne producent. Disse automatiske gearkasser er pålidelige, og med ordentlig pleje kan vare meget lang tid. De vigtigste ting - at sikre, at arbejdet blev udført til tiden.

Når du har brug et olieskift i variatoren "Nissan"?

udskiftning af nærhed diagnosticeret af farve. Hvis væsken formørket, og hun optrådte usædvanlig lugt, er det et signal om, at du skal skifte olie med det samme.

Tid operationen udføres kan markant forlænge levetiden af denne knude. Med hensyn til hyppighed, producenten anbefaler, at du udfører denne tjeneste efter 30 000 km.

"Qashqai"

Lad os se på, hvordan man kan gøre udskiftning af variatoren olie "Nissan Qashqai". For at servicere variatoren har brug for et sæt af standard værktøjer, udlægning af pallen, flad skruetrækker, tragt, klude.

Alle handlinger kan gøres i hånden. Med hensyn til mængden af olie, skal du bruge 2 dåser af 4 liter. Det første, at maskinen er installeret på et hul. Før udskiftning af behovet for at fjerne beskyttelsen krumtaphuset. Derefter fjerne de to skruer. Nu fjerner de 4 stempler på siderne. Når du kommer ind i motoren afdeling, er det tid at indlede proceduren. Først og fremmest kontrollere oliestanden. Dette kan gøres med pennen.

Hvis et olieskift i variatoren ( "Nissan Qashqai" er ingen undtagelse) er påkrævet, så at starte motoren og varme op motoren. Fjern derefter maskinen fra gear. Fjern sonden fra røret. Nu er det muligt at dræne den gamle væske. Alle drænende proces tager ikke mere end 30 minutter.

Fyld det nye anlæg ved hjælp af en tragt, og derefter ser tilbage, hvordan man kan ændre niveauet.

"Toyota"

Da denne bil er produceret i variatoren olieskift? "Toyota" repareret på samme måde som beskrevet ovenfor. Det er nødvendigt at fjerne beskyttelsen af motoren og det venstre hjul, sætte håndtaget til N, bøje foringen og fjern fyldstof meget god. Udfyld beløbet anbefalet af producenten.

Selvfølgelig, før der dræne den gamle olie. Yderligere stramning proppen - og det er gjort.

Honda

Da der er et olieskift (CVT)? "Honda" kan også repareres ved hånden. Således i automobilsystemer sådanne arrangementer af første og anden generation, samt typen variatorer Fit. Og hvis den første og den anden tjente som EVU, det Fit systemet service - præcis det samme, som hvis du arbejdede med en almindelig automatgearkasse.

Udskift to filtre. Afhængigt af modifikation filtre kan være anderledes. Desuden bør bakken renses, udskifte pakningen, rense styreenheden. Den nye væske hældes gennem en tragt. Glem ikke fra tid til anden for at kontrollere niveauet af sonden.

"Mitsubishi"

Udskiftning af olie i variatoren ( "Mitsubishi Lancer" samt) er ens. Det fjernede også pallen, fusionerer den gamle væske. At dræne kræver cirka 40 minutter. I løbet af denne tid, omkring 6 liter spildt væske CVT. Efter at proppen er snoet.

Med den nye vanding kan hælde så meget som flettes. Dette er vigtigt. Så starte bilen og arbejde gear. Gentag processen for omkring 7 gange. Det er nødvendigt for udledning af udstødningsgas væske fra momentomformer. Hun opgraderet. Sluk maskinen og tømme det andet parti.

Olieskift indebærer installation af nye filtre. Spænd bundprop. Hæld bare drænet. Igen, start motoren, arbejde selector og kontrollere niveauet. Det er det!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.