BilerBiler

Hvordan til at rense karburatoren? trinvis proces

Karburator - er den vigtigste komponent i alle køretøjer udstyret med benzinmotorer. Denne reservedel spiller en vigtig rolle i forsyningen brændstofsystemet. Det var fra hendes brugbar stand, vil afhænge af, hvad der vil være fik bil eller ej. Når dette punkt er hamret ind i forbrændingskammeret kan få for "rige" eller "dårlig" blanding. For motor hverken det ene eller det anden væske er ikke velegnet. Derfor, for at undgå sådanne problemer, er det nødvendigt nøje at overvåge og fjerne snavs fra den del. Men hvor ren karburatoren? Med dette spørgsmål, vi er i dag, og vi vil forstå.

Er det muligt at gøre denne proces selv?

Selvfølgelig kan du. Alt arbejde har ikke nogen indviklede eller hindrede etaper, så rengøring kan klare selv den uerfarne. Desuden ved den tid, processen er ikke så tidskrævende, at snart vil gøre alting selv, end at køre bilen til bilvask.

instrumenter

Før du rengør karburatoren (2109 eller GAS 24 - det gør ikke noget, faktisk er det ikke ændres), bør du forberede alle de nødvendige værktøjer. At arbejde vi får brug for en tom beholder 1-2 liter, en skruetrækker, et minimalt sæt skruenøgler og en topnøgle og en særlig opløsningsmidler.

Hvor skal man begynde?

Før rengøring af karburatoren VAZ, "Toyota" eller BMW (bilmærke arbejdstrin ændres ikke), skal det først fjernes. Dette vi nu vende. Så det første finder vi denne reservedel. På alle maskiner det er placeret under motorhjelmen nær luftfilteret. På det vil du se coveret, der holder karburatoren systemet. Først skrue fire bolte og afbryde kablet fra den del af gas- og brændstofslanger.

Efter den angivne del demonteret fra køretøjet, skal det være demonteret. At udtrække denne magnetventil, dyseaksen og flåd. Når du fjerner dækslet, vil du se en gummipakning. Men før du renser karburatoren, kontrollere tilstanden af pakningen omhyggeligt. Hvis det er beskadiget, udskiftes pakningen med en ny.

Yderligere skrue skruer og brændstofventilen (på alle maskiner på deres fire stykker), der fastgør aftrækkeren og derefter låget. Sluk stikket og ekstrakt i denne fase af filteret.

Så hvordan man kan rense karburatoren kan eje, kan vi ikke acceptere denne del i værkstedet. Efter opløsningen læs speciel væske til rengøring karburatorer og hæld det i en lille gryde. Så vi undlader at scoret emne og sætte kapaciteten for en dag rengøres. koge etc. og det ikke har brug for noget. filter temperatur og opløsningen bør være stuetemperatur. Den næste dag tager vi ud elementet fra beholderen og ved hjælp af benzin Tør mørke patina, der har dannet der i 24 timer. Vente, indtil de tørre, og fortsæt til samlingen. Installation af denne del er lavet på samme måde. Og endnu et vigtigt tip: glem ikke forseglingen. Hvis det er revnet, straks erstatte det med et nyt.

Så vi var, hvordan at rense karburatoren bil selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.