BilerBiler

Audi A6 C4 - det nye navn for den gamle bil

A6 audi C4 - er en serie af biler, der blev fremstillet af det tyske firma Audi 1994-1997-th år. Denne bil hører til familien af Audi A6, som i dag har otte serier. Den første udkom i 1968, og den seneste - i 2011, det år. At Audi A6 C4 betragtes som en af de bedste biler i virksomhedens historie.

oversigt over serien

I 1968 er det så lyset af de første generation biler. Det blev kaldt Audi 100 C1. To år senere, var der en variation af en model med en coupe krop.

Den anden generation - C2 - begyndte at producere i 1976. Næsten med det samme dukkede vogn, kaldet Avant. Audi A6 2008 model år havde samme navn og dermed var også alsidig.

1982 år - den tredje generation udgang - C3. Modellen havde en meget lav modstandskoefficient end tiltrukket sig opmærksomhed fra mange specialister.

I 1990 var der en fjerde og sidste generation af bilen Audi 100. Alle efterfølgende ændringer blev kendt som Audi A6.

Audi A6 C4 dukkede op i 1994 år og var en restyling af den tidligere model. Efter ham, i 1997, optrådte han C5, og i 2004 - C6, som vandt "Car of nummer et i Europa" på Geneve Motor Show.

Den seneste i øjeblikket, den ottende, mulighed er Audi A6 C7, der udkom i 2011, det år.

Beskrivelse Audi A6 C4

Da denne generation var den første i rækken af A6, det er i virkeligheden, er en opgraderet version af Audi 100 C4. I dette tilfælde er bilen ikke blot bevaret alle fordelene ved prototypen, men også modtaget en masse forbedringer. Venstre uændret den fremragende kvalitet af kroppen (ved den måde, galvaniseret) og motorer. Forblev pålidelig og fremragende suspension, som i øvrigt kan let repareres manuelt. Og, selvfølgelig, for ikke at nævne den traditionelle firehjulstræk.

Vi går nu over til innovation. Mand, er bekendt med Audi 100, skal du sørge for at lægge mærke til, at det indre, i modsætning til hans forfader, fyldt med kontroller. Tidligere kunne bilen være ude endda elektrisk frontglas, og nu er der, ud over dette, er der også en separat klimasystemet, hvor der er mulighed for uafhængig kontrol af lufttemperaturen ved fører og forsædepassager.

På trods af at Audi A6 C4 blev produceret i kun tre år, kunne det være udstyret med en bred vifte af motorer i både benzin og diesel. Den svageste af disse er volumenenhed på 1,9 liter og produktion på 90 hestekræfter, der kører på diesel. Denne motor er klart svag til en ganske stor C4.

Vil du ride på en dieselmotor - vælg den 2,5-liters fem-cylindret motor. Den kommer i to versioner - en kapacitet på 115 og 140 hestekræfter. Den anden af disse var den mest populære, fordi det accelererer bilen op til hundrede kilometer i timen på mindre end ti sekunder (mens du arbejder på en dieselmotor)!

Benzinmotorer kan have fire, seks eller otte cylindre. De er karakteriseret ved lav effekt (det svageste har et volumen på 2 liter og producerer 115 hestekræfter). Ikke desto mindre, de er meget pålidelig og let at reparere, fordi dele er meget billige. Disse motorer anbefales til fans siger, "Langsom og støt vinder -. På at gå"

Hvis du stadig ønsker lidt af rejser på A6 C4 med vinden, så er der en løsning - det er tre valg af V6-motorer. Den første har en volumen på 2,6 liter og producerer 150 hestekræfter, og de to andre - på 2,8 liter og 174 hestekræfter.

Nyd en ægte komfort og kvalitet af den tyske, der rigeligt giver Audi A6 C4!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.