BilerBiler

Vortex Corda: gode gamle Amulet

På vores første møde med den model, bliver det straks klart, at i udformningen af bilen blev bygget hård nok prisgrænse - omkring elleve tusind dollars. Indstillinger Vortex Corda omfatter kun centrallås, klimaanlæg, servostyring, samt tågelygter. I denne forbindelse kunne Amulet prale af at have en bredere vifte af nyttige muligheder, så hvis du beslutter at flytte fra en bil til en anden, måske en følelse af komfort underskud. Eksternt er der næsten en komplet lighed Chery Amulet og Vortex Corda - foto bevis. Generelt den platform, som tjente til at bygge begge modeller, anses for at være populær på det tidspunkt, køretøjet Seat Toledo.

Udstedelse Vortex Corda er blevet lanceret i to tusind og ti. Nyhed bil er svært at kalde, men der er forskelle fra sin forgænger. Først og fremmest, dette er en ny og mere effektiv motor. Nu 1,5 liter slagvolumen på 109 hestekræfter har Euro-4-standarden, anvendes som brændstofgas A-92. Etablerede og nye transmission. Hvis de tre første gear tidligere Amulet var, for at sige det mildt, en forkortelse for Vortex Corda, er denne ulempe elimineret - en ny motor og 5-trins manuel i parret arbejdet perfekt. Som for brændstofforbruget, i form af forstæder ridning er meget muligt at investere i syv liter pr hundred kilometer.

Med hensyn til bilens interiør, er det blevet mere europæisk, men ergonomien og interiør linjer synes at være forblevet et eller andet sted i en fjern fortid. Landing ved rattet lave og ikke meget komfortabel, men bliver på bagsædet er overraskende komfortabel endda tre passagerer ad gangen. Stammen er ikke tilfreds med den nye - nej, han ikke blevet mindre, blev det ubehageligt. Desuden er hylden bagagerummet luge knyttet til strækning, trække det er umuligt. Da det viste sig senere, er der i dette, og plus, men første ting først.

Vi sidder bag rattet i Vortex Corda. Servostyring i konfigurationen er præcis, men det hjælper at dreje hjulet på jorden, han ikke skynde sig. Når maskinen begynder at sætte farten op, er situationen ændrer sig til det bedre. Overrasket og chassis indstillinger. På grund af den tidligere nævnte strækning i bagagerummet, har kroppen blevet meget stivere fjeder og dæmper karakteristika, det virker lidt tweaking. Uanset hvad det var, en tilhænger af Amulet er mindre hæl på buen, og "polstret" før hjulet optrådte i det mindste nogle tilbagemeldinger. Selvfølgelig finde lækkerier svært at kontrollere, men alt er gennemsigtig og ærlig, hvilket ikke er typisk for biler lavet i Kina, er de på forhånd forvente nogen trick. Kørsel kapaciteter af bilen er klart defineret, er det fortsat kun at vænne sig til at køre uden ABS og andre supportmuligheder.

Hvad kan konkluderes om Vortex Corda? Der kunne ikke mere velegnet udtrykket "transportmiddel og ikke en luksus." En bil med en dårlig bundt, en forholdsvis lav pris og billige reservedele. Lavet af standarderne i den kinesiske bilindustri omhyggeligt, og hvis du ikke var i de senere år, at køre en bil klasse "lux", Vortex Corda - en meget god mulighed, da familiens bil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.