TravelingFlyrejser

Flyselskabet "flyve Pegasus": anmeldelser, flåde. LLC "Airline" Icarus "" (Pegas Fly)

Turister, der ofte bruger "Pegas Touristik" tjenester i selskabet, i hvert fald bekendt med flyselskabet Pegas flyve. Han er ejet af den kendte rejsearrangør og flyver til hans ordre.

Airline "Icarus" (Pegas Fly): historien om fremkomsten og udviklingen

Historie luftfartsselskab begyndte i slutningen af halvfemserne i sidste århundrede. Så alle de fly af selskab baseret i byen Magadan, og var for det meste helikopteren flåde. Airline "Icarus" var engageret i godstransport ved anmodning fra minedrift og diamant virksomheder. helikoptere også hjulpet slukke skovbrande og udført patrulje flyvninger til påvisning af tilfælde af krybskytteri.

Ved begyndelsen af 2000:e flyselskab var allerede på randen af konkurs, men det købte en velkendt rejsearrangør "Pegas Touristik" og begyndte sin forvandling. Allerede i det trettende år af to tusind og opdatere flyselskabet blev opkaldt Pegas Fly og afsluttet sit første charterfly på rækkefølgen af rejsearrangøren.

Fly detaljer

I tre år, "Fly Pegasus" baseret på lufthavnen Emelyanovo, beliggende i byen Krasnoyarsk. Fra det første leveår flyvninger shedule i stand til at bære næsten en million passagerer, er dette tal konstant stigende, hvilket indikerer, at den aktive udvikling af "Fly Pegasus" på shedule markedet.

Selskabet har hovedkvarter i byen Krasnoyarsk, er der flere salgskontorer og mindre kontorer. Hvert år flyselskabet åbnet nye kontorer i de byer i Rusland. De kan allerede prale af Moskva, Irkutsk og Novosibirsk.

Flåde "Fly Pegasus"

Det skal bemærkes, at i flere år er der nogle problemer med passagerfly Pegas Fly. Fleet består af kun syv fly mærke "Boeing" forløst fra flyselskabet "Nordenvinden" umiddelbart efter reorganiseringen. Alder passagerfly end ti år, som i væsentlig grad påvirker kvaliteten af de leverede ydelser.

I den nærmeste fremtid planlægger virksomheden at gøre manuel opgradere sin flåde og sætter på alle køb af tre nye civile domstole "Boeing" mærke.

Geografien af flyvninger "Fly Pegasus" flyselskab

Aircraft "Fly Pegasus" flyselskab flyver gennem halvtreds ruter. Fly er lavet i Rusland, og de mest populære turistmål. Oftere end ikke den endelige destination er lufthavne i Europa, Asien og Afrika. Blandt de byer, der fører områder som Simferopol, Sochi og Blagoveshchensk.

Siden sidste år, er "Fly Pegasus" aktivt samarbejder med regeringen inden for rammerne af programmet for at yde støtte flyselskaber. Virksomheden gør gunstige fly til Fjernøsten og i Krim, har det væsentligt forøget årlig passagertrafik. Hertil kommer, at flypassagerer, der flyver fra Simferopol, har med succes brugt lejligheden til at komme til udvej byer på en behagelig transport. Blandt de byer, der deltager i programmet omfatter de berømte feriesteder i Krim.

Niveauet for personbefordring

Flyselskabet "Fly Pegasus", anmeldelser kan af hvilken findes næsten overalt, ganske ofte ikke bringe service ombord til den højeste vurdering. Mange passagerer har ikke nok ekstra ydelser fra andre luftfartsselskaber. For eksempel kan kunderne ikke bruge den særlige bonus-program, i shedule det simpelthen ikke. Desuden er det svært at finde en salgsfremmende program for salg af billetter Pegas Fly.

Bagage, der får lov til at bære en passager med en virksomhed kan nå tredive kilo. Dette gælder for business class. Turister flyvende økonomi, kan se frem til en grænse på tyve kilo. Det er tilladt at tage ind i kabinen håndbagage og barnevogne.

Spisning om bord er udført i henhold til den klasse af billetter købt, så business class har nogle fordele i at vælge mad og drikkevarer. På langdistanceflyvninger, passagererne får to måltider og forfriskninger uden begrænsning. Alkohol er strengt forbudt om bord.

Funktioner af flyselskabet "Fly Pegasus"

Det er værd at bemærke, at Krasnoyarsk luftfartsselskab arbejder aktivt på kvaliteten af tjenester. "Fly Pegasus" tillidsfuldt samarbejde med andre virksomheder og udveksle erfaringer.

Hvert år er der nye ruter. Nogle af dem er forskellige sæsonudsving. For eksempel angår den sådan flyvning fra Moskva til Khabarovsk. Det kører kun om vinteren. Mange turistmål er aflyst, og der, afhængigt af de høje eller lave sæsoner i de forskellige lande, hvor rejsearrangøren sælger billetter "Pegas Touristik".

Sådan køber billige flybilletter på charterfly "Fly Pegasus"?

De fleste kyndige rejsende købe billetter gennem søgemaskiner på internettet. I tilfælde af "Fly Pegasus" er også muligt, men glem ikke, at flertallet af pladserne gives til en kunde, der har købt pakkerejser "Pegas Touristik". Så hvis du vil have billige, og derefter tage sig af det for et par måneder før den forventede afgang.

Det er bedst at gøre det bedste i de tre måneder, før turen, mens der stadig en stor chance for at købe den mest profitable flybillet, som kun kan give flyselskabet "flyve Pegasus". Anmeldelser krydret rejsende tyder på, at den mest bekvemme dag at købe billetter via internettet er tirsdag og onsdag.

Check-in online eller den gammeldags måde?

I de seneste år, mange rejsende foretrækker online check-in. Selvfølgelig har det en række fordele i forhold til den sædvanlige forventning for enhver turist til at stå Pegas Fly. Registrer via internettet for at undgå køer og til at vælge det rigtige sted på brættet. Dette gælder især, hvis resten sendes til en familie med børn, der ønsker at sidde på sædet ved siden af vinduet. Typisk online tilmelding åbner to dage før afrejse.

Desværre, "Fly Pegasus" giver ikke check-in alle russiske byer. Kun få lufthavne er inkluderet på listen over steder at tage ud fra, hvor du kan registrere online.

Flyselskabet "Fly Pegasus": anmeldelser

Blandt de mange kommentarer, der forlader rejsende til Krasnoyarsk flyselskaber, masser af hengiven problem flyforsinkelser. "Fly Pegasus" virkelig misbruge det, og kan ikke løse et så alvorligt problem. Især påvirker forsinkelsen på rejsen med masser af flyforbindelser. Dette kan resultere i tab af to-tre dage den længe ventede ferie. Passagerer rådes til at købe billetter kun for direkte flyvninger, som i store mængder giver flyselskabet "flyve Pegasus".

Anmeldelser af piloterne altid have en positiv farve. Alle passagerer bemærke, at besætningerne på passagerfly er gode fagfolk og perfekt opfylder deres direkte opgaver. Bare en masse kommentarer om turisterne forlader kabinepersonalet, her har delte meninger næsten det halve. Nogle passagerer er glade for den service, men andre finder, at det niveau, du har brug for at trække op og sende medarbejdere på supplerende kurser.

Desværre, en masse feedback Hvad angår kvaliteten af fødevarer om bord. Passagerer kommenterede på det faktum, at strømforsyningen for økonomi og business class er ikke anderledes, hvilket er uacceptabelt i andre flyselskaber. Det eneste, der har et business-class passagerer - en fortegningsret til at vælge. De resterende kunder er luftfartsselskaber, der ikke demonteres andre passagerer. Det er meget bittert alle rejsende.

For at opsummere kommentarer, kan du forstå, at flyselskabet "Fly Pegasus" der er nogle problemer, at det skal bekæmpes. Selvfølgelig flyvninger shedule mange fordele, men også ulemper til stede i stort tal. Selskabets ledelse overvåger alle anmeldelser af passagerer og søger at afhjælpe situationen.

Russiske luftfartsselskaber er lige begyndt sin lange rejse til markedet for lufttrafik. Nogle virksomheder klarer sig bedre end andre, men alle de samme vores luftfartsselskaber søger at indtage sin plads blandt de store flyvninger shedule og hæve kvaliteten af tjenester til det højeste niveau. Flyselskabet "Fly Pegasus" henviser specifikt til sådanne luftfartsselskaber, der aktivt arbejder på sig selv og er villige til at gøre alt flyvning til en fornøjelse, der er sikker på at ønsker at gentage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.