TravelingFlyrejser

Lufthavne Krim. Nyttig information for rejsende

Selv i sovjettiden, et yndet rejsemål for folk i vores store land var Krim. Men det er stadig så i dag. Og der er en logisk forklaring. Halvøen Krim - er ikke kun en af de mest maleriske hjørner af vores planet, men også en verdensberømt kursted. Det er derfor, tusindvis af turister flokkes her, og russerne er også inkluderet i deres antal. Samtidig vil jeg komme til din destination hurtigt og bekvemt, og mange foretrækker at rejse til Krim på et fly.

Men ikke alle ved, hvad lufthavne Krim tage skibe fra Rusland. At udvide horisonten for russiske rejsende, overveje spørgsmålet om, hvad alle luftfartsselskaber terminaler er tilgængelige på ovenstående halvø.

Det skal bemærkes, at der hvert år Krim lufthavne tjene mere end tredive tusinde passagerer, der foretrækker at rejse med fly. I alt tre halvøen lufthavnen. Det er beliggende i Simferopol, Sevastopol og Kerch. Mange er primært interesseret i spørgsmålet om, hvor på Krim, i lufthavnen, som modtager internationale flyvninger. Det er beliggende i byen Simferopol.

Denne internationale luft terminal blev bygget i 1936. Relativt nylig, oplysningerne i pressen, at ukrainske embedsmænd har til hensigt at bygge i Jalta område for en anden terminal af international betydning og sideløbende med denne moderniserede faciliteter, som ligger i Kerch, for at give ham og den førnævnte status. Hvor hurtigt gennemføre disse projekter er ukendt.

På trods af at lufthavnene Krim repræsenteret ved tre store genstande, status for internationale grænse optagelse af lufttransport har kun én. Han, som allerede understreget, er beliggende i Simferopol. Derfor passagerfly sendes til store udenlandske byer: Istanbul, Tel Aviv, Frankurt - Vigtigste, Warszawa, Tashkent, Jerevan, Moskva, Ekaterinburg, Krasnoyarsk.

Denne terminal består af flere små bygninger, nemlig ankomst terminal, terminalen for afgang indenlandske og internationale flyvninger, diplomatisk business lounge.

Kerch Airport ligger i den nordvestlige del af byen. Ejendom område er 320 hektar, han begyndte at operere i 1944. Under den sovjetiske æra her blev udført luft kommunikation med sådanne større byer som Krasnodar, Moskva, Kiev, Simferopol. Senest blev lufthavnen erklæret konkurs.

Det skal bemærkes, at halvøen har, ud over den Simferopol lufthavn, et andet formål med international betydning - terminal "Belbek", men det var oprindeligt tænkt som en struktur til at rumme militære fly. Det er beliggende i Sevastopol Nakhimov distriktet, direkte på kysten. Det blev bygget i 1941. I den første halvdel af 90'erne begyndte lufttransport civil, der skal udføres her, inklusive det internationale niveau. I perioden fra 2002 til 2007 passagerer gennem "Belbek" transport stoppet, og kun tre år senere, transport af mennesker genoptaget igen. I øjeblikket terminalen tjener fly til Kiev og Moskva.

Mange turister tror, at Krim lufthavne tilbyder flybilletter til urimeligt høje priser i forhold til dem, der er solgt i billetindtægter på banegårde. Men de seneste statistikker viser, at forvaltningen af JSC "Russiske Jernbaner" øget billetpriser. Især prisen på flyrejser på ruten Moskva - Simferopol vil være lidt anderledes end prisen på billetten i en sovende bil. Men forskellen i hastigheden af bevægelsen af betydelig: et par timers flyvning ikke går til nogen sammenligning med otte og tyve timer, og en togtur.

Det skal bemærkes, at spørgsmålet om, hvad lufthavne er på Krim, er relevant ikke kun for turister, men også for dem, der kommer til Ukraine til erhvervsmæssige formål. For at spare tid, iværksættere og erhvervsfolk skal bare vide, hvilke ruter er optimale, og hvordan lufthavnen vil bruge den mest bekvemme, fordi alle kendte postulat om "tid - penge".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.