FormationUngdomsuddannelse og skoler

Generaliseret private tilbud - design features og brug

Mononukleære forslag, hvor de vigtigste verbum er medlem af fortalere for den nuværende eller fremtidige spændt, i 2. ansigt og enheder. herunder - en generaliseret-privat forslag.

Hvem gjorde det, eller alle, hver og

Det kan være uden et emne, som et verbum, alle hans funktioner tager over. Handlingen, som han repræsenterer, kan tilskrives en person som genstand for handling forstås som generaliseret: mentalt, kan du erstatte "alle", "hver" eller "alle". I mellemtiden generaliseret-personlige og forskellige fra de Betingede personale, når et bestemt emne erstattes - "nogen". Oftest brugt som udtryk for generelle udsagn, sætninger, ofte indeholdt i ordsprog eller talemåder: "Hvis man ikke sveder i august, og derefter i april, fik ikke varm."

Når skjul bag generalisering

Hvis verbet betegner konstant sker med højttaleren effekt, er det alt for ofte generaliseret-personlige forslag. Eksempler: "Fra morgen til aften, drejning, træt, faldt, og drømmen går ikke"; "Du ser på himlen, wire-aksen, på udkig efter den skjulte puls af tid"; "Dusty Fish vspugnosh, uforvarende smække døren"; "Age ikke engang at slagtilfælde hans hænder, så skjorten for dig"; "Og ikke komme væk fra alle, både i muslingeskal"; "Du skal ikke lytte alene, ked af det, du, Senor Vivaldi"; "Stå, og toget vil køre resten af det sted, hvor lykke".

Som et middel til kunstnerisk udtryk

Meget ofte generaliseret-privat forslag bør være forfatterne til at beskrive arten og sindstilstand, etc., fordi det giver opfattelsen af teksten til en ekstra emotionel og billedlig effekt. For eksempel: "God sommer: gå ned for varmen i metroen, spiser en pære"; "Hvis du elsker - tilgive ham, uanset hvor han nasvinyachil"; "The livet af mig, kan absolut intet forstå."

vi

Optræder og verbet af 1. person flertal. antallet af fejl. humør. For eksempel: "Tilgiv ham, han har ret, dårlig ting"; "Min alder, utris du fortjener."

de

Generaliseret-privat forslaget benyttes verbet i form af den tredje person flertal. antallet af fejl. humør. For eksempel: "Når man går i lykke, tror ikke af værkerne."

Pronomen og en todelt

Generaliserede personlige forslag vi normalt ser i ét stykke, er de informeret om de tiltag og betingelser ikke er relateret til en bestemt person. Men der er todelte forslag, når emnet i form af det personlige pronomen refererer til en generaliseret ansigt. For eksempel: "Hvor ofte de ikke ved, hvad de gør"; "Vi har noget at kaste sten, derefter indsamle dem igen"; "Og alt flyder på en mangeårig ordning: nogle stick med" AC / DC "andre skaber et digt med omkvædet:" Åh, du goy ESI".

Rådgivning eller ordrer

Ganske almindelig generaliseret privat tilbud med verbet i imperativ. For eksempel: "Drik ved bordet, og ikke drikker en søjle." Det kan også fungere i næsten slettet eller tabt som en underordnet del af sætningen, at finde en kombination af modstand og tab af adnexale, når forholdet mellem handling til den generaliserede ansigt: "Uanset hvor du ser - overalt skændsel"; "Hvordan kan vinden kigge efter i feltet"; "Pitch mørke - så natten i aften."

efterskrift

Generaliseret-privat forslag kommer på tungen lige når handlingen bliver vigtigere end den enkelte. Aforistiske hjælper disse konstruktioner bliver centenarians, fordi handlingen er, som det var, det offentlige: det er tæt og klart for alle, men ingen specifikt ikke hører hjemme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.