Nyheder og SamfundØkonomi

Befolkningen i Polen - grundlaget for økonomisk og politisk stabilitet i staten

Polen - en fantastisk og indbydende europæisk land med en rig historie og kultur, med fantastisk natur og gunstigt klima. Meget farverige og polsk kulturelle traditioner og nationale karaktertræk. Der staten og økonomisk ressource, og mineraler, men dens største aktiv er befolkningen i Polen. Blandt andet det hører til verdens lande med relativt behagelige levevilkår. Bestem komfort niveau af både økonomiske og politiske faktorer.

Så hvad slags land er dette - Polen ? Befolkning - mono-etnisk og monoreligioznoe sammensætning som domineret af oprindelige folk - 97% -94% er romersk-katolske. Det giver polske politiske stabilitet som landet henviser til de relativt få lande, hvor der ikke er nogen konflikter på etnisk grunde. Og de resterende 3% af befolkningen er ukrainere, hviderussere, dvs. slaver, og tyskerne, historiske naboer. Den største diaspora - en tysk, ganske logisk forklares med den historiske udvikling af staten, som den polske grænse de nordlige og østlige provinser er tidligere tyske lander.

Befolkning Polen er tæt på 39 millioner mennesker. For eksempel i efterkrigstiden periode var det kun 24 mio. Stigning i antallet af beboere 15 mio firs år har været meget suschestvenennym - Polen er nu tæt befolket i gennemsnit 102 personer pr kvadratkilometer. Kvindelige befolkning er kun 1,4% af den mandsdomineret, men 20% af messen køn ikke er gift. Også staten hører til verdens lande med meget høj forventet levetid - 73 år. Ikke desto mindre er den polske nation aldring som frugtbarhed falder, der længe har været et problem i mange europæiske lande med høj levestandard. Gennemsnitsalderen for de polakker nu - den gennemsnitlige (35-årige).

Befolkningen i Polen blandt de nationaliteter i Europa har et ry for den mest høflig, hvilket er absolut usandt. Polakkerne er meget smilende og venlig. Hertil kommer, den højeste prioritet værdi til polakkerne er familie. I den forstand, afslører, at Polen er det land med den laveste skilsmisse sats i verden, som desværre begyndte at ske oftere i de seneste år. Det sætter familien over den gennemsnitlige Pole karriere og materielle velfærd.

Blandt de europæiske lande i antallet af raske borgere indtager førstepladsen er befolkningen i Polen - 59% af det samlede beløb.

Uddannelse i staterne i det europæiske niveau. Desuden er der i Polen er der nogle meget gamle kendte universiteter, hvilket gør landet attraktivt for udenlandske studerende. Ja, og antallet af egne elever Polen overhalede Frankrig og Tyskland.

Urbaniseringen er ikke bestået, og denne vidunderlige slaviske lande. Polens befolkning er langsomt men sikkert flyttet til byen, bliver således det land agroindustrielle til industriel. Men dette i høj grad bidraget til Polens tiltrædelse af Den Europæiske Union.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.