Kunst og underholdningFilm

Skuespillerinden Sigurni Uiver. Filmografi bedste roller

Skaberen af den populære billede af en kvinde kriger, bruges aktivt i moderne filmverden, med rette betragtes Sigurni Uiver. Film kreditter omfatter mere end 50 malerier, hvoraf mange af dem er blevet favorit til millioner af seere. Hvilke interessante roller har spillet den amerikanske stjerne, som mange stadig forbinder med den modige heltinde af "Alien"?

Filmer med Sigurni Uiver: først

Debut af berømtheder på den store skærm har været stort set ubemærket verden. Det var et billede af "Enni Holl", udgivet i 1977. Seks sekunder - præcis som havde været i rammen Woody Allen skuespillerinde Sigurni Uiver.

Det mest interessante er honorar til pigen bag skyderiet i "Enni Holl", hvilket var kun $ 50. Før sammenføjning herlighed derefter til venstre for omkring to år.

filmen "Alien" succes

Fremkomsten af Sigurni Uiver i filmen "Alien" skuespillerinde bragte den længe ventede anerkendelse. Fantastisk thriller, filmet Ridli Skottom, udgivet i 1979. Handlingen udvikler sig i en fjern fremtid, Jorden tilbage til rumfartøjet pludselig låse signal fra rummet. Holdet er tvunget til at lande på planeten, som bliver udsendt, for at undersøge situationen. Efter landing gruppen er enorme kokoner, hvis oprindelse er ukendt.

I "Alien" Sigourney fik rollen som Ellen Ripley - besætningsmedlem, en stærk og uovervindelig. Skuespillerinden kiggede fremragende i denne rolle, blev det fast på hende. Appel til billedet af Ripley vil være tre gange mere, det sidste billede var "Return of the Alien" film vises i 1997. Til deltagelse i dette bånd modtaget Weaver en 11 $ millioner, mens projektet i 1979 bragte hende alt 30 tusind.

Remembering skydning i den første "Alien" skuespillerinde delt med journalister interessante detaljer. Det viser sig, at den er valgt til rollen som den fremmede monster skuespiller, var ukendt for resten af deltagerne i besætningen. Direktøren taget beslutningen, at aktørerne virkelig følte frygt i løbet af spillet.

"Scary Tales" med Sigurni Uiver

Moderne offentlige film "ghost jægere" synes overdrevent planteskole ukompliceret. Men i 1984, at projektet skabt en furore, som er mærket og mange andre film med Sigurni Uiver. Stater fyldt spøgelser, gode og onde, for at kæmpe som er forårsaget af en gruppe forskere har opnået succes i studiet af underverdenen. Skuespillerinde i denne film spillede rollen som Miss Barrett, en pige fundet mange spøgelser i sin nye film.

"Snehvide - skræmmende historie" - et værk af 1997, i optagelserne som deltog også Sigurni Uiver. Filmografi stjerner beriget rolle onde stedmor, hvor hun spillede i filmprojektet. Claudia, kulde og smukke nye kone blev enke far ulykkelig Lillian, med tilnavnet Snehvide for den utrolige skønhed. Selvfølgelig, den onde stedmor var ikke klar på, at ved siden af hende vil hun leve sit smukke.

"The Village" - en thriller, 2004, hvorfra udsigten er bedre at give publikum nervøs. Handlingen foregår i den lille landsby af Pennsylvania, hvis indbyggere er overbevist om sin nærhed til fantastiske skabninger. Skræmmende legender afskrækket folk fra lokale skove omkring landsbyen, de aldrig gå ud over "sikre" landsby. Sigourney selv beskriver dette bånd som en af de mest skræmmende gyserfilm verden.

Bedste drama med Sigurni Uiver

"Heartbreakers" - en let komedie med elementer af drama, skabt i 2001. Handlingen kredser om en mor og datter - charmerende svindler, bedrager rige bejlere. mors rolle blev givet til Sigurni Uiver, hvis filmografi måde beriget raffinerede damer Max. Kritikere erklæret omfattet af billedet for banalt, men publikum var fascineret af billeder af smart serdtseedok.

"Business kvinde" - snarere en social drama med komedie elementer. Billedet af Ketrin Parker legemliggjort Weaver, det kan kaldes den mest slående resultat af filmen. Skuespillerinden spiller et dygtige, målrettet karrieremagere, for at opnå succes. Rollen bragte stjernen prisen "Golden Globe".

Sigurni Uiver i "Avatar"

En af de største begivenheder i moderne biograf - billedet "Avatar", filmet i 2009. Den rolle, som Dr. Grace, en vigtig karakter af fantastiske bands, overtog Sigurni Uiver. Filmografi stjerner omfattede et projekt på den smukke planet Pandora, som indbyggerne i jorden anvendes som base, engagere sig i udvinding af værdifulde mineraler.

Seere, der kunne lide den første del, en behagelig overraskelse i form af en fortsættelse af romantiske historier. Demonstration af filmen er planlagt til 2016 i sin skydning stadig er involveret Sigurni Uiver. Skaberen lover, at projektet vil være endnu mere ambitiøs med hensyn til specielle effekter, men bevarer tophemmelig plot.

Hvem er den skuespiller på 66 år, så fans kan regne med de andre lyse blockbustere med sin deltagelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.