TravelingHoteller

Garcia Resort & Spa 5 * (Tyrkiet / Fethiye): et overblik over services, priser, anmeldelser

Tyrkiet er kendt for et stort antal af alle mulige steder, hvor man kan slappe af både på skødet af naturen og strande, samt i byområder, for at tilfredsstille sin kulinariske appetit. Hvis den anden mulighed er ganske enkel, noget om, hvad stranden i byen bedre oppiske en masse debat og kontroverser. Et sted hvor du kan slappe af, er en by kaldet Ölüdeniz, at en snes kilometer væk fra Fethiye. Som med enhver ferieby, et stort antal hoteller og kroer er til stede. Blandt dem er den Garcia Resort Spa Hotel, som har fem stjerner.

hotel placering

Garcia Resort Spa Oludeniz 5 * er beliggende i en lille tyrkisk by kaldet Ölüdeniz. Denne by er ikke isoleret, og er under jurisdiktion af en større ferieby - Fethiye. Selvfølgelig kan placeringen af dette hotel ikke undgå at glæde besøgende. Efter anmodning fra de mennesker, der stoppede ved hotellet, kan du gå på en fantastisk hvid sandstrand, som er en af de bedste i verden. Også i nærheden af hotellet ligger i Oludeniz National Park. På dette sted bevarede elementer af uspoleret natur, der gør det muligt for indbygger at opleve alle de pragt af vores planet i et par snese minutter. Hvis dine planer omfatter køb af produkter fra fisk, så et par af blokke fra Gracia Resort Spa er fiskemarkedet i byen, hvor du kan købe til en god pris alle slags fisk.

Hvordan man kan nå os

Dette hotel er beliggende i Tyrkiet, og derfor den vigtigste fase af turen er et besøg i landet. Dette kan ske gennem en flyvning fra din by til hovedstaden i Tyrkiet, byen Istanbul. Hverken i Oludeniz, Fethiye nej nej sin egen lufthavn, og den nærmeste ligger i nærheden Dalaman. Omkostninger af billetten til denne by er omkring $ 100 i begge retninger for én person. Fra Dalaman er der to måder at komme til det forjættede hotellet Fethiye Garcia Resort Spa. Den første er den dyreste og enkel - tage en taxa og gå direkte til Ölüdeniz. Samtidig vil du tilbringe ikke mere end halvanden time på turen. Den anden metode er billigere og mere kompliceret. Fra Dalaman kan du få busser til Fethiye, og allerede ud af udvej byen - på Ölüdeniz og Gracia Resort Spa, navnlig flere gange i timen sendt den lokale taxa og bus. Vejen kan synes lang og kedelig, men hvis du ønsker at få sand fornøjelse fra resten, bør det gøres.

Facaden af bygningen og udsigten fra vinduet i værelserne

Hotellet blev bygget relativt nylig, og årsagen til dette var en markant stigning i strømmen af turister i Oludeniz. Selve bygningen er udført i lyse og varme farver. Dens facade er helt hvid, og tagene er dækket med brune fliser. Hvert værelse har udsigt den sydlige side af hotellet, så du kan se den fantastiske natur og Ölüdeniz bugten. Hvis man ser på den Gracia Resort Spa langvejs fra, kan det synes, som om det ikke er værd at bygge hotellet, og skibet er fyldt med et stort antal interesserede passagerer.

hotellets tilstand

Dette hotel kan klassificeres som "Top Fethiye hoteller." Når her, kan du glemme alt om hverdagen i hjemmet, som er sikkert allerede kede alle. Den største fordel ved hotellet er, at det ikke er noget problem at tjene deres gæster, mad og drikkevarer er leveret direkte til rummet. Som yderligere betingelser, ud over indkvartering, kan vi tilbyde en mulighed for at overføre fra ethvert punkt i byen til hotellet, samt muligheden for transport direkte fra lufthavnen til hotellet. Hvis du ikke har tid eller har glemt at veksle valuta i sin hjemby, kan hotellet tilbyde en service til veksleren og veksle penge i overensstemmelse med valutakursen. Som en nice ekstra til alle de hotelydelser kan give mulighed for at bruge opbevaring til deres dyre og vigtige ting. Hvis du har et lille barn, der har behov for uendelig opmærksomhed, kan du bruge babysitter, der opererer på Hotel Garcia Resort Spa 5 *. Marmaris, Fethiye, Belek - administration hoteller i disse byer altid forsøger at være fik mest glæde af opholder sig i dem.

Sport og rekreation

Booke en plads i et fem-stjernet hotel Garcia Resort Spa, kan du ikke kun slappe af i komfortable værelser, men også at drage fordel af de forskellige tjenester, der giver en mulighed for at spille i forskellige sportsgrene. Fans af bordspil vil være i stand til at afprøve deres færdigheder på billard, dart eller bordtennis. For de mennesker, der foretrækker at vand- og sundhed behandlinger er designet vandland, spa og sauna. Folk, der ønsker at holde sig i form, eller endda forbedre det, vil være i stand til at benytte lejligheden til at besøge fitnessrummet, som er placeret på stedet. Derudover er der altid mulighed for at sende direkte til stranden i Oludeniz, for at opleve selv al charmen fra Middelhavet. Gunstige er det faktum, at stranden er kun et par kilometer væk, og for at komme til det, ikke tage mere end en halv time af langsom gang.

Mad og drikkevarer

Betingelser for at spise godt, hotellet nok. Hvis du ikke ønsker at gå ud af dit værelse til morgenmad eller frokost, kan du bestille en parabol du altid haft en interesse i rummet. Hotellets personale vil forsøge at hurtigt udføre ordren. Hvis du har brug for morgenmad på værelset ikke er tilgængelig, kan du gå ned til restauranten og spise på buffet. Morgenmaden serveres hver morgen. Om aftenen kan du spise i den samme restaurant, men hvis du er en fan af alkoholholdige drikkevarer, er det muligt at gå til baren. Derudover er der altid mulighed for at spise et eller andet sted uden for hotellet. For eksempel i Oludeniz meget populære små restauranter, som serverer fiskeretter. Der er også mulighed for at spise på en særlige fiskeretter flydende restaurant, der vil gøre din aften en lille gnist af romantik.

værelserne på

Hotellet har alle faciliteter for at tiltrække det største antal besøgende. I Garcia Resort Spa, kan du bestille en af de 151 værelser, som hver har aircondition og gratis Wi-Fi-internet. Valget den besøgende har tre muligheder: standard med et minimum af bonusser, deluxe og suite. Bestilling i Garcia Resort Spa 5 * af Standard, kan du indtaste i et komfortabelt værelse med en balkon, der vender mod syd og giver mulighed for at se alle de fantastiske natur i byen Ölüdeniz og stranden. Desuden hver værelse tilvejebringer en stor flydende krystal tv har kabel-tv. Diagonal hver tv på 32 inches. Afhængigt af betingelserne for ophold, kan du drage fordel af gratis tjenester til sikker opbevaring af de vigtigste ting, du bragte med sig. Der er også mulighed for at anvende den mini bar, som er tilgængelig i alle værelser. Værelserne endvidere bestemmelser om en kombineret bad og brusekabiner, kan du bruge hårtørrer, der er i hvert værelse. Roomservice afholdes hver dag under fraværet af gæsterne på stedet.

Priserne på værelser på hotellet

Priserne på værelser på hotellet er meget diplomatisk hoteller med fem stjerner. Hvis du er interesseret i en standard værelse Garcia Resort Spa 5 * (Fethiye), af hvilke er gode nok, vil du blive opkrævet et beløb på $ 235 for en dobbelt værelse med en seng. Deluxe plads til to personer vil koste lidt dyrere og vil koste 246 dollars i den besøgende. Hvis du beslutter at gå på Ölüdeniz ikke to, men tre, det er, at muligheden for at flytte ind i en standard plads til tre personer. I dette tilfælde vil det være nødvendigt at betale for værelset beløb på $ 350. Suite er den dyreste løsning på Garcia Resort Spa. Omkostningerne ved en sådan rum - lidt over 400 dollars. Det er værd at bemærke, at hvis du bestiller hvert værelse type vil automatisk aktivere funktionen "all inclusive".

Hvor du kan gå en tur

Selvfølgelig, nogle få af hotellets gæster vil ønske at bruge al din tid afslappende i væggene Garcia Resort Spa Hotel. På trods af, at byen Oludeniz er ikke stor i størrelsen, er der mange interessante ting at se og besøge. En af dem er uden tvivl den udvej strand, der trådte listen over de ti bedste og sikreste strande i verden ifølge publikationen tid. En anden underholdning, du kan tage dig selv, sige dykning. Dropper til dybden og komme til bunds af Middelhavet, vil du være i stand til at se skønheden i den undersøiske verden, der indhyller en dejlig by. Hvis marine eventyr du ikke inspirere, er det muligt at tage en tur på en luftballon. Og i oktober, er det muligt overhovedet at komme til den berømte flyveopvisning. Folk der ikke kan lide ekstrem sport, kan du foreslå en tur i dalen af sommerfugle. Denne tur kan koste $ 15.

Hotel anmeldelser

Hvad med et vilkårligt sted i Tyrkiet, en fem-stjernet hotel Garcia Resort Spa kan du høre en masse både positive og negative anmeldelser af besøgende. Blandt de positive aspekter fremhæves arbejdet i det personale, der arbejder på et meget højt niveau, forsøger så hurtigt som muligt for at gøre afviklingen af den besøgende i overensstemmelse med alle dets krav og præferencer. Også producerer fødevarer og drikkevarer som en positiv egenskab. Besøgende anerkender, at den minibar ikke altid fyldt til tiden, men kvaliteten af fødevarer har aldrig forårsaget nogen klager. Den største ulempe, som fejres af turister, stranden er en afstand. Ifølge dem, er det placeret i en afstand af 3 km, og lidt mere. Men produktionen kunne tjene som en leje en bil.

Generelt kan hver læser drage deres egne konklusioner om hotellet Resort Garcia Spa er 5 * (Tyrkiet). Hotel bedømmelser fra besøgende er subjektive, og de kan næppe betragtes som ubestrideligt sandt. Derfor bestemmer selv, er det nødvendigt at gå til hotellet eller ej.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.