RelationerMød

Hvor dejligt at tilbyde pigen til at opfylde: praktiske tips og tricks

Lad os forestille os, at du kunne lide pigen, og du ønsker at være ved hendes side. Hvordan gør du det gå i gang med? I denne artikel beskriver vi, hvordan smuk pigen tilbud om at mødes og hvad man skal gøre i tilfælde af svigt.

Om der skal gå videre til handling, eller bedre at vente?

Lad os være ærlige, chancen for, at den udvalgte vil forstå dig perfekt, eller poluvzglyada, meget lille. Ligesom sker ofte i romantiske film. Derfor vente til tider farlig - så længe du tænker om, hvorvidt eller ikke, kan hun komme til en anden, mere selvsikker, og modig ung mand. Hvis du opdager, at damen i dit hjerte er aktivt flirter og flirter med dig, mest af alt, det siger, at du kunne lide det. Men med 100% sikkerhed sige, at det er umuligt. Kvinder elsker, når de er opmærksomme, måske endda ikke dem, der de kan lide. Men risikoen er det værd! Lad os sige, du beslutter dig. Hvad bliver det næste? Hvor dejligt at tilbyde pigen til at mødes og ikke være hverdagskost?

Hvornår og hvor præcis det er ikke nødvendigt at indrømme pigens følelser

  1. I en støjende gruppe, med venner, kan i løbet af en pause i tilbuddet blive opfattet som en joke, joke. Det er usandsynligt, at hun vil behandle det alvorligt. Spild ikke din kan, og den eneste chance spildt.
  2. Hvor smukt pigen tilbyder at mødes, vil vi se på i det følgende, men nu vil jeg gerne påpege, at det er bedre at forberede sig på forhånd, og finde de rigtige ord. Hvis du ikke er sikker, bange for, at på det mest afgørende øjeblik for forlegenhed vil fange dig og tunge følelsesløs, så er det bedre at udskyde "sandhedens øjeblik" til senere, når du og din dame vil være hjertet bedre kender hinanden.
  3. Sandsynligvis ganske vanskeligt at sige, hvad der venter på dig og din forlovede der noget på alle venter. Stadig, hvis du beslutter at tage dette skridt, og ved ikke, hvor smuk pigen tilbud om at mødes, så er denne artikel for dig.

anbefalinger

Style fodre dine følelser i forhold til den kvindelige repræsentant vil afhænge af, hvad det er. Hvad mener du? For eksempel: hvis en pige er beskeden og rolig, genert og tilbageholdende, ville den ideelle løsning være et forslag fremsat i stearinlysets skær hjemme under en romantisk middag eller i restauranten. Men hvis pigen er lyst og mega-aktiv, følelsesmæssige og letpåvirkelig, det er egnet til begivenheden "live" situation, er det ønskeligt, at det sted, du har valgt til mødet, det var uvant for hende. Smuk forslag pige øger chancerne for et positivt svar.

Hvad kunne hun sige?

  • Ja. Her er alt klart - tage i håndtaget og gå ind i den fascinerende verden af relationer.
  • Nej. Prøv ikke at tage afvisning personligt. I sidste ende, smagen og farven af kammerater der: kan ikke lide dit udseende eller karakter.
  • "Måske senere," "en anden gang" og lignende reaktioner. Inviter din dame på en anden dato, som igen give et tilbud. Hvis pigen ikke er enig til et møde, så mest sandsynligt, er det en fiasko.

Sådan invitere pigen til at mødes? Beslut for dig selv, vi kan kun råde og anbefale. Alt i dine hænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.