Kunst og underholdningFilm

Alexander Ustyugov. Filmografi, biografi og skuespillerens personlige liv

Ved du hvem Alexander Ustyugov er? Kender du hans filmografi? Hvis ikke, kan du få de nødvendige oplysninger ved at læse artiklen fra start til slut.

Biografi af Alexander Ustyugov

Den berømte skuespiller blev født den 17. oktober 1976 i byen Ekibastuz, der ligger i den nordlige del af Kasakhstan. Sashas forældre har intet at gøre med at handle. Faderen til vores helt var tømrermester, og min mor arbejdede som børnehave lærer.

Alexander Ustyugovs biografi viser, at han fra den tidlige barndom viste sig som en kreativ person. Drengen elskede at danse. Og Sasha på sporet består af sange.

skoledreng

I 1983 gik han til første klasse. I modsætning til mange børn viste Ustyugov Jr. et ønske om viden. Sasha kom til klassen før nogen anden. Han blev let givet emner som matematik, læsning og russisk.

Forældre skrev deres søn i en kunstskole. Sasha savnede ikke klasser. Lærerne så i ham et stort talent. På helligdage gav vores helt min mor personligt malede kort.

Søg selv

I en alder af 13 udtrykte drengen et ønske om at besøge boxing sektionen. Han ønskede at være lige så stærk som Bruce Lee og Mike Tyson. Far støttede sin søn i denne beslutning. Men min mor var meget ked af det. Hun var bange for, at drengen ville have forskellige blå mærker og skader. Som følge heraf kunne manden overbevise hende om det modsatte.

I gymnasiet blev Alexander interesseret i teatralsk kunst. Men det handlede ikke om scenens kærlighed. Fyren kunne lide at lave sine egne rekvisitter og dekorationer til forestillinger. I flere måneder arbejdede han som en prop. Men snart blev teenageren trukket ind i processen, der fandt sted på scenen. Han besluttede at han ville være en skuespiller.

udholdenhed

Da vores helt var 14 år gammel, gik han til Omsk. Han undlod at komme ind i en lokal teatralsk gymnasium. Manglende ventet ham i Barnaul. Men fyren fortvivlede ikke. Han udsatte simpelthen gennemførelsen af hans planer på ubestemt tid.

Ustyugov, hvis filmografi undersøges af os i dag, kom ind på erhvervsskolen nr. 18 i hans hjemby. I 3 år har fyren mestret specialiteten af "montør-elektriker i installation og reparation af minedrift." Så fik Sasha et job i kulminen "Vostochny". Han havde en anstændig løn. Den unge mand oplevede dog ikke moralsk tilfredshed fra arbejdet. Han fortsatte med at drømme om teatralske scenen.

Studieår

I 1993 samlede Alexander sin kuffert og gik til Omsk. Den vedholdende fyr indskrev i Jernbaneakademiet. Men han studerede der i kun tre semestre. Beslutningen om at hente dokumenter fra universitetet accepterede Ustyugov efter at have besøgt Omsk Youth Theater. Den lokale direktør tilbød ham et job i denne institution. Sasha kunne ikke gå glip af en sådan chance. Efter alt ville han forbinde sit liv med scenen og ikke med jernbanen.

Ustyugov forstod at professionel skuespil er absolut nødvendigt. Derfor kom vores helt ind på Omsk College of Culture and Art. Han blev indskrevet i løbet af V. Rubanov. I 1996 modtog Sasha sit eksamensbevis fra college.

Erobringen af Moskva

I 1999 besluttede Ustyugov at tage til den russiske hovedstad. Der er trods alt flere muligheder for udvikling af en skuespilkarriere i denne by. Seks måneder før rejsen begyndte fyren at arbejde hårdt for at forberede sig på eksamenerne. Han lærte lange vers og prosa.

22-årige fyr hurtigt bosatte sig i hovedstaden: lejede et værelse i en fælles lejlighed, erhvervede de nødvendige bekendtskaber og så videre. Og det vigtigste er, at en ung mand fra Kasakhstan kunne komme ind i et prestigefyldt Moskva universitet. Han bestod godt eksamenene på VTU dem. Shchukin og blev indskrevet i løbet af R. Ovchinnikov.

Filmkarriere

Hvornår syntes Alexander Ustyugov for første gang på de store skærme? Hans filmografi begyndte i 2002. Han fik en lille rolle i serien "March of the Turkish-3". Sasha har med succes vænnet sig til portrætens image. Efter filmen præsenterede regissøren fyren og forudsagde en strålende fremtid for ham.

Filmografi af skuespiller Ustyugov Først blev repræsenteret af roller i kriminelle og action-drama-serier. I 2004 optrådte han i "Mentovskie-krigene". Direktøren bekræftede ham til hovedrolle som major romersk shilov. Jeg må sige, at Alexander tog dette arbejde alvorligt. Før skuespillet meddelte skuespilleren med repræsentanter for kriminalprøven. Han formåede at forstå detaljerne i deres arbejde. Som følge heraf overstyrede Ustyugov fuldstændigt de opgaver, som direktøren havde fastsat. Snart modtog Sasha et forslag om at skyde i anden sæson. Han aftalt uden tøven.

Vores helt er en fan af intellektuel biograf. Men i den første fase af udviklingen af hans karriere blev tvunget til at stjerne i serien. Derudover modtog han en uvurderlig oplevelse.

I 2005 optrådte serien "Adjutants of Love" på skærmen. Heri optrådte Ustyugov i rollen som Plato Tolstoy. Skuespillere arbejdede 12 eller endog 20 timer om dagen. Vild træthed tvang imidlertid ikke Sasha til at nægte at deltage i projektet. Han havde ikke andre forslag til samarbejde, og konkurrencen blandt unge aktører var lige uden for skalaen. Samlet skud 80 serie "Adjutants of Love." Projektet viste lave vurderinger. Derfor så instruktøren ikke behovet for en efterfølger.

I 2006 blev Alexander inviteret til tv-serien "Peter the Magnificent". Skuespilleren studerede omhyggeligt scriptet. Han kunne godt lide alt. Før Ustyugov var opgaven at vænne sig til billedet af den søde og hamovy provinsielle Peter Kotelnikov. Skuespilleren gjorde alt på den bedst mulige måde.

Karriereudvikling

Før os er en rigtig workaholic - Alexander Ustyugov. Filmografien af denne kunstner er repræsenteret ikke kun af serier, men også af film i fuld længde.

I 2008 inviterede direktøren Avdotya Smirnova vores helt til at fremstå i tilpasningen af Turgenevs roman "Fædre og Sønner". Skuespilleren sprang bogstaveligt til loftet for glæde. Endelig er den brugt i en stor film! Ustyugov vandt Evgeny Bazarovs hovedrolle. Optagelsen af billedet blev gennemført med succes. Direktør Smirnova forblev et ret samarbejde med kandidaten fra "Pike".

Hvem har ikke spillet for sin karriere, Alexander Ustyugov! Film med hans deltagelse tilhører forskellige genrer - komedie, drama, kriminalitet. Den unge skuespiller håndterede glimrende på nogen måde. Han spillede overbevisende en kriminel myndighed ved navn Buri ("Saboteur, End of the War"), Ivan Turgenev ("Utopia Coast"), Dmitry Safronov ("Churchill") og andre.

Lad os se de mest levende og mindeværdige filmværker af Sasha Ustyugov:

  • "Operation" National Color "(2003) - Kolya;
  • "Lily of the Valley Silver-2" (2004) - chauffør;
  • "Countdown" (2006) - taxachauffør;
  • "Sisters of the Queen" (2010) - investor;
  • "Snigskytter. Kærlighed under syne "(2012) - Commander;
  • "Onde blomster" (2013) - psykolog;
  • "Sunstroke" (2014) - marine officer;
  • "Pest" (2015) - Mikhail Tabakov.

teater

Intelligent og karismatisk, subtly føler verden og begivenhederne finder sted i den. Og alt dette er Alexander Ustyugov. Film er ikke det eneste vores helt kan være stolt af. Han formåede at opnå stor succes på scenen. Selv på Schukinsky-skolen kaldte direktørerne en skuespiller med stort potentiale. Og de havde ret. Alexander var involveret i sådanne forestillinger som "Five Evenings", "Barbarians" og andre. Hans talent blev anerkendt selv af klassekammerater.

Og når han udarbejder afhandlingen "Og Dawns Here Are Quiet" demonstrerede han sine direkte evner. Selvom Alexander selv var utilfreds med resultatet.

I 2003 blev Ustyugov tildelt et eksamensbevis fra universitetet. Problemer med beskæftigelse i den nyskabte skuespiller opstod ikke. Næsten straks blev han inviteret til RAMT's troupe. I samme år vandt Alexander "Seagull" -prisen, efter at have vundet "Villain" -beneningen. Den professionelle jury værdsatte den rolle, som han spillede i skuespillet "Shadow".

Det er umuligt at notere sit arbejde i produktionen af "Idiot". Den unge skuespiller klarte at formidle karakteren og følelserne af Parfen Rogozhin. I 2004 modtog Ustyugov igen "Seagull" -prisen. Denne gang, sammen med Irina Nizina, vandt han udnævnelsen "Some like it hot".

På scenen på Academic Youth Theatre deltog skuespilleren i sådanne produktioner som "Lorentzaccio", "Selvmord", "Roman med kokain" og så videre.

Alexander Ustyugovs personlige liv

Vores helt er en høj ung mand med et ekspressivt udseende. Derfor er der ingen tvivl om, at han ikke manglede opmærksomhed fra kvinder.

I dag vil mange damer gerne forbinde deres skæbne med en sådan karismatisk og omsorgsfuld mand som Alexander Ustyugov. Skuespillernes personlige liv i lang tid var en hemmelighed for offentligheden. Men for et par år siden brød Sasha sin stilhedstro. Nu vil du lære detaljerne i hans personlige liv.

Alexander Ustyugovs familie blev dannet i hans elevår. I muren på Shchukin-skolen blev han bekendt med den charmerende pige Janina Sokolovskaya. Hun var også en freshman på den fungerende afdeling. En smuk brunette kunne godt lide Sasha. Fyren tog lang og smuk pleje af hende. Ioannina gentog sig til ham. Men vores helt var flov over en omstændighed. Han kom til hovedstaden fra en provinsby. Ustyugovs forældre er almindelige mennesker, der tjener ved fysisk arbejde. Yanina er det nøjagtige modsatte af Alexander. Hun er en indfødt muscovite. Far og mor Yana - velhavende mennesker.

Pigen opfordrede Sasha til, at hendes materielle rigdom ikke var interesseret, det vigtigste er kærlighed og gensidig forståelse. Ustyugov troede på Yaninas ord. Men tilbudet om hånd og hjerte kom først til et par år senere.

Familielivets trængsler

De elskede læste Janinas forældre. Sasha var ubehageligt at være i en dyr lejlighed. Det syntes for ham, at han levede på alt, der var klar. En dag meddelte Alexander sin flytning til en lejet lejlighed. Pigen fulgte ham. På det tidspunkt kunne Ustyugov ikke prale af høj og stabil indtjening. Derfor måtte det unge par bosætte sig i vandrerhjemmet. Ioannina, som er vant til at leve i komfort, tilpasses hurtigt til de nye forhold. På grund af hans økonomiske insolvens og hjælpeløshed slog Sasha i stigende grad ondskabet på sin kone. Efter et stort skænderi indsamlede Sokolovskaya tingene og gik til sine forældre. Fyren og pigen mødtes lejlighedsvis på fælles forestillinger.

ændringer

Efter 1,5 år tog Ustyugov det første skridt mod forsoning. Alexander kaldte sin kæreste og bad om tilgivelse. Hun vendte tilbage. Siden da har parret ikke adskilt sig. Sasha inviterede straks Yanin til at gifte sig. Pigen blev rørt og svarede: "Ja." Fejringen var planlagt til 6. august 2005.

Bryllupet blev afholdt i et af Moskva-restauranterne "Prag". Borde racked med lækre godbidder og ædle vine. Gæsterne var ikke så meget - kun venner og slægtninge til bruden og brudgommen.

I 2007 blev Yanina og Alexander forældre. Deres datter Yevgenia dukkede op. I dag går pigen til anden klasse. Hun besøger forskellige kredse, som sikrer hendes allround udvikling. Nu skuespillernes par drømmer om en søn. Børn af Alexander Ustyugov får alt, hvad de har brug for: omsorg, god uddannelse og moralsk og materiel støtte. Dette må ikke engang tvivles.

Afslutningsvis

Nu ved du, hvor Alexander Ustyugov blev født og studeret. Filmen af denne skuespiller blev undersøgt i detaljer af os. Vi ønsker ham kreativ succes, økonomisk velvære og stille familie lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.