ComputereComputerspil

Hyde på den amerikanske M26 Pershing medium tanken

Spil World of Tanks, ikke alle var klar og enkel. Nogle spillere har oplevet i andre projekter i vanskeligheder. Det faktum, at der er mange grunde til, at man er vanskeligt at identificere. En eller anden måde, men de hyppigste fejl opstå med at forstå mekanikken i tankene. Hver maskine har sit formål i spillet, afhængigt af situationen, bør det bruges og ikke andet.

Derfor er tankskibe ofte på udkig efter forskellige guider til at forstå princippet om spillet på dette eller hint "transport". Så interessant gameplay er en model M26 Pershing. Men at starte er at finde ud af om de historiske fakta i forbindelse med denne tank.

I historien

Det er ikke svært at gætte, at maskinen fik sit navn til ære for en af General Dzhona Pershinga af den amerikanske hær. Først blev kendt for verden i 1944. Det følgende år gik ind i Anden Verdenskrig. Siden 1950 har hun deltaget i Koreakrigen.

Under kampene teknik det viste sig godt, men vi kan ikke sige, der er blevet legendarisk. Tank M26 Pershing i 1951 blev det besluttet at erstatte de mere alsidige maskiner, der er nemme at håndtere i højlandet. Da verden blev kendt populære nu ud af spillet World of Tanks «Patton" og 'Sherman'.

I spillet

Hvis du beslutter dig for at pumpe de amerikanske kampvogne, så før eller senere få dig til det ottende niveau. Der forekommer også M26 Pershing. Hyde om den skal starte med en grundlæggende beskrivelse af de karakteristika ydeevne. Dette medium tank, som har gode arme, gode dynamik og, i princippet er en værdig modstander på slagmarken. Fra en rigtig prototype, der blev vedtaget han nogle forbehold ydeevne og udseende generelt.

Omkostningerne ved tanken i spillet er mere end 2 millioner sølv. Sundhed på bilen i 1350 afstrømning, men efter pumpning - 2430 x at CT - fremragende resultat. Gennemgang og forbedre kommunikationen afstand efter også at få større: en gennemgang af 390 meter - 400 meter, og kommunikation med 396 meter - op til 745 m.

I kamp

At gå i kamp, bør du nøje undersøge alle de fordele og ulemper ved tanken. Forstå, om det er muligt at gå til forsiden og kæmpe frontalt med trådene. Det vil hjælpe os med at lære værdien af boliger forbehold. M26 Pershing, et foto af som ligner en rigtig prototype CT, har en svag rustning: panden krop - 101 mm i bestyrelsen - 76 mm, og i agterstavnen - 50 mm.

Tårn af tanken er også ikke meget stærk: i panden - 101 mm, og i siden og agter - på 76 mm. På grund af det faktum, at tanken er høj, er det let at skyde og i princippet falde. Derfor gå videre - mulighed er ikke den bedste. Det er tilrådeligt at springe frem flere pansrede køretøjer og til at kæmpe for deres krop.

manøvredygtighed

Et andet vigtigt element er mobiliteten af tanken. Fra det også afhænger af valget af taktik. Da dette ST, manøvredygtighed ydeevne acceptabel. Motor på lager har en kapacitet på 560 hestekræfter ved en maksimal pumpning kan indstilles til 704 liter motor. a. Også ændrer deres ydeevne med at dreje 36 grader til 38 grader per sekund. Maksimal hastighed forbliver uændrede 48/20 kilometer i timen.

våben

Den væsentligste forskel mellem en spillemaskine fra en reel prototype er dens evne til at bekæmpe især et redskab. Udviklerne gjorde WOT M26 Pershing «mytiske" pistol, som ikke eksisterede i historien om en hvilken som helst beholder. Dette er ikke overraskende, i betragtning af, at på et tidspunkt den amerikanske ST dårlig klaret tyske kampvogne, og derfor, at få det til de faktiske egenskaber af spillet i almindelighed ville ikke være i stand til at stå foran nogen.

Afhængigt af tårnet, valget af instrumenter i denne model bred. Bestanden er præsenteres for spilleren pistol, som har en meget svag penetration niveau på 8 - 128/177/38 mm. Når denne skade er 115/115/185. Bedøm denne pistol er 14 runder i minuttet. Spændet er 0,43 meter pr 100 meter, og reduktionen af - 2,3 sekunder. Den ammunition projektil 92.

Efter at det maksimale pumpning tank ændrer sig, og kan være hensigtsmæssigt ændret gameplay M26 Pershing. Har en top gun tillade en mere aggressiv kamp og i princippet, for at opnå rimelig god skader til slutningen af kampen. Således penetration stiger til 190/268/45 mm, skaden er 240/240/320. Bedøm bliver mindre end halvdelen - 7 runder i minuttet. Det reducerer også dispersionen til 0,37 m / 100 m. Ammunition består af 70 runder. Reduktionen er uændret.

Som følge heraf er den potentielle skade per minut steg til 1757 HP. Af den måde, ganske god til denne pistol vinkler lodret lay - -10 ... + 20 ° C Takket være dem, kan du prøve at kæmpe på bakkerne, selvom igen er det værd at tage hensyn til højden af huset.

Sekvensen for pumpning

For at få den M26 Pershing, nødt til at punktere den syvende medium tanken T20 og spar 98 tusind oplevelse. Efter købet af "Pershing" Yderligere køb er individuel, men der er nogle retningslinjer. Så, for startere er det bedst at åbne motoren. Hvis penetration og skader mere eller mindre acceptable, derefter dynamikken i effluenten forfærdelige. Derfor hver erfaren tankskib rådgiver første til at gøre motoren.

Næste bliver nødt til at vælge mellem pistolen og tårnet. Der er allerede hver sin egen, den fordel, at bestanden spor gør det muligt at installere både. Bedre, selvfølgelig, fortrinsret til første tårn at tilføje til hendes styrke og revision.

Yderligere er det muligt at tænke på at forbedre den måde. Takket være det kan være muligt at forbedre bilen. Når du kan pumpe hvad der er tilbage, efter at du vælger et par pistol og revolver. I slutningen af radioen allerede er åben, som i øvrigt kan være nødvendigt at købes, hvis M7 overclocket helt.

Pro og con

Før du gå i gang med en kamp, skal vi notere fordele og ulemper M26 Pershing. Reservation tank har en gennemsnitlig. På grund af skrogets form, selv om han kan fange hoppe, men ofte er det et spørgsmål om tilfældigheder. Den samlede skade i et stort øjeblik, så det skal bruges. On the move tanken skyder temmelig præcist. Det er forbundet og med gode pauser, og med et præcist instrument og en lille spredning.

Jeg har et godt overblik over M26 Pershing. Hvis det er forbedret ved hjælp af optik, kan det blive den bedste i spillet. Den største ulempe ved denne maskine er anset for at være en temmelig stor størrelse til både CT og sårbare interne moduler.

Adfærd i kamp

Så vi endelig gjorde det til slagmarken. Vi kan ikke sige, at denne tank præsenterer nogle overraskelser i valget af taktik. Alle de samme igen vil afhænge af den stil af play tankskibe fra sine vaner. Men ST er ganske alsidige maskiner, så fungere som støtte for de mest. Som tidligere, under dække af tunge kampvogne nævnt, skal denne model anvendes til brand og beskadigelse. Af den måde, hvis "Pershing" afgift "guld", er det muligt at slå TT tiende niveau.

Selvfølgelig denne version af spillet er ikke den eneste. Og kan ikke være bundet til de "ældre" allierede. Selvfølgelig tilfældig - uforudsigelig ting, så forvente, at denne model får sammen med sine tvillinger umulige. Desuden nogle gange i kamp denne tank ledes af CT og fulgte ham i kamp de går "klassekammerater", men på niveauet af under.

Anyway, selv sådan en menneskemængde, kan du tage en af vingerne, skubbe det og forsøge at kæmpe med enkelt-level biler. Denne situation er ganske variabilitet. For eksempel, hvis nogle af de fjender ormekur højt niveau af tanken, er det nødvendigt at oplade piercing og forsøge at adskille det fra internatet. Hvis flanken kom "yngre" CT, så de er nemme at forstå og kampene frontalt.

Som tidligere nævnt er den største fordel ved tanken for at være sin bekæmpe kapacitet, som sammen med en solid maske værktøjer tillader kontinuerligt angribe fjender gemmer sig bag bakkerne og vytankovyvaya alle skaller.

forhindringer

Selvfølgelig, som med enhver anden teknologi, med M26 Pershing ikke altid gå glat. Således er det muligt at finde fejl med fremragende instrument. Selv om det er ganske godt, men i andre nationer har CT, der overskrider denne indikator. Dynamics heller ikke altid vise et godt resultat. Selv blandt amerikanske CT har maskiner, der er mere manøvredygtig.

Som nævnt tidligere, kan store størrelse hindrer effektiv spil. På det åbne område øger sandsynligheden for påvisning tank. Og i betragtning af den stadig svag rustning, kan fås fra fjender på alle sider.

Alsidighed "Pershing" er hans fordel og en ulempe. På grund af det faktum, at i alle positioner den har TTX gennemsnit, er det svært at finde sin pozitsionku og derfor hele tiden nødt til at tilpasse sig situationen. Det er en særlig taktik til denne maskine er ikke, at hun er ved at miste mange "klassekammerater".

besætning

Til tanken var så nyttige som muligt, er det nødvendigt at træffe afgørelse om taktik, og efter installation af moduler og besætning pumpning. Selvfølgelig er en universel valg for alle disse processer er ikke til stede, men nogle råd er stadig værd at overveje.

Afhængig af den taktik, som du foretrækker, er det nødvendigt at pumpe besætningen. Hvis du beslutter dig for at være en Stormtrooper, vi først studere "pære" og "Repair". En anden frynsegode til den øverstbefalende vælge "Reparer" og resten af besætningen den indstilling, du foretrækker. Her er det muligt at give fortrinsret til "tusindkunstner", "rent og ryddeligt" og så videre. D. Den tredje frynsegode vælge "Combat Broderskab".

Hvis du beslutter dig for at være en alsidig tank, du har brug for at maksimere alle fordelene ved denne maskine. Den første frynsegode vil stadig vælge den "pære" og "Repair". Men den anden pumpe gennem "Eagle Eye" og "opfange" til optagelse vælge "Letløbende" og "Let tårn."

Du kan give fortrinsret sniper taktik, hvor de "Repair" og "Combat Broderskab" ikke længere vil være en prioritet. I dette tilfælde vil det være nødvendigt at forbedre revision og hastigheden for spredning, og ikke at glemme den forklædning.

udstyr

M26 Pershing modtog blandede anmeldelser. Alligevel beslutter igen den stil og vane tankskibe. Nogen vant til en mere dynamisk maskiner, nogen tværtimod - for at teknikken med stor ildkraft. Denne indstilling er gennemsnitlige og ganske kompliceret.

Som det er tilfældet med besætningen, hvilket udstyr afhænger af taktik. Hvis du er til smag af det overfald, så er du nødt til at sætte Coated optik, stabilisator og lodret lå rammer. De sidste to moduler er ideelle til enhver taktik. Men i stedet for coated optik vogn kan vælge bedre ventilation og snigskytte sætte en camouflage net.

Således vil du styrke den gode kvalitet ST. Rammer og stabilisator HV hjælp med indikatorer for PDM. Coated optik - at øge den i forvejen godt overblik, forbedret ventilation vil føje til de nuværende karakteristika + 5%. Med sløringsnettet eller teleskopet er let at kæmpe baghold.

en individuel proces - fordeling af ammunition. Alt vil afhænge af, hvor meget kredit du har, og "Gold". Nogle mennesker foretrækker at oplade piercing at problemer med pauser var ikke på alle, især med tanke til 1-2 niveauer over. Mere økonomisk tankskibe, selvfølgelig, foretrækker de panserbrydende projektiler. En mindre del bestemt for "goldovyh" og parret venstre for høj eksplosive skaller.

Da M26 Pershing lider indvendige skader, er det bedst at tilføje standardudstyr lappegrej, førstehjælpskasse og ildslukker. Oftest er denne variant anbefales, da det vil aflaste tanken fra forbrændingen i begyndelsen af slaget, eller ved problemer med "sundhed" af besætningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.