ComputereComputerspil

MTA: hvordan du installerer spillet

Hvis du aldrig har spillet i MTA, skal du have mindst hørt om projektet. Du bør starte i rækkefølge: computerspil GTA-serien har altid været utroligt populære, de var at give spilleren handlefrihed, er det ikke bundet til historien, så du nemt kan flytte rundt i byen og til at gøre, hvad du har lyst til. Men på samme tid i nogen af de spil (indtil "GTA: San Andreas") var ikke den multiplayer-mode - de er udelukkende beregnet til en enkelt pass. Selvfølgelig, handlefrihed og den enorme mængde af mulighederne mere end kompenseret for denne udeladelse, men stadig mange spillere er opmærksomme på hans fravær. Som et resultat, efter at "San Andreas" var en rigtig "boom" - dukkede tilføjelse MTA, som tilføjer en multiplayer mode. Som du kan se, er det ikke en del af de vigtigste spil, som det ofte er tilfældet, og installeres separat. Derfor havde du bedre straks, hvordan man forbereder og installere to eksemplarer af spillet - en for single-mode og den anden - for MTA. Sådan installere sig selv tilføjelse? Dette er, hvad der vil blive diskuteret yderligere.

Download og køre

Så du er træt af single player spil "GTA: San Andreas," men fordi du har besluttet at henvende sig til MTA. Sådan installeres multiplayer-mode? Dette problem kan løses meget nemmere end du måske først tror. Ved første øjekast ser det ud til, at alt vil være meget svært - separate installatører for spillet og multiplayer straks skræmme. Men virkeligheden er helt tilstrækkelig, og hvis du følger instruktionerne, vil du nemt kunne tilføje til hans version af "GTA: San Andreas" multiplayer mode. Den første ting du skal gøre - er at hente installationsprogrammet til MTA. Hvordan installerer jeg det? Dette spørgsmål er bedst at overlade til siden - for at løse problemer, som de kommer. Sørg for, at du henter det officielle program, og ikke nogle piratkopieret software, for ellers kan du udsætter din computer og fare. Efter at køre installationsprogrammet - installationsprocessen er begyndt.

Valg komponent

Det første punkt, som du har brug for at tænke i installationsprocessen - det er de rigtige valg MTA komponenter. Sådan installere spillet, hvis der ikke er oplysninger om, hvad der skal installeres? I virkeligheden er det meget lettere - udviklerne har taget sig af dig, og i første omgang identificeret alle de elementer, du ikke spilder din tid. Men hvis du tror, velbevandret i sådanne detaljer, og du kan forstå, hvad der menes med de enkelte elementer, og derefter kan vælge, hvad der er installeret, og hvad der er tilbage uden opsyn. Naturligvis, oprettelse af etiketter og elementer i menuen "Start", kan du redigere absolut alt, fordi selve spillet ikke påvirkes. Men der er øjeblikke, der er bedre udeladt, hvis du ikke kender - for eksempel, at mulighederne for serveren installeres. Du bør dog forstå, at dette kun er det første skridt - du har stadig meget at lære om, hvordan du installerer MTA San Andreas.

Valg af installation bibliotek

Et andet vigtigt punkt, som mange spillere er ikke alt for alvorligt - er valget af den mappe, hvor du vil installere multiplayer. Faktum er, at i de fleste tilfælde kan du sætte spillet, hvor du ønsker, men ikke i denne situation. Her har du en meget vigtig begrænsning - ikke at tilpasse mappen for enlige og multiplayerspil. Dette kan føre til uoprettelige konsekvenser. Tja, hvis vi taler specifikt om MTA, er det vigtigt at du være yderst forsigtige og indstille denne ændring til en mappe, der indeholder en kopi af spillet for multiplayer. Hvis du ordentligt gøre det, så meget snart vil du blive forventes at MTA-konfiguration, og så gameplayet.

Afslutning af installationen - hvad nu?

Nu skal du bare nødt til at vente, indtil installationen er overstået, hvilket vil føje til den valgte klient "GTA: San Andreas" multiplayer mode. Når installationen er færdig, begynder alt kun for dig. Først skal du konfigurere din klient til at spille på bestemte servere, og måske endda oprette dine egne (men for denne du skal downloade yderligere software endnu mere). Men i denne artikel vil vi ikke taler om , hvordan du installerer serveren MTA - engageret i denne enhed, mens du spiller millioner. Nu kan du få en masse glæde fra interaktion med andre spillere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.