Kunst og underholdningFilm

Kristin Scott Thomas: Filmografi, personlige liv, fotos

Blandt de klareste stjerner i Storbritannien indtager en særlig plads Kristin Scott Thomas. Filmografi af skuespillerinden, i år fejrede 56 år indeholder nogle firs malerier. Publikum kender sine roller i sådanne anmelderroste film som "Den engelske patient", "The Horse Whisperer", "Bitter Moon", "Hun hedder Sara." Hvad ved vi om det bortset fra alle de ovennævnte?

barndom

Kristin Scott Thomas - skuespiller, født i den lille engelske by Redruth (Cornwall), blev hun født i maj 1960-aftalen. I en tidlig alder havde pigen at vide, hvad bjerget. Hun har mistet sin far, som var ansat i de britiske luftstyrker og dræbt under opgaven. Mor Christine måtte hæve fem børn alene. Hendes andet ægteskab har ikke vist sig at være en succes, den mand døde igen.

Svært at tro, at Kristin Scott Thomas, hvis filmografi omfatter en række kendte bands, som barn led af generthed, men det er sandt. Pigen havde ikke tid til at kommunikere med deres jævnaldrende, fordi hun var den ældste datter og måtte hjælpe sin mor at tage sig af de yngre børn. Det første skridt til skuespillerinden karriere har hun gjort i 14 år ved indskrivning på skuespillerskole. Lærerne følte imidlertid, at Christine kommer fra stjerner på grund af sin kantethed og isolation. På grund af bidrag fra teenagepige det havde et nervøst sammenbrud, men hun var i stand til at komme sig.

Flytning til Paris

Beslutningen om at flytte til Parizh Kristin besluttet impulsivt, som i fremtiden, var det ikke muligt at fortryde. Fremragende kendskab til det franske sprog og erfaring omsorg for børn - faktorer, der gjorde det muligt for kommende stjerne er nemt at få et job som barnepige. Men i denne stilling Christine arbejdede så længe hun var i stand til at blive en elev af den nationale skole of Arts.

Det var i Paris, held vendte sig mod Kristin Scott Thomas. Filmografi af skuespillerinden har fået det første billede, som var den musikalske drama "Under kirsebær månen." Desværre, filmen floppede på box office, og fremtiden stjerne blev nomineret til en "Razzie". Christine reagerede på det roligt, som det allerede begyndt at tro på sin lyse fremtid. Fornærmende nominering var for hende kun en "ilddåb".

første sejr

Thomas havde ret, da hun troede på sin stjerne. Meget mere om godkendelse publikum og kritikere mødt drama "En håndfuld støv", hvor hun spillede en central rolle. Det billede af aristokratisk mærke som hun udtryk i filmen, gav Christine en særegen rolle. Aspiring skuespillerinde har vist verden, der passer perfekt i rollen som repræsentanter for high society.

Furor erotisk thriller skud Romanom Polanski, en af de vigtigste dekorationer af som var Kristin Scott Thomas. Film kreditter, der er godkendt af direktøren uden at gå gennem støbning, har erhvervet en af sine mest berømte malerier - "Bitter Moon". I denne film, hun fik rollen som Fiona, hendes karakter - en respektabel mor til en familie, der lokker den forræderiske fristerinde.

stjerne rolle

Kristin Scott Thomas, et foto, som du kan se i denne artikel, har officielt erhvervet stjerne status efter udgivelsen af komedien "Fire bryllupper og en begravelse". I denne sjove billede optrådte hun før publikum i form af den centrale karakter kæreste. Det er interessant, at denne film gav vægt på hendes kollega på settet - Hyu Grantu.

Efter den fantastiske sejr var englænderinde rolle elegante og mystiske Catherine, som hun vandt i "Den engelske patient". Mange kritikere har oprigtigt forarget, at "Oscar" vandt ikke af Christine og hendes kollega Binoche også indeholdt en af de centrale billeder. Denne dame har Thomas spillet i nogle af følgende bånd: "Kære ven", "Den anden søster."

Hvad andet at se

Selvfølgelig ovennævnte ikke alle de vidunderlige film, hvor seerne kan se Kristin Scott Thomas. Skuespillerinden spillede glimrende i dramaet "Jeg har elsket dig så længe", filmet i hendes elskede Frankrig, som blev et andet hjem til hende. I denne tape, hun er indbegrebet af billedet af martyren Juliette - damer, der tjente en dom for mordet på sin søn og kom ud til friheden.

Hvilke andre film med hendes deltagelse fortjener opmærksomhed? Christine var udsmykningen af mange berømte malerier: "Hun hedder Sarah," "Nowhere Boy", "tiltrækning", "Bel Ami". Snart stjernerne fans vil få mulighed for at mødes igen med sin nye film, "Den fyr i køkkenet", "sekunder af glæde."

Livet bag kulisserne

"Ice Queen" - et kaldenavn, der er ikke uden grund har modtaget fra pressen Kristin Scott Thomas. Personlige liv holder berømthed i den strengeste hemmeligholdelse, et slør, som hun afslører ikke for nogen. Det er kendt, at skuespillerinden lovligt var gift én gang, hendes mand var en parisisk François Olivenn. At han havde den ære at være far til hendes tre børn, men snart efter fødslen af det yngste barn ægteskab brød op. Årsagerne til, at kvinden ikke turde igen tage de løfter forblive et mysterium, samt hvad der var årsagen til skilsmisse fra sin mand.

Kristin Scott Thomas med børn i øjeblikket bor i Frankrig. Mere præcist er det nu kun den yngste søn forbliver med sin mor, ældre børn (datter og søn) har fået deres egne familier. Det er mærkeligt, at deres valgte erhverv på ingen måde er forbundet med filmverdenen og showbusiness. Alle børn har en stor sammenhæng, Christine, den forsøger at afsætte så meget tid som muligt til at kommunikere med dem.

interessante fakta

I filmen, Christine ofte nødt til at spille en viljestærk, selvbevidste og stærke kvinder. Derfor er mange af hendes fans er overrasket over at erfare, at i det virkelige liv skuespillerinden tilbøjelige til depression. Det er interessant, at det er absolut ikke bange for alderdom, hævder, at hun aldrig er enige om at gå under kirurgens kniv af hensyn til skønhed. Thomas havde ikke engang nyde ansigtsbehandlinger. Af den måde, for dyrkelsen af ungdommen, hun foragter verden af Hollywood, men fra tid til anden stadig er enig i, rolle i amerikanske film.

Hvad ved vi ellers om Kristin Scott Thomas? Vi har en meget talentfuld skuespillerinde oprindelige fobi, kan hun ikke tåle den type edderkopper, endda mulighed for at passere ud ved mødet med disse skabninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.