Kunst og underholdningFilm

Heltinden af den populære mulfilma - Masha. Hvem er udtryk?

Cartoon "Masha og bjørnen" efterlader ingen ligegyldig - hverken børn eller voksne. Dette er ikke overraskende. Restless, rastløs pige Masha og mest venlige, omsorgsfulde, økonomisk Bjørn - denne tandem er fast forankret i hjerterne på publikum. Bestemt mange er der et spørgsmål: "Hvem er sådan en interessant og mindeværdig stemme, som siger hovedpersonen af tegneserie - Masha?" Hvem gav udtryk for fræk pige? Disse oplysninger blev kendt for ikke så længe siden. Alina Kukushkin ser ikke kun som en tegneserie Masha, men hendes stemme, og det er stort set ikke anderledes end tegnefilmen.

biografi

Kukushkina Alina Ilinichna blev født December 10, 2002 i Moskva. Hendes mor, Irina Kukushkin - skuespillerinde. Pigen går i skole for en fem. Og det til trods for, at hun havde konstant glip klasser på grund af prøverne. De fleste Alina elsker kunst og arbejde. Drømme om at blive skuespiller. Alina svømmer også og læring engelsk går til syning cirkel.

Rollen af Masha er ikke den eneste i hendes liv. I 2010 Alina stemme Agnes i den russiske version af filmen "foragtelige mig." I samme år i filmen "Klokkeblomst Magic frelse" fik hun rollen som Lizzy. Og i 2011 i filmen "Dream House» - Dee Dee.

Alina er ofte inviteret til koncerter og konkurrencer som bly. I 2011 førte hun en koncert i Vitebsk - "slaviske Bazaar".

Hver anden måned, vores heltinde kom til lydstudie. Hendes allerførste job på sådan en ung alder - det Masha. Hvem gav udtryk hende bedre? For hver serie blev hun betalte et gebyr på omkring $ 300.

prøver

For at finde barnet, hvis stemme vil tale Masha, studio arbejdernes Animakkord "lyttet til alle børn af hans kolleger. Alina også audition til rollen. Hun var derefter 6 år. Det er ganske enkelt bedt om at sige noget i mikrofonen stemme, som hun siger i det almindelige liv. Efter nogen tid, filmskaberne kaldte Irina Kukushkina og sagde, at det var Alina nærmede til denne rolle. I første omgang er dette ene ikke lægger stor vægt. Ingen selv anede ikke, at dette projekt ville være så populært.

Direktør for studiet "Animakkord" engang bekendte, at de var meget heldige med Alina. Hun er en rigtig "Masha". Hvem gav udtryk hende bedre? Ingen andre er der ikke sådan en skinger stemme, ligesom vores heltinde. Arbejdet hjalp Aline kendt animation direktør - Elena Semonovna Chernova.

Om filmen

Animeret serie blev oprindeligt designet til børn fra 3 til 9 år. Men de søde helte og deres sjove eventyr kan tiltrække sig opmærksomhed fra både børn og voksne. Grundlaget for plottet har gamle russiske tegn Masha og Bjørnen. Deres liv er tilpasset til moderne tider. Bjørn - en tidligere cirkusartist. Han har en masse priser, som han værner. I øjeblikket Bear er på pension og bor i skoven. Han har en rolig målt liv. Den indeholder en køkkenhave, racer af bier. Dette fortsatte indtil den dag, det er ikke kommet Masha. Pigen gik gennem skoven og ved et uheld ramte ham i huset. Med fremkomsten af hendes stille liv kom til en ende bjørnen. Faktisk Mary er så rastløs, at det er umuligt at holde på plads. Over tid, Bjørn stærkt knyttet til sin nye ven.

Den blev først udgivet kun 8 episoder. Men publikum er så glad for karaktererne i filmen, at de besluttede at fjerne efterfølgeren. Cartoon var en stor succes. Cirkulation farvestoffer og om den række af bøger udgjorde 400 tusind.

I 2009 for serien "En, to, tre! Sildeben, brænde! "Som er instrueret af Oleg middag på syvende festival" Multivision 'bånd' Masha og bjørnen 'vandt i nomineringen' Det bedste film for børn. "

I samme år på den sekstende Bredforskom Festival "BAF 2009" for en serie af "første møde" (arbejde instrueret af Denis Chervyatsova) får de prisen for "Bedste TV animerede serie."

Også i 2009, han holdt Festival of animationsfilm, hvor showet vandt prisen for "Bedste Film for Børn", gennem en del af de "Spor af usete dyr".

Bjørnen og bjørnen

Hovedpersonen er ikke den eneste karakter, der havde brug for stemme i filmen "Masha og Bear." Hvem gav udtryk bjørnen og hans udkårne, bestemt ikke mindre interessant. I virkeligheden er de ikke i stand til at kommunikere på menneskeligt sprog og forklarer Masha hjælp fagter. Men i filmen gentagne gange med sange i deres præstationer.

Husk sangstemme i filmen Boris Kutnevich, og bære stemme min mor, Alina - Irina Kukushkin.

fortællinger maskiner

For ikke så længe siden kom til at tænde en ny tegneserie "Tales of maskiner." Hovedpersonen er stadig Masha. Hvem gav udtryk hende i den nye serie? Kan nogen sammenligne med Alina? Selvfølgelig ikke! Hjem heltinde Masha - Alina Kukushkin. I filmen, en drilagtig pige fortæller historien til alle, der kommer i hendes måde. Det viser dem over, en masse drømme, fortæller os som hun ønsker. Fra denne vil de ikke blive mindre interessant. Tværtimod. Tales fortalt af Masha, er den samme slags, og er blevet endnu mere interessant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.