Nyheder og SamfundMiljø

Grozny: attraktioner, anmeldelser

Artiklen beskriver de attraktioner af den smukke by Grozny og udtalelse fra de mennesker, der har besøgt eller boet i dette vidunderlige sted.

Adskillige historiske kendsgerninger

Moderne Terrible - en stor metropol med udviklede industri. Siden 1992 er byen "hjertet", og hovedstaden i Tjetjenien. Det er beliggende ved foden af Sunzha bjergkæde i det nordlige Kaukasus, i dalen af floden Sunzha. Område i Groznyj er 305 sq. km, byens befolkning - 280 tusinde mennesker ..

Kultur i byen

Historiske og kulturelle arv af det tjetjenske folk, gamle traditioner og original folkekunst afspejles i de mange museer i sammensætning, som er rig på Grozny. Sightseeing hjælp til bedre at forstå og kende dette land og dets stolte mennesker. Beboere og besøgende kan besøge følgende museer:

 1. Tjetjensk Museum of Fine Arts.
 2. Statens Museum for A. Kadyrov.
 3. Museum.
 4. National Museum of Republikken Tjetjenien, og andre.

I hovedstaden i det nordlige Kaukasus er placeret:

 1. Tjetjensk stat Drama Theatre. H.Nuradilova.
 2. Grozny Russian Drama Theatre. Lermontov.
 3. Tjetjensk State Theatre of Young Spectators.

Bit til at deltage i kulturelle liv i det tjetjenske folk kan ikke kun besøge museer og teatre, Grozny. Attraktioner ikke ende der. Stor popularitet og kærlighed fra lokale beboere og gæster at nyde sådanne kulturelle institutioner, såsom koncertsale, biblioteker og andre cirkus.

Mange berømte digtere, forfattere, komponister, kunstnere, offentlige personer er begyndt den måde, det er her, i "hjertet" af Tjetjenien. Landet lægger stor vægt på udviklingen af sport. Dette lettes af et veludstyret sports skoler og sportsanlæg.

attraktioner Grozny

I forbindelse med de militære aktioner i Tjetjenien i 90'erne, gamle bygninger, bygninger og historiske steder er ikke her. Byen på det tidspunkt blev næsten fuldstændig ødelagt. Ganske kort periode steg fra asken som en fugl "Phoenix" Terrible (by). moderne attraktioner optrådte sammen med nye huse, brede gader, lyse alléer, grønne parker, hyggelige pladser og så videre. d.

Grozny i dag, Kadyrov moskeen

I den tjetjenske hovedstad, steg fra ruinerne, er at se på, hvor de skal tilbringe deres fritid, mens du nyder den lokale farve, traditioner, livsstil og kultur.

Overvej nogle moderne attraktioner Terrible faciliteter med beskrivelse, deres destination osv Lad os starte med de vigtigste bygninger i byen, kan det siges af en lille Terrible - .. A. Kadyrov moskeen (den første præsident for Tjetjenien), bygget i 2008. Det er anerkendt som en af de smukkeste og mest majestætiske moskeer i Rusland og Europa. Denne storslåede bygning af osmanniske arkitektur er på Avenue V. Putin i midten af parken ved bredden af floden Sunzha. Moskeen er den største i verden. Den kan rumme omkring 10.000 trofaste. Minareter nå en højde på 63 meter, er væggene af bygninger dekoreret med hvid marmor og malede citater fra Koranen. Moskeen er omgivet af flere springvand og havegange. "Heart of Tjetjenien" er en del af det islamiske center, der samler:

 1. Spirituel Administration af muslimer.
 2. Russisk Islamic University opkaldt efter Kunta-Haji.
 3. Islamisk bibliotek.
 4. Madrasah.

Opførelsen af moskeen sluttede et orientalske elementer og moderne europæisk design. Anmeldelser af mennesker, der har besøgt byen Grozny, meget følelsesladet. Lokalbefolkningen elsker deres by og især præsidenten.

Temple of Mihaila Arhangela

Utvivlsomt, den restaurerede kirke Mihaila Arhangela alle ved hvem har nogensinde besøgt Groznyj. Attraktioner såsom templet, endnu mere tiltrække sig opmærksomhed fra alle, der ønsker at besøge denne herlige by.

Den eneste ortodokse kirke i hele området i Den Tjetjenske Republik blev grundlagt i 1892 Terek kosakker. Denne kirke blev bygget på offentlige donationer af sognebørn og er stadig i kraft. Den blev ødelagt i slutningen af sidste århundrede, men det begyndte en delvis genopretning i 2004.

Park Chekhov

Selvom selv før fuld tilbagebetaling af kapitalen langt væk, men nu er det betager med sin skønhed "hjertet" af Tjetjenien - Grozny, seværdigheder, som åbner dørene til sine besøgende, turister og besøgende. Vigtigste bemærkelsesværdige sted af den tjetjenske hovedstad - en park opkaldt efter Tjekhov - kendt lyshårede forfatter. Det er beliggende på venstre bred af floden Sunzha og dækker mere end 6 hektar. Plads blev bygget i 1934 på stedet af fæstningen placering. Dette sted tiltrækker en masse unge mennesker, fordi på deres område:

 1. "Sadko" Pool.
 2. Biblioteca. Chekhov.
 3. Biograf "Cosmos".

Parken vokser Sophora japonica (10 meter høj) og aske kinesisk, som kan nå en højde på over 27 meter.

Mindesmærke for de krigere mod terrorisme

Byen, der blev næsten fuldstændig ødelagt under krigen, er i live og godt, bygge templer og moskeer, genskaber monumenter - Attraktioner Grozny. Tjetjenien ikke glemme sine helte og kultur. Det er dedikeret til heltene fra krigere mindesmærke terrorisme. Republic beboere ønsker at leve og arbejde i fred, uden at frygte for deres liv og deres børn. I 2010, på pladsen opkaldt efter Akhmad Kadyrov var et monument af 38 kampesten. Stenene er hugget navnene på de politifolk, præster, af administrationen, der døde i hænderne på terrorister, der er kommet ind på den frihed og uafhængighed Kaukasus.

"Walk of Fame"

Den skæbne det tjetjenske folk er nært beslægtet med russisk, kun forenet kan erobre enhver fjende. "Walk of Fame", som også er berømt for Grozny (Tjetjenien kapital attraktioner stopper ikke) - det mest grandiose mindesmærke kompleks af landet. Den blev opført for 65-årsdagen for Victory i Store Fædrelandskrig verden over fascismen i 2010.

Memorial ligger i centrum af Grozny, optager et stort område - 5 ha. Komplekset huser et museum for A. Kadyrov, der er et rigt interiør og smuk arkitektur kan konkurrere med de berømte monumenter. Hovedbygningen af mindesmærket består af flere lag, bunden er et museum for den første præsident i Tjetjenien. Det andet niveau tager et billede galleri med sange om Den Store Fædrelandskrig. På gaden er der portrætter af Sovjetunionens Helt - indfødte i Tjetjenien, der døde for fred på hele jorden. Der er også tematiske relieffer med kendte mennesker og begivenheder, såsom de "forsvarere af Brest Fortress", og andre. På det fjerde niveau er placeret den evige flamme, som er dens flamme minder om begivenhederne i disse dage. Equestrian monument til helten i den Store Fædrelandskrig Movlid Visaitov ligger i starten af alley fører til mindesmærket.

Dette mindesmærke endnu mere ophøjet Grozny. Attraktioner, anmeldelser, hvoraf kun bekræfter betydningen af den tjetjenske hovedstad, taler for sig selv: den tjetjenske nation ærer mindet om deres helte, og alle de vidunderlige mennesker, der bor her.

Alle bør besøge denne heroiske by, skal du trykke historien om de mennesker og lære at kende sin kultur for at forstå, hvordan mennesker lever i Tjetjenien og Grozny i særdeleshed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.