SundhedPræparater

Det stof "Fortrans": redegørelse

"Fortrans", specificerer instruktionen fremstillet i pulverform, bestemt til fremstilling af en speciel opløsning, som indtages oralt. Aktivstofformuleringen er macrogol 4000, som henviser til en klinisk-farmakologiske gruppe afføringsmiddel medicin med osmotiske egenskaber anvendes til at frigive indholdet af tarmen. Den farmakologiske virkning af stoffet macrogol 4000 giver en kombination af polymer med høj molekylvægt og den opløsning isotoniske elektrolytter.

Lægemidlet forhindrer absorptionen af vand i mave-tarmkanalen, hvilket fører til hyppig afføring og fremskynde evakueringen af alle tarmindholdet.
Elektrolytter indgår i sammensætningen af lægemidlet, tillader ikke krænkelse af vand og elektrolytbalancen i kroppen.

Medicin "Fortrans" Brugsanvisning

Macrogol 4000 udnævnt:

  • som forberedelse til undersøgelse af kolon ved endoskopiske eller radiografisk metode;
  • som forberedelse til kirurgi, som kræver frigivelse af indholdet i tarmen.

Det stof "Fortrans" - hvordan man drikke?

Macrogol 4000 anvendes til behandling af voksne og børn under 15 år. Ifølge recepten anbefales pulveret af 1. pakke for at opløse 1 I vand før brug.

Lægen bestemmer den krævede dosis af lægemiddel "Fortrans" tælle afførende 1 liter opløsning pr 15-20 kg af patientens vægt. Medicinen opdeles i portioner på 200 ml, som en person drikker skiftevis efter 20 minutter. Optagelse udpege natten før den planlagte undersøgelse.

Undertiden pre dosis er opdelt i 2 dele. En af delene af 200 ml taget om aftenen, og det andet - om morgenen af undersøgelserne. Det er vigtigt at sørge for, at sagen blev modtaget af de sidste 3-4 timer før starten af den diagnostiske procedure.

"Fortrans" instruktion: bivirkninger

Uregelmæssigheder i fordøjelsessystemet sjældent manifesterer sig ved kvalme, opkastning, flatulens; i den indledende fase for at modtage patienter klagede over en følelse af tunghed, ubehag i maven.

Sjældent allergiske reaktioner, der manifesterer hududslæt, ødem.

"Fortrans" contra

  1. Ved alvorlig patientens tilstand (fx dehydrering eller alvorlig hjertesvigt;

  2. Når maligniteter eller andre sygdomme i tyktarmen, ført til omfattende beskadigelse af tarmslimhinden;
  3. Ved fuld eller delvis tarmobstruktion;
  4. For børn under 15 år, på grund af den kliniske anvendelse af data ikke er;
  5. Hvis nyrerne fungerer;
  6. Overfølsomhed over for polyethylenglycol, da stoffet kan forårsage allergiske reaktioner og anafylaktisk shock blev observeret i enkelte tilfælde.

instruktioner "Fortrans" til brug for gravide og ammende mødre

Under graviditet, at macrogol 4000 udnævne kun tilladt, når det er strengt nødvendigt, fordi data om den igangværende forskning om effekten af lægemidlet på det udviklende foster ikke er tilstrækkelig. Kvaliteten af modermælk er ikke en afførende virkning, fordi det ikke absorberes af kroppen fra tarmen. De relevante indikationer lægemidlet kan administreres i diegivningsperioden.

"Fortrans" Instruktion: Særlige instruktioner

Patienter, der har nået alderdommen, udpege Macrogol 4000 under tilsyn af en læge, for at undgå potentielle komplikationer af kroniske sygdomme. Medicinsk kontrol obligatorisk.

konsultation før patienten skal udføres for at forebygge behovet for at nævne lægen al medicin, der bruges i forbindelse med udnævnelsen "Fortrans". Lægemiddelinteraktioner med andre farmaceutiske midler ligger i det faktum, at forstyrret absorptionen af andre lægemidler, der anvendes, når-induceret diarré.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.