SundhedPræparater

"Althea" (sirup). Instruktioner til at modtage lægemidlet og dets terapeutiske egenskaber

En meget effektive lægemidler til sygdomme i åndedrætsorganerne er et medikament "Althaea" (sirup). Guide indeholder alle de grundlæggende regler for modtagelse og udlevering af lægemidlet.

Nyttige egenskaber marshmallow plante

marshmallow planter, som anvendes i folkemedicinen siden oldtiden. Dens rødder har fantastiske helbredende egenskaber. På basis af deres forberedelser, der er fremstillet i forskellige luftvejssygdomme og mavesygdomme. Med det hærdede kronisk bronkitis, halsbetændelse, astma bronchiale. Den positive effekt af at give et anlæg til behandling af mavekatar, mavesår sygdom. Baseret Marshmallow root fremstilles fitodrug "Althaea" (sirup). Instruktion omfatter alle de nødvendige oplysninger om dette værktøj. Det skal bemærkes rige kemiske sammensætning marshmallow rod, det indeholder en stor mængde mukøse stoffer. Endvidere i sammensætningen indbefatter stivelse, caroten, betain, fede olier, sukkerarter og mineralske salte.

Lægemiddel "Marshmallow" (sirup). Vejledning til brug

Dette stof er tilgængelig som en sirup svagt gul. På apoteker uden recept, men stadig før brug for at få lægehjælp. Lægemidlet har en stærk anti-inflammatorisk og slimløsnende virkning. Planteslim, som radikalt marshmallow omkring 35 procent, kan dække slimhinden tyndt beskyttende lag. Dette medvirker til at reducere inflammation og gør det lettere at selv-regenerering af væv. Naturlige og effektivt lægemiddel er "Sirup skumfidus." Anmeldelser tale om hans popularitet og lederskab blandt de lægemidler, der anvendes til at bekæmpe luftvejssygdomme. Særlig stor udbredelse sirup i behandling af forkølelse hos børn. Ingen kontraindikationer drug "Marshmallow" (sirup), instruktionen kun refererer til den individuelle følsomhed over for det, som er meget sjælden. I dag kan værktøjet købes på et apotek i kombination med andre urter såsom timian, morgenfrue, origanum. En sådan yderligere sammensætning øger virkningen "Marshmallow sirup" forberedelse. Indgivelsesmåde og dosering vil være i hvert enkelt tilfælde, afhængigt af alder og sygdommens art. For børn op til syv år - receptionen to gange dagligt i en tsk. Fra syv til fjorten - tre gange om dagen i den samme mængde. For voksne anbefales at tage 10 ml tre gange om dagen.

Traditionelle opskrifter fra roden af skumfidus

Desuden er planten anvendes til fremstilling af afkog og infusioner i hjemmet. Hælde kogt vand (en kop) af to eller tre teskefulde tør marshmallow rod og insistere i flere timer for at opnå en fremragende middel, som anvendes til lotioner med betændelse i trigeminusnerven, og endda myositis. Forbered skumfidus rod og tinktur med vodka. At gøre dette, tager 20 gram råmaterialer (marshmallow root), og en halv liter vodka, blandet, og insistere på et mørkt sted i ti dage. Tag i mængden af femten dråber før måltider med lungebetændelse og bronkitis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.