SundhedPræparater

Drug "Krompicolinat": anmeldelser og beskrivelse

Præparat "Chromium picolinate" indgår i gruppen af kosttilskud. Foundation middel er et sporstof chrom, som er i den kemiske tilstand, hvor det bedst kan metaboliseres af det menneskelige fordøjelsessystem.

Farmakologiske egenskaber "Chromium picolinate" præparat

Anmeldelser af patienter, der tager medicinen, taler om dens effektivitet. En funktion af medikamentet er evnen til at øge væv følsomhed over for virkningen af insulin. Som et resultat, blodsukker falder. Hertil kommer, når du bruger stoffet «Chrom picolinate» anmeldelser tyder på, at svækker følelsen af sult. Dette faktum forklarer brugen af kosttilskud med overvægt, samt den anden type af diabetes (insulinkrævende). Også observeret forbedringer i nervøs, hjerte- og vaskulære systemer efter et forløb med "krompicolinat" præparat.

Anmeldelser af læger angiver muligheden for tilskud med medicin under behandlingen af åreforkalkning, fedme, diabetes. anbefales Medicin brug til forebyggelse af disse sygdomme. Ofte er dette tilsætningsstof til atleter, der deltager i bodybuilding.

Slip form, og brugen af "Krompicolinat" stof

Anmeldelser af mennesker, der tager midler, viser, at tillægget skal bruges sammen med mad. Lægemidlet fremstilles i form af kapsler eller dråber, begge arter er effektive og adskilles ved påføring. Ifølge instruktionen præparat "krompicolinat plus" i dråberne bør anvendes efter den indledende ryste hætteglasset. Målt fra det nødvendige antal dråber, de har brug for lidt tid til at holde i munden, og derefter sluge. Brugen af kapslerne også foretaget under måltidet.

Bivirkninger og kontraindikationer "Chrom picolinate" forberedelse

Svarene viser, at efter tilskud kan forekomme i form af allergisk urticaria. I sådanne tilfælde bør behandlingen afbrydes. Det anbefales ikke at bruge midler til gravide kvinder, mødre, der producerer amning, såvel som folk, der ikke kan tåle tilsætningsstoffet "Krompicolinat".

Anmeldelser sige, at stoffet aktivt bruges af kvindelige halvdel. Da dråberne er i stand til at fjerne de trang til slik, hvilket er vigtigt for folk, der ønsker at fjerne overskydende vægt. På de fora, kan du finde anmeldelser af forskellig art. Nogle siger, at efter en to-ugers behandlingsforløb med en passion for mel og sød virkelig lidt aftaget. Nogen ønske om slik har slået helt fra, nogle var blot nogle hengivenhed, for eksempel, at chokolade efter brug af tilsætningsstoffet "" Krompicolinat "" Anmeldelser af nogle kvinder rapporterer en mangel på ændringer i en måned, der modtager midler.

På baggrund af den feedback og anbefalinger til læger vedrørende brugen af tilsætningsstoffer, er det muligt at drage en konklusion om deres tvetydighed. Under alle omstændigheder, før du begynder at tage stoffet skal producere metaboliske forskning og få rådgivning fra en erfaren læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.