BilerBiler

Den mest strømlinede bil i verden - et koncept fra Mercedes IAA

Udviklere Mercedes selskab virkelig begejstret søgen efter ideelle aerodynamik. Mange af deres modeller har den bedste ydeevne i sin klasse. For eksempel giver en model af CLA ikke erobre hans udseende, men det er den mest strømlinede bil i verden! Den vindmodstand på bilen er 0,23!

Nyt på messen i Frankfurt

IAA Auto Show koncept er blevet præsenteret for offentligheden i Frankfurt, hvilket gør modellen CLA fade - denne bil har en drag koefficient endnu mindre, er det kun 0,19! Modelnavnet er ikke forbundet med det officielle navn på Frankfurt-show. Det er en forkortelse - Intelligent Aerodynamisk Automobile, eller "smart aerodynamisk bil." Forelagt nyhed - det ændrer formen af repræsentant for klassen S med fire døre, forlænges med fire centimeter automatisk, når hastigheden af tæt til hundrede kilometer i timen.

udseende

Den forreste kofanger er udstyret med paneler, der fem og tyve millimeter nomineret i luftstrømmen, bag har også yderligere faner. Front kofanger til tres millimeter udvider under bilen, selv de hjul er konstrueret på en særlig måde. Dette er en reel falk eller en fighter, skabt til hurtigt skære gennem luften. Forlygter og udstødningsrøret skjult som i en racerbil i McLaren P1 stil. Intet forstyrrer den aerodynamiske ydeevne.

Tekniske funktioner

Til hvilket formål Mercedes er så ivrig efter at skabe den perfekte aerodynamik? Sagen er, at den reduktion af emissioner, selv per gram per kilometer er i stand til at bringe virksomheden millioner af euro. Oprettelse af en fejlfri aerodynamisk bil gennem luften, ville spare brændstof. Konceptet anvender en dråbeform af Prius, hvilket bageste ender skarp grafisk kvalitet hale. Denne silhuet er mest effektiv. Selvfølgelig, mange maskiner - særligt gitter og særlige hjul trim, hvilket giver direkte luftstrøm korrekt. Men sådan en form som i begrebet IAA, er der ingen af de andre modeller. Miljømæssige standarder er ved at blive strengere, således at en sådan innovation ville være meget relevant område af produktionen. Hertil kommer, at bilen ser bare fantastisk. Få mindst en salon. Det er ikke for excentrisk og i overensstemmelse med de standarder for klassen S, men kun et par detaljer og de blå lys omdanne den og tilføje originalitet. Den udvendige design af bilen ser også imponerende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.