SkønhedKosmetik

Healing antibakterielle creme "Sikalfat": anmeldelser

Fløde "Sikalfat" - et kosmetisk produkt brand apotek "Aven" franske kosmetik rettet mod helbredelse og desinfektion af huden. Løsning ofte er ordineret af læger for en dyb restaurering af epidermis i behandlingen af dermatologiske sygdomme og andre årsager til at krænke integriteten af huden. "Sikalfat" stimulerer vævsregeneration, så de med succes har opdateret. De aktive komponenter i cremen er sikre at bruge for både voksne og børn.

beskrivelse

Fløde "Sikalfat" kan med rette betragtes lægemidler, dvs.. A. Har en terapeutisk effekt på tør og skadet hud. Et unikt værktøj er en naturlig forbindelse, der gør det muligt at bruge det selv i vorden. Kliniske forsøg har vist allergivenlige ingredienser helende creme på "Avenue". Producent inspirerer tillid, takket være den verdensberømte og langsigtet praksis. Markedet kunne lide produkter "Avenue": de er effektive i behandlingen og pleje af forskellige typer af læder, der kombinerer både kosmetiske og farmaceutiske egenskaber.

Healing Cream Cicalfate baseret på termisk vandkilde "Aven". Dette er langt en af de bedste komponenter i medicinske kosmetik. Termisk vand har enestående egenskaber: blødgør huden, dybt fugter og forsigtigt renser. Sammen med resten af Cicalfate betyder ikke blot genopretter huden, men også fjerner årsagen til de overtrædelser, som viser helbredende egenskaber.

struktur

Fløde "Sikalfat" indeholder kompleks efter komponenter, som fremmer regenerering af epidermale celler. Derudover en række stoffer i præparatet har antibakterielle egenskaber Cicalfate, fordi huden integritet overtrædelser kan føre til inflammation. Det er vigtigt ikke kun at genoprette dækning, men også omhyggeligt håndtere blød overflade desinfektionsmidler.

Avene Cicalfate kombinerer de antiseptiske egenskaber og revitaliserende creme. Den er baseret på følgende aktive ingredienser:

 • termisk vand - 45%;
 • zinksulfat - 0,1%;
 • kobbersulfat - 0,2%;
 • Sucralfat - 1%;
 • Zinkoxid - 4%;
 • glycerol;
 • hydrogeneret vegetabilsk olie;
 • bivoks.

Som du kan se, er der en del af den sædvanlige parabener, parfume, alkohol. Det er meget vigtigt for allerede irriteret hud. Komponenter forsigtigt påvirke overhuden, efterhånden sårheling det. Fløde "Sikalfat" ikke forårsage allergiske reaktioner og hud perfekt opfattede alle aldre.

Virkningen af de aktive bestanddele

Efter at have undersøgt komponenterne i cremen, er det let at sørge for, at den er baseret på naturlige stoffer, og i virkeligheden, ikke meget forskellig fra apotek healing salver. Komplekse "zink-kobber" mange kendte antibakterielle egenskaber. Blandt komponenterne i cremen kan findes oxid og zinksulfat, og kobbersulfat. Sammen udgør omkring 4,3% af den totale sammensætning. Disse forbindelser tilvejebringer antibakterielle fløde, yderligere beroligende hud.

Vand termisk kilde "Avenue" - den vigtigste komponent i ethvert kosmetisk produkt brand. Det er helt blødgør huden, hvilket eliminerer ubehag. Nå det beroliger og lindrer irritation.

Sukralfat isolere det berørte område af huden på interaktion med omgivelserne. Dette hjælper det hurtigere at komme sig og efterlader ingen ar. Endvidere komponenten sender epidermis fra døde celler og dermed forbedre regenereringsprocessen. Hydrogeneret vegetabilsk olie og bivoks blødgøre huden, reducere inflammation og danne en slags beskyttende film, som ikke tillader mikrober at trænge igennem.

Indikationer

I nogle tilfælde skal du bruge en creme? om det er egnet for alle? Cremen bruges til hudsygdomme integritet som et helbredende middel. Det er ligegyldigt, hvad årsagerne har ført til krænkelser af overhuden. Det kan være både skader og dermatologiske sygdomme. Det er værd at bemærke, at Avene Cicalfate anbefalet til brug hos børn og et spædbarn fra fødslen som en mild helbredende middel til dermatitis.

Da indikationer er følgende overtrædelser:

 • mekanisk beskadigelse af epidermis;
 • sol forbrændinger;
 • dermatologisk kronisk sygdommens art;
 • revner perleches på læberne;
 • irritation fra insektbid;
 • dermatitis, herunder atopisk, ble;
 • heling af ar;
 • postoperative behandling leddene under helbredelse.

dosering

Healing Cream Cicalfate er tilstrækkeligt tæt og fedtet struktur, er det muligt at anvende et meget tyndt lag eller mere mættet. Det anbefales at bruge midlerne 1-2 gange om dagen. Omhyggelig massere creme spredt over det berørte område af huden og efterlader indtil den er helt absorberet. Ubehagelige fornemmelser efter påføring markant forbedret.

Samlet påføringsmængde er ikke begrænset til, t. A. Midler ikke indeholde hormoner og andre "større" komponent vanedannende. Typisk at kun en til to uger genoprette huden. Når dermatitis er muligt mere langvarig pleje (omkring en måned).

"Sikalfat" -krem: pris, type spørgsmål, hvor man kan købe

Kosmetik "Ebenezer" anses for at være en kemiker, så det kan findes i farmaceutiske butikker. Hvis midlerne ikke er tilgængelige, er det muligt at se en specialist og rækkefølge. Endnu mere bekvem måde kan være køb via online-butik. Dette kan være den officielle hjemmeside for "Avenue" i Rusland (avene.ru) eller andre store butikker farmaceutiske kosmetik. Generelt for at finde cremen er ikke svært: mærket er ret almindelige og har mange repræsentanter i hver by.

Tilgængelige midler i et rør på 40 ml, værktøjet inde i det hvide og lugtfri. Det opnåede som en tyk fed creme. Prisen for en rør spænder fra 500 til 900 rubler afhængigt af købsstedet. Selvom cremen af og omkostninger, er mange tænker om eftersøgningen af midler med en lignende sammensætning. Selvfølgelig, "Sikalfat" modstykker har, men ufuldstændig. This primært medicinalsalver såsom "redningsmand", "Bepanten", "ambulance". deres værdi er noget lavere end den "Avenue", og lignende tiltag.

opbevaringsbetingelser

Cremen skal opbevares utilgængeligt for børn for at undgå utilsigtet indtagelse. Den optimale temperatur af det rum, hvor røret skal være Cicalfate, er 25 grader. Hver pakke Set creme holdbarhed: Det er nødvendigt at observere. Efter åbning af varigheden røret ikke reduceres.

"Sikalfat" - en creme, der genopretter integriteten af huden udsættes for miljømæssige påvirkninger. Ofte er der sådanne tilstande af epidermis, som er vanskelige at håndtere: irritation, ar, dermatitis. Lidt creme på en naturlig basis er i stand til at passe kvalitativt svækket hud. Cicalfate som en af de bedste muligheder for behandling af dermatologiske sygdomme og fysiske skader alderen 0+.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.