ComputereOperativsystemer

Kommer til at opgradere til Windows 10 - for at glæde sig eller græde?

For nylig, nogle brugere af operativsystemer begyndte at klage over, at de ikke behøver at opgradere til Windows 10. I sandhed, er det meget tvivlsomt klage. Ganske ofte mennesker forsøger at beskæftige sig med operativsystemet opdateringer, men ikke downloade dem. Lad os prøve at forstå, om ikke at få forstyrret, hvis du ikke udfører opdateringer Windows 10. Det er også nødvendigt at forstå, hvad de skal gøre, hvis du beslutter dig for at lave en "refresh" sig selv.

Gavn eller skade

Men først forsøge at forstå, om du har brug for virkelig at få forstyrret, hvis opdateringer ikke kommer til operativsystemet. Det er ingen hemmelighed, at "Microsoft" er nu en "windose 10" en masse problemer og mangler. Så ofte folk forsøger på alle måder at slukke opdateringer og meddelelser med forslaget om at opgradere.

Således kan vi sige, der er værd at virkelig glad for der er ingen rapporter fra "Opdater Center". Hvorfor? Hvis du ikke kommer til at opgradere til Windows 10, behøver du ikke risikerer sidst forlod uden et operativsystem, som er vant til. Så hvis brugen af innovationer "Microsoft" er ikke planlagt af virksomheden, er det bedst ikke at gå i panik og falde til ro. Hvis det ønskes, kan du altid hente opdateringspakken til Windows 10 fra World Wide Web, og derefter manuelt udføre alle manipulationer.

Når der opstår problemer

Nu er det værd at overveje - og hvorfor opdateringer ikke kommer? Årsagen til dette fænomen kunne være noget. Den mindste systemfejl til store problemer med operativsystemet. Men brugere peger ofte nogle temmelig simple og ikke særlig farlig årsager, der ikke kommer til at opgradere til Windows 10.

Disse omfatter den gamle version af systemet, for eksempel. Så ejernes windose 'ældre' syv "kan ikke bruge den automatiske opdatering. Overhovedet ikke, under nogen omstændigheder. Alle har prodelyvat manuelt selv.

En anden grund - en systemfejl. Det korrigerede meget hurtigt og nemt. Men senere på dette.

Hertil kommer, at hvis din computer kører en piratkopieret version af softwaren, du kan kun håbe, at opdateringen selv ikke vises. Nogle af de "samlere" versioner ofte blot deaktivere denne funktion. For de "Pirates" er meget bekvemt. Jeg har ikke ekstra tid til at tænke over, hvordan man kan rette op på situationen.

Hvis du er på operativsystemet, hvor der er ingen forbehold, da håbe på det automatiske opdatering er ikke nødvendig. Det er muligt. Som det er tilfældet med de nyere versioner af "windose": at rette op på situationen virker ikke.

Hvad gør

Men hvad nu hvis du ikke kommer til at opgradere til Windows 10? Scenario, i sandhed, et par stykker. Hvis denne form for adfærd var forårsaget af en fejl eller en fejl i operativsystemet, er det nok til at genstarte "Update Center". Det hjalp ikke? Så selv-tjek for alle opdateringer, hente og installere dem ved hjælp af tjenesten. Problemet vil blive løst.

Desuden viser erfaringen, at nogle gange, hvis du ikke kommer til at opgradere til Windows 10, skal du opdatere driverne på din computer. Hjælper, men sjældent. Ofte bare nok til at arbejde lidt med "Upgrade Center".

I tilfælde af piratkopier af "windose" bedre ikke at eksperimentere. Efterlad alt, som det er. Og hvis du har brug for at opgradere, skal du købe en licenseret kopi af operativsystemet. Eller hente selv "pirater" af Windows 10.

Gør det selv

Men hvis du ikke ønsker meget, kan du tilbringe hele processen manuelt kæmper med en automatisk opdateringer til operativsystemet. Det er denne metode bruges, når computeren legacy "windose".

Hvad der er behov? For at downloade fra den officielle hjemmeside, "Microsoft" særlige pakke opdaterer sig selv på en computer, installere programmet "Kreation Media Tool", og derefter bruge den til at udføre hele processen. Eller opret en installation disk. Nogle gange er du nødt til at købe en licenseret kopi "windose 10" direkte i butikken. Det er alt. Som du kan se, er det ikke så svært at rette op på situationen, hvis du ved, hvor du skal begynde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.