SundhedPræparater

Febersænkende 'Paracetamol' børn, brugsanvisning

Af smerte eller høj temperatur, ingen er immune, og i endnu højere grad et barn. Ofte disse symptomer opstår på en baggrund af kolde eller virussygdomme. I de fleste tilfælde skal de fjernes, især hvis barnet har feber over 38 grader. Forberedelserne til dette er mange, men en af de sikreste medicin anses "Paracetamol" børn, om ansøgningen, som instruktionen relaterer det til den ikke-narkotisk analgetikum.

Den kommer i form af tabletter anbefales ikke til personer under en alder af 6 år, og suspensioner, der kan gives siden 3 måneder. Læger anbefaler værktøjet i forskellige etymologi smertesyndrom, og forhøjet kropstemperatur. Sommetider læger betyder på ordineret postvaccinal reaktion. Før du bruger medicin til behandling af "Paracetamol" børn, betjeningsvejledning anbefaler, at du gennemgår kontraindikationer, herunder overfølsomhed over for komponenterne. Må ikke ordinere medicin, hvis der er en historie af alvorlige overtrædelser af lever og nyrer, og blodsygdomme.

Sammensætningen af medikamentet omfatter det aktive middel, paracetamol. Bortset fra det, afhængigt af de formularer frigivelse er til stede forskellige adjuvanser.

I nogle tilfælde anbefaler paracetamol indeholder stearinlys. For børn, denne formular er mest praktisk, fordi barnet kan spytte ud helt eller delvist sirup, hvilket er grunden til forældrene ikke ved, hvor meget han tog stoffet. For voksne og teenagere er bedre at vælge en brusetablet. Medicin "paracetamol" (børns sirup) udpege et barn ældre end 3 måneder. Det kan tilføjes i passende mængder i flaske med vand eller te. Imidlertid bør resterne kasseres, da de vil blive ubrugelig på tidspunktet for den næste aftale.

Dette stof kan forårsage bivirkninger. Nogle gange kan du opleve kvalme eller opkastning, rezey i maven. Kronisk administration af doser overskrider anbefales, kan der være problemer forårsaget af nedsat leverfunktion. I nogle tilfælde opstår allergiske reaktioner. Hvis nogle af de ubehagelige symptomer stadig dukkede op, så bør afbrydes medicinen, så er det nødvendigt at se en specialist.

Det stof "Paracetamol" Børns instruktioner for anvendelse ikke anbefales at tage i forbindelse med andre antipyretisk. I dette tilfælde, hvis medicinen ikke giver den ønskede effekt, er det nødvendigt at konsultere en læge.

I overdosis på den første dag symptomer såsom kvalme, bleghed i huden, smerter. I sådanne tilfælde foreskriver gastrisk lavage; du kan drikke aktivt kul. Yderligere behandling er symptomatisk.

Hvis lægen ikke foreskriver ellers, anbefaler stoffet "Paracetamol" børns brugsanvisning ved hjælp af følger. Til året babyer givet 2,5 ml siruppen, som indeholder 60 mg aktivt stof. Børn under seks år får lov til at tage 5 ml, og den ældre barn - op til 10 ml. Brugen af medicin såsom antipyretiske bør ikke overstige tre, samt en smertestillende - fem dage.

Det stof begynder at handle relativt hurtigt efter brug. I dette tilfælde kan symptomerne forsvinde i op til 8 timer. Intervallet mellem administration af lægemidlet bør være mindst 4-6 timer.

Hvis lægemidlet anvendes i form af sirup, anbefales det at tage for en måleske særlig dosis, der er inkluderet i kittet. Tilbagetrækning af midlerne i nyrerne, samt andre konjugering produkter. Kronisk indgivelse af lægemidlet er nødvendigt at overvåge kliniske blodbillede og tilstanden af leveren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.