BilerBiler

GAZ-14 "Chaika": en smule historie

Udvikling af en ny luksus bil, som var at erstatte den forældede GAZ-13 begyndte i 1967, og ved 1968 en fuld-størrelse mock-up blev bygget. Køretøj beregnet til anden part linje nomenklatur. Den første pandekage var lumpy. Forsøger at kombinere det gamle og det nye chassis, underspillet og kantet krop mislykkedes. Og høj motor fra GAZ-13 ikke passede under den lave motorhjelm. I 1970, motoren komponeret igen ramme forlænget med 200 mm og bygget tre biler, få et nyt indeks, og det gamle navn GAZ-14 "Chaika". Axiom gazovskih designere at før samlebåndet, er det nødvendigt at bygge en serie af tre prototyper, begrundet og fra 1972 til 1974 udgivet yderligere fem sonder GAZ-14. Endelig korrigere alle uoverensstemmelser, og bestået de statslige godkendelsesprøven, maskinen startede op i serien i 1977. Næsten 10 år er gået siden starten af udviklingen og før udgivelsen af bestandene af de første produktion biler. GAZ-14 viste sig fast, imponerende maskine. Novomodny og opdateret firkantet kasse på basen havde en X-formet stemplet ramme. Opgraderet motor havde imponerende effekt på 220 hk At sprede hundredvis tog 15 sekunder. I dag er det en lille figur, men på det tidspunkt i Sovjetunionen hurtigt spredt rally kun VAZ 2106. De tre-trins automatgear med nyligt udvalgte gear er godt implementeret motorens drejningsmoment. Den maksimale hastighed på 175 km / t, hvilket er mere end nok for det store syv-sæders limousine. Lav krop bringes tættere tyngdepunktet af maskinen til vejen, og giver fremragende håndtering end den tidligere ikke kunne prale af "The Seagull". GAZ-14 bestukket ekstraordinær glathed. Energikrævende affjedring og store hjul omhyggeligt slugt vej uregelmæssigheder. For første gang på en produktion bil forbremse stål skive, men stadig ventileret.

Interiøret er blevet udstyret med den nyeste teknologi. To varmelegeme lov til fuldstændigt at opvarme en stor mængde inden for 10 minutter. Sommer kommer til undsætning condition-system. Høj kvalitet isolering og korrekt justeret motor udstødningssystem eliminerer alle uvedkommende lyde. Forsæderne har lært at blive justeres i højden, vippe og nå, og ryggen fik en blød armlæn. State of the art lydsystem (radio med kassette vedhæftet fil) med redundant kontrol bagtil passager, elruder, centrallås og en fuld fire askebægre. Bare en GAZ-14 blev fundet 17 (!) Forskellige motorer.

Bilen set stort på baggrund af hans samtidige. Produktionen fortsatte indtil 1989, hvor Gorbatjov som en del af sit program "for at bekæmpe privilegier" beordrede fuldstændigt ophør af produktionen af bilen og ødelægge alt det tekniske udstyr sammen med tegningerne. Så dette skilt og kun en god bil for os blev tabt for evigt. Helt under produktionen af GAZ-14 det blev udgivet 1114 kopier af sedan, 15 konvertible og 5 sanitære modifikationer. I øjeblikket har bilen fået status af kulturelle og tekniske arv af Sovjetunionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.