BilerBiler

Alignment - hvad er det? Foretag justeringer

Alle bilister er godt klar over, at selv en lille indgreb i undervogn af bilen vil ændre vinklerne af hjulene, og dermed til en ændret adfærd af bilen på vejen. Parallelopstillingsparametre kan afhænge af andre faktorer, sliddet af gummi, dæktryk, slør. Enhver bil kommer til et punkt, hvor det bliver nødvendigt reparere den forhjulsophæng. Og hvis du gør det selv, det er en risiko for at bryde de parametre som camber, toe-in. At en sådan overtrædelse kan medføre? De mest alvorlige konsekvenser.

definition

Justering - hvad der gemmer sig under denne definition? Dette sætter den korrekte vinkel af hjulene. For at sikre god stabilitet og håndtering skal forhjulet være installeret i en bestemt vinkel i forhold til suspensionen, og køretøjets karrosseri.

sammenbrud

Ofte brugt til justering suspension bare udtrykket "justeringer". Hvad er kollapset? Denne vinkel ligger mellem det plan, hvori hjulet roterer, og den lodrette. Jeg mener, at dette en negativ camber, når oversiden hjul vippes indad. Positiv camber - det er, når den øverste side af hjulet hælder udad. Camber sikrer den korrekte position af hjulet suspensionen under drift. Med ændringen af køretøjets hældning og camber ændringer. Hvis camber er nul, så den dækslid er minimal. Hvis negativ, den forbedrede køretøjets stabilitet i sving. Størrelsen af den venstre og højre camber skal være tæt på hinanden som muligt, så meget som muligt. Ellers kan det føre til køretøj sving magt slag fra en lige bane, samt til den fælles slidbaneslitage. Dette er blot en del af udtrykket "justeringer".

konvergens

Hvad er konvergens? Denne vinkel ligger mellem det plan, hvori hjulet roterer, og bevægelsesretningen. Det sikrer den korrekte position af de forreste hjul af bilen ved forskellige hastigheder og vinkler rotation. I de fleste tilfælde, konvergens er justerbar ved at ændre længden af den side styrekoblingen.

Udformningen af de fleste af suspensionsbæreren gør det muligt at justere camber, tå, og hjul, der er en rotationsakse af køretøjet styrede hjul.

Custer

Caster eller hældningsvinkel omhandlede placeret mellem fremspringet linie, der går gennem midtpunkterne af kuglelejer i et plan, der er parallelt med den langsgående akse af køretøjet og lodret. Denne hældning sikrer stabilisering af forhjulene af bilen i retning af den retliniede slagtilfælde. Det kaldes også "hjul". Dette er meget vigtigt, fordi forskellen i hældning af højre og venstre hjul overstiger de tilladte parametre, kan forårsage trækker til den ene side af hjulet, der har en mindre værdi.

Differensværdien kan udtrykkes caster parameter såsom forskellen i dens skråninger. Resultatet af fratrække en større værdi de mindre hjul må ikke være større end 30 minutter.

Længdehældning letter selvjustering af hjulene på grund af køretøjets hastighed. Racerkørere, er denne værdi sat et par grader højere end fabriksindstillingerne. Dette gør køretøjet bevæge sig mere stabilt, men øger også ønsket om at bevæge sig i en lige linje.

De karakteristiske træk ved afvigelse fra normal er: hvinende dæk under rotation tilbagetrækning køretøj ved kørsel i retning sidet slid slidbane, ujævn kraft på højre og venstre hjørne på rattet.

Kendetegnet drejevinkel bevægelse af den bageste aksel i forhold til symmetriaksen for køretøjet. Denne parameter er meget vigtig, og jo tættere værdien til nul, jo bedre. Hvis værdien er positiv, betyder det, at der er en tur til højre, og hvis den er negativ, så venstre. Hvis der er afvigelser sted er mere tilladte værdier, et presserende behov for at træde til og tilpasse sig det normale.

Før du foretager justeringer, skal du sikre dig, at den normale dæktryk, slidbane slid på begge hjul om det samme, spille i styretøj og lejer mangler, deforme hjul, og behøver ikke en bil podvski reparation.

Rat ved kørsel i en lige linje er ikke niveau

Dette problem kan være forårsaget af flere faktorer:

 • Fri styring slagtilfælde øges.
 • Bilen har at vende bagakslen. Det vil sige, du skal bruge flere og ryg linjeføringer. Dette vil rette op på situationen.
 • Sammenbruddet af baghjulene kan være for meget forskel.
 • Der er en forskel i trykket af bag- og forhjulene.
 • Der er usynlige defekter i kabinettet, som ikke opdages, før du foretager justeringer.

Hvis der ud over tilt styring foregår endda tilbagetrækning af transporten til side, er det nødvendigt først at identificere og fjerne årsagerne til tilbagetrækning, og først derefter sætte den korrekte position af rattet.

Bilen trækker til side, selvom der normalt udføres justeringer

Hvad kan det være i dette tilfælde?

1. Det er nødvendigt at kontrollere effekten af gummi. For at gøre dette, bytte forhjulene. Hvis der efter denne handling vil ændre retningen af tilbagetrækning, det handler om dæk. Vi er nødt til at ændre alle hjulet rundt og lede efter parret, hvor bilen vil gå glat. Derefter bly i den tilsvarende retning af hjulenes rotation. For nylig, en sådan årsag tilbagetrækning er meget almindeligt. En fejl af denne - kvaliteten af dækket.

2. ubalance af hjulene kan øges. Twisted hjulet drev.

3 er verificeret og sådanne parametre som hjulsporing, kun forakslen. Det er også nødvendigt at kontrollere og bagaksel samt årsagen til fejlen kan være i det.

4. Der er nogle skjulte overtrædelser af chassiset af bilen, som før justering ikke blev fundet.

Før justering af maskinen ikke gået, men trætte hurtigt sled, og efter tilbagetrækningen dukkede op.

Her, som i det foregående afsnit, årsagen er, mest sandsynligt, i gummi. Tidligere maskinen var på rejse gnidningsløst, da tilbagetrækningen, der blev oprettet gummi kontravægts Placeret genereres på grund af det faktum, at de justeringer blev gjort forkert. WHA er berørt af dette. Efter at have fjernet en årsag syntes at trække til den ene side.

stram hjul

Årsagerne til dette problem kan være flere:

 • Forkert justering. Vi er nødt til at gøre linjeføringer igen.
 • Den sætter meget stramme slips stang eller kuglelejer til reparationer.
 • I dæk er for lavt lufttryk.
 • drev nedbrud ikke svarer til, at der anbefales af producenten.

Hvorfor justeringen procedure

For mange er det spørgsmålet, om at gøre linjeføringer brug for? For den mand, der længe har været forvaltet af bilen, er svaret indlysende. Hvem har nogensinde rejst køre en bil, der med rette havde justeret hjul, ville bilen være en bedre fornemmelse, når du kører, og vil bemærke selv de mindste afvigelse vinkler.

Manden bag rattet er at slappe af og nyde den drivende proces. Dette er grunden til ingeniørerne kom op med hjulsporing. Efter alt, bør føreren på vejen være behagelig og sikker som muligt.

Bilen, der med rette har justeret vinklerne af hjulene, har:

 • God retningsstabilitet, der er, der er minimale afvigelser fra retlinet bevægelse.
 • God manøvredygtighed og håndtering og kørekomfort.
 • Reducerer risikoen for udskridning eller væltning i farlige situationer.
 • Brændstoføkonomi og minimal dækslid.
 • God friløb.

Køretøj, der er stærkt overtrådt vinkler, omvendt kan tage føreren til enhver tid. For eksempel, når du kører på tørre overflader alle kan være okay, men så snart bilen falder på glatte eller våde del af ruten, kan det ikke pludselig gå til det rette sted. Vi er nødt til konstant at justere bilen. Og således bliver det farligt ikke kun for chaufføren, men også for de omkringliggende køretøjer og fodgængere. Ofte forkert justering fører til triste konsekvenser. Derfor er det bedre at lave justeringer. WHA er den mest populære i Rusland, og alle håndværkerne vil foretage justeringer uden problemer. Andre mærker er også godt eksponeret til den korrekte indstilling vinkel på hjulene. I alle udviklede lande, er dette et must-see destination under den tekniske inspektion.

Et andet meget vigtigt punkt er, at når du køber en bil med det anbefales at kontrollere rigtigheden af chassiset, fordi de fleste af de biler, der sælges i fortiden været udsat for ulykker. Der er endda eksempler herpå er samlet fra to separate halvdele, som er svejset de ikke er den bedste måde.

Når du har brug for at kontrollere de justeringer

1. Efter reparation chassiset af bilen, ved udskiftning dele blev lavet.

2. Efter noget arbejde, der fører til clearance forandring.

3. Hvis tilbagetrækning af maskinen i den retning, eller ændre placeringen af rattet med retlinet bevægelse.

4. Bilen styres for stramt, eller omvendt, alt for let, dårlig vejgreb.

5. Dækkene slides meget hurtigt.

6. Køretøj fører væk på bremsning.

7. Dårlig samorazvorot styring fra hjørnet.

8. Efter pausen-in processen af en ny bil, eller i tilfælde af en genbrugsbutik.

9. Hvis du løber efter den sidste justering er mere end 15 tusinde kilometer.

10. Efter ændring dækket af sæsonen.

pris

Omkostningerne ved tå-out er ikke høj, og er tilgængelig for de fleste bilejere. Det bør ikke overstige 700 rubler i tilfældet, hvis der ikke er behov for VVS arbejder eller nogle yderligere justeringer. Omkostningerne ved tilpasningen i Moskva kan nå op til 2000 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.