BilerBiler

Tie stænger til indenlandske biler

Erfarne bilister hævder, at "Moskvich" slips ledhoveder fra den hjemlige "Lada" vil vare meget længere end indstillet fra fabrikken. Hvis du er en handyman og kan i garagen for at samle og adskille den ven jern, bruge råd: forlade hjemmet tværgående trækkraft og langsgående ændring af en, der er i en vase. Ingen af deres drejebænk - Få kendskab til turner 3-4 udledning. Gør det to fastspænding ærmer og 4-5 nødder. 2 af dem skal være højrehåndet og de 2 andre - til venstre. Selvom størrelsen af blade såsom i ærmet. Når indsamlet - gå til justeringer. Hvis det gøres korrekt, er der behov for de stak forbedringer. 2 år undvære deres reparation.

Tie Rod 2107 generelt skal udskiftes, når bilen vil rejse omkring 4700 mil. Hvis du bruger produkterne "Track", passet er ikke mere end 15.000 km. For bjergveje i Krim er en meget kort afstand. Bilejere rose "Cedar" eller "Lemforder", hvis du ikke køber på deres marked. "Belmag" Craving er også godt, kan du købe i "Ukravtozapchast" eller andre specielle butik. Vi testede før "Zalevtsy" kun rosende anmeldelser. Med dem, maskinen ikke i en tredive-frost, og afstanden bliver nødt til at overvinde en anstændig.

Disse trækstænger er gode, og hvis, ved at sætte den samme "spor", du fjerner støvknapper, som kræves af de instruktioner, lå smøremidlet mærke SHRB, vil det tage din bil med dem så meget tid som en familie enheder. Ulempen ved den ovennævnte tryk er, at smøremidlet producent i det nye produkt ikke sætte. Sæt den uåbnede produkt til din bil, lange indkørsler. Hvis du overlade installationen af "Trek" specialiseret værksted, den første ting medarbejderne nabyut smurt fremstød. Med sådan en tilgang kan køres over en 40 5000 mil. For fans køre tørløb driftsperiode vil blive reduceret med flere gange.

For at stryge din ven ikke skuffe i vejen, køre det til diagnostik for at kontrollere status for bilen. Takket være denne procedure, vil du undgå skader styringen i det forkerte tidspunkt, da de trækstænger har tid til at udskifte i tide. Den vigtigste opgave for diagnose er at identificere den modreaktion. Bil specialister kører en bil på vejbro at se, om den deformation af de mest trækkraft opstod, og om beskyttende dæksler revet. Hvis du ikke kan se, så kan du blive en synder trafikulykke.

Udskiftning af styretøj udkast i 2109, som i Mercedes, er ikke så svært, hvis du har lidt erfaring i bil reparationer. Dem, der vil være den første tid til at prøve sig selv som en låsesmed, at huske den rækkefølge, som arbejdet udføres:

 • slippe af med dit køretøj fra hjulene;
 • trække tapper håndtaget tidligere skrue dem;
 • tear clips;
 • skubber støvknapper;
 • unbent støtte;
 • låse tasterne rack akslen;
 • skru tryk;
 • ændre støvknapper, lapper;
 • sætte helt nye stoppesteder, knib dem;
 • Tie Rod 2109 sendes til stedet;
 • don napylniki;
 • stramning af alle hætter.

Og lad os nu gå! Trækstænger du vil ikke svigte. Og lad hjulene vil kun være en glat vej!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.