TravelingHoteller

Kusadasi Golf & Spa Resort (Kusadasi): beskrivelse og anmeldelser

Hvis du ønsker at tilbringe en uforglemmelig ferie i Tyrkiet, og samtidig bo i en luksus fem-stjernet hotel, ville det være en glimrende mulighed Kusadasi Golf & Spa Resort (Kusadasi). Det faktum, at denne ejendom tilbyder sine gæster, og vi vil tale videre.

whereabouts

Dette prægtige hotel ligger i Soka landsby, 17 km fra byen Kusadasi, på kysten af Det Ægæiske Hav. Afstanden til lufthavnen i Izmir er 80 kilometer. Således at den måde af luft havnen Kusadasi Golf & Spa Resort vil tage omkring en og en halv time. Placeringen af dette hotel mange anser for at være meget vellykket, hvis du planlægger at rejse til seværdighederne i Tyrkiet. Således er afstanden til Efesos, Milet og Didim her er meget lille. Også i nærheden hotelkomplekset ligger 18-hullers golfbane.

Kusadasi Golf & Spa Resort 5 *: beskrivelse, infrastruktur

Hotellet åbnede i 2012. Han har en virkelig enorme eget territorium, et område på 1 million kvadratmeter. meter. Residential ejendomsfond består af 559 værelser, som er placeret et par dusin fire-etagers bygninger.

Der er 12 swimmingpools, hvoraf den ene er indendørs (vand er opvarmet hele året rundt), samt adskillige vandrutsjebaner, som vil være glade for at ride både børn og voksne. Komplekset har også tennisbaner, en golfbane, spa, skønhedssalon, vaskeri og renseri. Hvem kan altid spille her i ping-pong, skak, billard, dart, volleyball, basketball, etc. Hele dagen animatorerne arbejder på de vigtigste pulje af komplekset, der tilbyder gæsterne til at deltage i sportsbegivenheder og sjove konkurrencer.

Spisning "all inclusive" er organiseret i henhold til systemet. Der er fire restauranter: den vigtigste med en buffet og tre "a la carte".

Privat strand af hotelkomplekset ligger i en afstand af 10 kilometer fra hotellet. Den er udstyret med liggestole, parasoller og alt det nødvendige for en ferie på vandet. Hotellets gæster til stranden og tilbage bused komfortable busser med aircondition. De sejler regelmæssigt hele dagen.

Fund boliger

Som allerede nævnt, i Kusadasi Golf & Spa 5 * har 559 værelser. Blandt dem:

  • 100 standard (48 sq. Meter). Der er et soveværelse og stue adskilt af en dør, et badeværelse, et badeværelse, et sæt til kaffe og te. Lejlighederne kan rumme 2 + 2 gæster.
  • 285 Rummet (72 sq. Meter). Denne lejlighed type er udstyret med to soveværelser, stue, fuldt udstyret køkken, to badeværelser og to toiletter. Værelserne er velegnede til 4 + 1 person.
  • 90 forbedrede familieværelser (115 og 131 sq. M.). De har to eller tre soveværelser, stue, køkken, terrasse, to badeværelser og toiletter.
  • 5 standard værelser for ikke-rygere.
  • 1 plads til handicappede (standard udstyret med en speciel måde).

Uanset kategori, alle lejligheder har stilfuld indretning og er fuldt udstyret. Der er en nye møbler og moderne apparater, sikker plads, minibar. Værelser med køkken er udstyret ud over den køleskab og komfur, opvaskemaskine og vaskemaskine. Alle lejligheder Kusadasi Golf & Spa Resort har balkon eller terrasse. Hvis det ønskes, kan gæsterne bestille roomservice.

Kusadasi Golf & Spa Resort: anmeldelser

For at have udviklet en mere komplet og nøjagtigt billede af hotellet, vi inviterer dig til at læse kommentarerne fra vores landsmænd, der har opholdt sig her. Så samlet udtalelse fra dette hotel kompleks med turister havde en god. Ifølge flertallets holdning, det er i overensstemmelse med sin kategori og pris.

Således numrene alle gæster var meget tilfredse. Mange er ramt af den overflod af forskellige moderne teknologi (TV, DVD-afspiller, mikrobølgeovn, komfur, opvaskemaskine , vaskemaskine, strygejern, støvsuger og mange flere). Værelserne selv er rummelige og godt indrettede. Vi var tilfredse med gæsterne og en stor privat område Kusadasi Golf & Spa Resort 5 * med massen af den foreslåede aktiv underholdning. Så keder her ikke har.

Som for hotellets beliggenhed, der er lidt turist udtalelser afviger. Så nogen var glad ved det faktum, at hotellet er beliggende ved foden af bjergene, hvilket gør den lokale luft er meget frisk. Ifølge nogle rejsende, de bogstaveligt talt ikke kunne trække vejret ind her. En række af gæsterne ikke kunne lide den afstand fra havet. de erkender dog, at problemerne med transport til stranden ikke var. Så ifølge dem, en klimatiseret bussen gå regelmæssigt. Tid til havet er omkring 20-25 minutter ned ad vejen, du kan beundre de smukke omgivelser.

INGEN Der var ingen klager over maden. Ifølge gæsterne, valg af retter i Kusadasi Golf & Spa Resort er ganske stor, kokke forberede velsmagende, er der en børns bord. Så sulten her vil der ikke være nogen hvile.

Nogle klager fra vores medborgere pågældende personale. Mange turister fra Rusland kan ikke rigtig lide det faktum, at hotellet er næsten ingen taler på russisk. Samtidig turister fra vores land og andre lande i det tidligere Sovjetunionen kommer her en masse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.