HjemlighedPlantning af bevoksning

Pergolaer i Landscape Design: egenskaber og formål

Ønsker du at skabe en unik stemning på dit websted, men ved ikke, hvordan man gør det? Brug en pergola. Særlig baldakin migreret til os fra landene i Syd, det har en fantastisk charme og appel. Letvægts konstruktion i forbindelse med hang-nedskydningen og klatring planter i din have skaber en ubeskrivelig stemning. Vi lærer at bruge pergola i landskabet design. Hans hænder du gør det, eller med hjælp fra fagfolk, uanset: der er ikke noget kompliceret i sin opbygning.

Hvad er en pergola?

Hvis du bruger en ordret oversættelse fra latin, betyder det en vis form for forlængelse eller stald under dette begreb. På nuværende tidspunkt pergolaer i landskabspleje design betragtes som bestående af en flerhed af gentagne buede sektioner, der er forbundet med søjler. Dette kan være en separat bygning eller en del af en bygning, der dækker den udendørs terrasse. Når du foretager pergolaer aktivt bruges af klatrere. Det er ikke overraskende, fordi meget sin idé blev født i de sydlige lande, og den vigtigste funktion var at opretholde de vinstokke.

Pergola i landskabet design: egenskaber og formål

Denne konstruktion er designet til at udføre forskellige funktioner, det hele afhænger af, hvad der præcist du ønsker at opnå på sitet. Ganske ofte, er en pergola bruges til rummet zoneinddeling. For eksempel, for at adskille haven fra dekorative område med blomsterbede, Kunstige damme, pergola mv Den anden populær mulighed - er at bruge en pergola til skygge de spor, der fører fra huset til haven eller økonomisk enhed.

Brug letvægts baldakin kan også spille zoner for børns udearealer til sommerferie. Du ønsker at skabe en romantisk stemning på stedet? Denne pergola vil hjælpe alt for dig. Ivy, blomsterranker eller vin, det kun fremhæver og afslører sin skønhed, hvilket skaber en fantastisk natur lige i din baghave.

Pergolaer i Landscape Design: Typer

  1. Markise. Dette synspunkt afspejler dens oprindelige betydning - en baldakin. Det, hvad han vil fungere, afhænger af dine ønsker: for børnenes legeplads, en bil, eller som et alternativ til den pavillon. Kun én ulempe - regnen pergola vil ikke spare dig, vil det blot skabe et ly for varme vejr.
  2. Screen. Som navnet antyder, er det klart, at en sådan struktur er designet til at sikre privatlivets fred og hemmeligholdelse fra offentlighedens søgelys. Den optimale placering til opførelse af - ved siden af hegnet. Pergola-skærm i landskabet design er også brugt til at plotte zoneinddeling. For eksempel, adskillelsen fra haven legeplads.
  3. Visor. Ideen med dette design er gennemsyret med smag af de sydlige lande, hvor næsten hvert hus syd vindue pritenyayut med det.
  4. Tunnel. Kompliceret struktur, hvilket indebærer et vist antal buer, forbundet af en fælles guide. Typisk, sådan pergola placeret langs havegange. Det kan være rent dekorative i naturen eller tæt noget (udhuse, have).

Et par grundlæggende regler for professionelle

Det er vigtigt at huske og forstå, at pergolaen i landskabet design af dit websted skal se harmonisk og passer ind i den overordnede ensemble, herunder huset og andre bygninger. Det er ikke nødvendigt at blande stilarter og sætte et lyst design i en ånd af high-tech til den simple rustikke område. Prøv at overholde de grundlæggende principper, når du installerer pergolaer:

  • Hovedreglen - letvægtskonstruktion, uanset hvad materialer anvendes, antages det fri adgang for omgivende lys og en nødvendig grad af skygge, men ikke stramt lukket rum ;
  • korrekt korrelere størrelsen på dit websted og pergolaer, ellers kan det se besværligt, hvorfor miste al charmen fra en tabt og ville være ubemærket;
  • pergolaer i landskabet design går hånd i hånd med landskabspleje, men det vil ikke have alle de fejl blive synlige i vinteren; Behandl dekorative kvaliteter for byggeri alvorligt, og så vil det glæde dig i løbet af året;
  • konstruktion holdbarhed er også vigtigt, anlægget med alle dens skrøbelighed har betydelig vægt;
  • Omhyggeligt vælge stedet til installation, anbefales det at tage hensyn til vindrose;
  • Hvis dit valg faldt på træ som materiale til skabelsen af en pergola, så husk, at det vil have regelmæssigt med en antiseptisk opløsning; imidlertid og metalkonstruktioner er også nødvendigt at undgå korrosion.

Planter til pergolaer

Det korrekte valg af et grønt tæppe, der vil omfatte konstruktion, afhænger af mange ting. Vælg disse typer af planter (krøllede og ampelnyh), der ikke vil være alt for stor byrde pergola. De bør skabe en lys slør på overfladen af blade og duftende blomster. Vi nævner kun nogle af de planter: klematis, klatreroser, blåregn, bougainvillea, Morning Glory, søde ærter, trompet, dihondra, blomsterkarse, etc.

Lette og vægtløse pergolaer i landskabet design er forlængst blevet en klassiker. Deres konstruktion ikke kræver globale monetære eller tidskrævende, men den æstetiske nydelse er uvurderlig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.