HjemlighedPlantning af bevoksning

Orkidé blomster Hvid: foto og beskrivelse

Orkidéer Hvide - en af de mest elegante og smukke planter. De ofte køber både hjem og kontor. Desuden er hvide orkideer ofte bruges til at skabe originale bryllup buketter bruden. Dette anlæg er i stand til at behage øjet med blomstrende for næsten hele året. Men det er værd at bemærke, egenomsorg, det kræver særlig, foretrækker konstant opmærksomhed på sin elskerinde.

Hvide orkidéer: billeder, beskrivelse

Dette anlæg har flere navne. Growers kalde det sådan her: Orchid Butterfly, phalaenopsis eller bare hvid orkidé. disse blomster er i stor efterspørgsel blandt køberne. Du bet! Efter anlægget er så fascinerende, at vinde hjertet af selv de mest alvorlige producenten.

I 1750 blev den første gang den hollandske botaniker professor K. Blume opdaget phalaenopsis. Det skete på øerne i Malay Archipelago. Denne blomst bare ramt sin lighed med en sværm af sommerfugle. Derfor er en botaniker og gav ham navnet phalenopsis. Oversat betyder det "Butterfly".

Hvide orkideer er epifytter. Det betyder, at de bruger andre planter for deres støtte.

Der er to typer af Phalaenopsis:

  • miniature (op til et maksimum på 30 cm);
  • standard (ca. 1 m i højden).

Hvid phalaenopsis orkide: grundlæggende karakteristika

Ovenstående funktioner i anlægget skal skelnes:

  • Det har blomster, der ligner møl;
  • blomster på op til 3 gange om året;
  • gule blomster, rød, hvid, grøn eller pink farve (afhængigt af arten Phalaenopsis);
  • plante højde er 1 m;
  • Det har en stor rodsystem;
  • pseudobulbs er fraværende;
  • tongue-blade, bred, mørk grøn farve;
  • sidstnævnte er udformet i bundpladen sker blomst pil.

Det skal bemærkes, at stedsegrønne og nogensinde hvide orkideer vokser. Foto planter er præsenteret i artiklen. Phalaenopsis blomstrer næsten hele året rundt og godt boede i huset op til 7 år.

Et karakteristisk fænomen af hvide orkideer er afsporet de nederste blade. Dette gør det muligt for planten vokser ikke overdrevent.

pleje

White Orchids kræver altid god pleje. Først og fremmest er det vigtigt at vælge et sted, hvor anlægget vil være. Det skal være godt beskyttet mod middagssolen. Derfor ideel til sålbænke af hvide orkideer er dem, der findes i den sydøstlige eller østlige del af rummet.

Acceptabel daglig temperatur i Phalaenopsis - højst 27 grader Celsius. Om natten, det er tilladt op til 16 grader, men under alle omstændigheder ikke er lavere.

I butikken, før de køber, er det vigtigt at inspicere anlægget godt. Sunde hvid orkidé forskellige lysegrå rødder. Typisk er planten sælges i plastpotter, så det er ønskeligt at straks genplante. Avlere er også anbefales til forebyggelse af vand orkidé opløsning fungicider.

Det skal bemærkes, at den forkert pasning af ovennævnte anlæg kan udløse udviklingen af en række sygdomme. Dette gælder især for kunstvanding. Hvis korrekt vandes hvid orkidé, kan dens rødder blive ramt af en svamp. I dette tilfælde stopper væksten af rodsystemet, viser det sig gul og rådne.

Det er værd at bemærke, at Phalaenopsis foretrækker høj luftfugtighed i rummet. Derfor er avlere rådes til regelmæssigt at sprøjte planten og luften omkring ham. Men i denne branche skal man være forsigtig: vandet bør ikke falde ind i hjertet af en roset af blade, da det fører til henfald.

Formeret phalaenopsis "baby", der vises på stilke af blomsterne. Når de når ca. 5 cm, kan de deponeres i andre potter.

transplantation

Hvide orkidéer foretrækker fugt kapacitet og løs underlag. I sin brug som avlere i de fleste tilfælde fra bark af gamle træer. Vi skal huske, at det er bedre substrat for planter er fyrretræ bark. Derudover avlere advarer om, at det ikke bør omfatte en harpiks, da det er skadeligt for den hvide orkidé.

Bark ønskeligt at rense tjærestofferne: det koges ved svag varme i flere minutter. Efter dette, stamme fra vandet og lad den køle substrat fremtid. Så er det knust.

Det skal bemærkes, at skorpen er praktisk at klippe det, når det stadig er våd. Mængden af stykker skal være mellem 1-2 cm.

Så rødderne af orkideer anbefales godt klar af tør og rådne spids. Placer planten i en forberedt gryde og dækker substratet. Vandes straks efter transplantationen ikke anbefales. Dette gøres på den næste dag.

Hvordan til at vande planten?

Orchid med hvide blomster er meget lunefuld. Derfor bør vanding være særlig opmærksom og gøre alting rigtigt. Til dette formål vodichka som indeholder minimale mængder calciumsalte. Vanding udføres planter napaivaniya måde eller med andre ord, nedsænkningsmetoden.

For at gøre dette, er det vigtigt at tage for eksempel en plastikbeholder eller en anden beholder, og plads i det en gryde med orkidé. Derefter hælde lidt vand (således at kun en tredjedel af potten blev dækket). Det anbefales at forlade anlægget i cirka en halv time. Orchid i den tid ganske godt blive våd og afhente den rigtige mængde fugt.

Efter denne procedure plante napaivaniya opgive at godt glas overskydende vand. Så er det bare tilbage til det sted, hvor orkidé.

En vigtig anbefaling fra blomsterhandleren: vanding af planterne udføres kun, når rødderne bliver lysegrå. Efter vand procedurer orkidé rødder normalt få grønt.

Befrugtende orkideer hvid

Næringsstoffer er også nødvendigt at planten, samt vand. Derfor avlere anbefale at bruge tid fodring orkideer og nyttigt, fordi det krævede mikro- og makro-elementer.

Til dette formål er det ønskeligt at købe specielle gødning for hvide orkideer, for eksempel, POKON eller Forte. De opfordres også til at gøre dip fra marts til september. Befrugtende to gange om måneden, skiftevis med vandingerne.

beskæring Skaftet

Det skal bemærkes, at i lang tid i blomst hvid orkidé. Flower den under gunstige betingelser, kan holdes på et spyd og nogle gange endda mere end en måned. Alligevel er der kommer et tidspunkt, hvor anlægget ophører med at behage med deres skønhed. Growers rådes til ikke at springe til at skære stænglerne.

Når den hvide orkidé blomst på de vigtigste akse, skære stilke som følger: er det vigtigt at efterlade 3-4 knopper af roset af blade. Hvad giver? Eksperter siger, at en sådan beskæring gør det muligt at udvikle en ny blomsterstilke i nyrerne, som var under cutoff.

Hvid phalaenopsis orkide - sofistikerede plante med smukke blomster. Det anses for at præsentere en aristokrat blandt deres egen slags. Derfor omsorgen for det bør være passende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.