SundhedPræparater

"Ergoferon" midler. anmeldelser

Præparat "Ergoferon" er udstedt i form af tabletter til resorption. Det refererer til en gruppe af antivirale, antihistamin, immunmodulerende midler. Betyder "Ergoferon" (reaktioner af eksperter bekræfte det) er stand til at genkende og ødelægge viruset af SARS og influenza, reducere hævelse af slim- hals og nasale passager, eliminere overbelastning. Det stof, udøver immunmodulerende effekt, øger immuniteten, fremskynder helbredelse, og forhindrer forekomsten af komplikationer.

"Ergoferon" midler. Vejledning til brug

Lægemidlet er indiceret til forebyggelse og behandling af influenza B og A ( "bird", "svin", samt), akut åndedrætsbesvær virale patologier fremkaldt af en coronavirus, adenovirus, parainfluenzavirus, og andre.

Betyder "Ergoferon" (anmeldelser af læger foreslår det) er meget effektiv i gerpevirusnyh infektioner. Det stof er givet, i særdeleshed, når oftalmogerpese, labial, genital herpes, herpes zoster, skoldkopper, infektiøs mononukleose.

Medicin "Ergoferon" (anmeldelser og kommentarer fra læger foreslår det) bruges til at behandle og forebygge tarm sygdomme af viral akut kursus. For indikationer især vedrører sygdom provokeret af rotavirus, enterovirus, calicivirus og andre patogener.

Betyder "Ergoferon" (kommentarer fra eksperterne tvetydige i det) bør ordineres til forebyggelse og behandling af meningokok og enteroviral meningitis, tick-borne encephalitis, hæmoragisk feber med renal manifestationer.

Det er også vist en kompleks applikation i patologier, såsom pertussis, pseudotuberculosis, pneumonitis af forskellig art, og andre sygdomme.

Forberedelse "Ergoferon", som ansøgningen er almindeligt praktiseres af fagfolk kontraindiceret i overfølsomhed over for komponenterne. På grund af det faktum, at stoffet sikkerhed under graviditet og amning ikke er undersøgt, afgørelse om, hvorvidt brugen af narkotika tager en læge. Dette tager hensyn til forholdet mellem skade på fosteret (grudnichka) og fordele for moderens helbred.

Lægemidlet administreres til en tablet en dag før eller efter et måltid. Midler holdt i munden indtil fuldstændig opløsning.

Medikamentet kan gives til børn fra seks måneder. Før du giver dit barn en tablet får lov til at opløse stoffet i en lille mængde vand (en spiseskefuld).

De første manifestationer af sygdommen, er det nødvendigt at konsultere en specialist og starte behandlingen. Typisk de indledende stadier af den medicin ordineret hver halve time de første to timer. I løbet af de næste tre dage efter modtagelsen af råvarer med regelmæssige tidsintervaller. Startende fra den næste dag, er modtagelse udføres i en dosis på tre tabletter om dagen. Anvendelse af lægemidlet udføres indtil fuldstændig helbredelse.

Bivirkninger er muligt i overværelse af overfølsomhed over for komponenterne.

Det er blevet fastslået, at agenten har nogen effekt på evnen til at føre et køretøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.