FormationUngdomsuddannelse og skoler

Vintermånederne er forbundet med fænomener i naturen: det gamle navn

Vinter - den mest magiske tid på året, ser frem til de voksne og børn. Særligt glædeligt hvidhed og renholdelse af frisk sne efter frysning luft langvarige dank sjap. Fra gammel tid, er den menneskelige sjæl er fyldt med en speciel komfort i vintermånederne. Forbundet med fænomener i naturen fik navnene på folk fortryllet sæson - prosinets, gelé, lut.

vinter

I denne mystiske tid, hvor naturen går på vågeblus, er favorit barndom helligdage fejres - en fabelagtig jul og nytår. Sleeping natur inspirerede skabelsen af mesterværker af mange inden for faget. Indbegrebet af sindsro og fred udseende lærred, hvorpå naturen er der, skrevet i vintermånederne. Forbundet med fænomener af naturens begivenheder, der finder sted om vinteren, der ofte omtales beherske ord i hans værker. I gamle dage var navnene på de måneder, der er forbundet med ændringer i naturen. Folk iagttog begivenhederne i verden, hvilket afspejler sin vurdering i tale. De mest apt og præcise udtryk overføres til hinanden. Og begyndte at skelne mellem sommer- og vintermånederne. Forbundet med fænomener i naturen navn til mere præcist afspejler den logiske forbindelse, og derfor lettere at huske. Disse navne i Rusland er stadig bevaret i andre slaviske sprog.

Fænomenerne naturen om vinteren

Vinter anses for at være den mest alvorlige tid af året i de nordiske lande. hvileperiode den levende verden af naturen er ledsaget af en ændring i vejrforholdene. Winter kendetegnet ved stabil koldt vejr og rigelig udfældning, der falder i form af sne. Lang nat, ingen vind, lave skyer - som om naturen dør. I slavisk kultur observeret i en vis periode begivenheder ofte spiller en afgørende rolle i et år eller en måneds tid titlen.

Det mest fascinerende vinter scene - det sne: langsom dans languidly snefnug falde på den frosne jord. Denne fantastiske skønhed af fænomenet dens vigtige funktion. Snedriver at identificere og holde på varmen meget godt, giver den ønskede temperatur i pripochvennoy område. Den overflod af frosset udfældning vil give fugt jorden i foråret. Der er sandt vinter fænomen med tilstedeværelsen af sne - snestorm, snestorme, storm, snestorm. Gamle navne afspejler ofte vintermånederne vejret denne tid af året.

december

I månederne kalenderen vinteren begynder. Vi kan ikke sige, at det var i den sidste måned af året kommer vintervejr - er, at sneen ikke vil vente til jul. Men December er en tid med magi transformation af naturen. Sjælden fugl vil give stemme. Dag bliver kortere, søer og floder fryser, bliver luften frost, mark og vej dækket Hærdede jorden bunker. Frost dækker hele verden. Studenets, Gruden, is - det gamle navn på vintermånederne meget præcist formidle verdens tilstand. Selv slaverne kaldte December - stuzhaylo, holoden, Lyutova.

januar

Efter juleferien, kan du se den virkelige magi af vinteren. Oftere og oftere optræder på solrige dage er verden fyldt med lys, kulde vokser sig stærkere, vinden dør ned. På dette tidspunkt planterne hvile og venter på opkald. Slaverne troede, at vinteren januar måned var begyndelsen på genfødsel af naturen - himlen hældte blå, solen er i stigende grad blive vist. Dette er en tid med ren stjerne, hvide felter, den blå is. Prosinets - en af hans navne. Omkring januar populært sagt Treskun, ognevik snemand. Hearing - snezhen, kulderystelser, gelé, tilbringe vinteren, du straks indse, hvilken slags pågældende måned.

februar

Den tredje måned i vinter - en tid, hvor flere og flere føler tilgangen i foråret. Tværsnit skærer gennem vinteren, alt frøs i forventning af varmen. Dette er den korteste kalender periode: i normale år, det tager 28 dage og i spring - 29. Vejret er ustabilt - vinden øger, ofte skifter retning. Der er en kamp på to sæsoner - dages tø, frost om natten. Zimobor måned - uventede tid og vejret skifter. I februar, de kendte fænomener i naturen - snow blizzard så koldt, og kaldte ham vetroduy, snegosey. I denne måned er betragtes som en midlertidig onde ulv bryllupper, og derfor kaldes lut. På dette tidspunkt begyndte vi at trække ind i gården dyr, længsel uden solen, så det er forståeligt navn bokogrey. Hyppige snestorme feje ud sneen hele vejen rundt. Kruten gamle navne, road kurver, lav vand reproducere klart billede af verden i slutningen af vinteren.

Siden oldtiden, fascinerende sin højtidelige skønhed af vintermånederne. Forbundet med fænomenet natur observation mennesker har længe stræbt efter at huske. Fra naturfænomener afhang af fremtidige høst, husdyr og jagt betingelser. Seasonal, tilbagevendende begivenheder, var det vigtigt at huske, for at forberede sig til de kommende ændringer i naturen. Præcist formidle essensen af vejret udtryksfulde navne vintermånederne hjulpet landmænd videregive deres viden til fremtidige generationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.