Mad og drikkevarerOpskrifter

Laghman i multivarka: opskrift

Lagman - en af de traditionelle retter i usbekiske køkken. Det er kogt med kød, masser af grøntsager og nudler specielt forberedt. Hurtig og nem at tilberede Lagman i multivarka. Opskriften på den varme og hjertelig suppe diskuteret i detaljer i denne artikel. Skålen vil vise sig lækker og velduftende.

Laghman i multivarka: opskrift

For at forberede Lagman, du har brug for følgende produkter:

  • Kød (okse eller lam, kan med gruber) i en mængde på 800 g;
  • 2 små friske løg hoved;
  • modne peberfrugt;
  • et par (2-3) hvidløgsfed;
  • 1 små gulerødder og grøn radise ;
  • et par kartofler (3-4) middelstore;
  • i 1. skeen (stor) adzhika og tomatpuré;
  • salt og peber og krydderurter.

Hvordan at lave mad Lagman i multivarka: tur-baseret teknologi

1 trin

Fårekød eller oksekød, skyl, dup dem tørre lidt. Skær i stykker. Gulerødder ren og hak i fine strimler. Med løg, fjern skræl og hak det i halve ringe. Hvidløg skræl og hak fint.

2 trin

"Bagning" - en første tilstand, der skal installeres, når du laver mad Lagman i multivarka. Opskrift involverer stegning af kød ved en høj temperatur. Derfor hæld olien i skålen, og vente på, at stikket. Efter dette lå stykker og kog i 15 minutter. Hvis du vælger kød med knogler, er det tilrådeligt at udføre dette trin på en konventionel pande som omrøring knogler kan ridse Teflon overflade af koppen og sætte det i forfald.

3 trin

Efter stegning af kød tilføje de hakkede løg, gulerødder og hvidløg. Sautér grøntsager i 10 minutter. Mens processen med ristning, forberede de resterende ingredienser. Rengør radise, hakke det i fine strimler. Kartofler rene og skæres i tern. Med peberfrugter, fjern stilk og frø og skæres i strimler. Tilføj alle ingredienser i en skål med kødet. Put en skefuld adzhika og tomatpuré, salt og bland igen.

trin 4

Fortsæt madlavning Laghman i multivarka. Nu er alle stegte fødevarer nødt til at tilføje vand. Det tager omkring halvanden liter væske. Du kan tilføje lidt mere, hvis du tillader enhed kapacitet. Tænd enheden på funktionen af "Quenching". Indstil tiden - ca. 1 time. Lad suppen koge indtil den bipper.

trin 5

Under forberedelsen til Lagman, at koge nudler. I den klassiske opskrift, du har brug for at ælte dejen til det. Træk derefter på en særlig måde ledningsføring. Men hvis du gør dette kedelige ting du har hverken lyst eller tid, kan du koge de sædvanlige butikker æg nudler, som er på ingen måde ringere end smagen af hjem.

trin 6

Efter multivarka afsluttet sit arbejde, er det muligt at tjene fadet. Kogte nudler hæld kogende vand, sat i en dyb skål, dække med varm sauce, nudler Sagt på en anden del, og derefter hæld saucen. Hak dild, koriander og persille. Drys med krydderurter suppe og tjene. Klar Lagman i multivarka. Opskrift enkel og kræver ikke meget tid til forberedelse. Kog denne suppe, diversificere deres daglige menu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.