SundhedPræparater

Analog "Otrivin" "Weeks Go Sineks", "Galazolin" (dråber), "Nazivin" (dråber). Sammenlign og anmeldelser

Menneskeheden er vant til at bruge en række af næsedråber og sprays. Lægemidlerne har en anden arbejdsprincip. Nogle reddet fra overbelastning, mens andre er designet til at bekæmpe bakterieinfektioner, og der er behov andre til at eliminere allergi. Populær og almindeligt ordineret medicin er "Otrivin". Dette betyder at du kan købe uden recept i ca. 250 rubler. Men uanset grunden, patienter tendens til at vælge de analoger og erstatninger denne medicin. Om dem, og du lærer af dagens artikel.

Avancerede funktioner

Før du finde ud af, om den absolutte analog "Otrivin", skal du få at vide os selv medicin. Det aktive præparat stof er xylometazolin. Denne komponent har en vasokonstriktor og anti-ødem effekt, det letter vejrtrækning i lang tid. Tildelt agent for infektiøse sygdomme i de øvre luftveje og ENT: rhinitis, sinusitis, otitis, evstahiit. Også anvendes til fremstilling af et medikament og patient til forskellige diagnostiske procedurer.

Kontraindikationer for anvendelse af nasal lægemiddel vil have følgende situation: hypertension, glaukom, thyroid sygdom, overfølsomhed. Må ikke bruge stoffet hos børn under 6 år og gravide kvinder. Varighed af behandlingen bør ikke overstige 10 dage.

Analog "Otrivin"

Erstatte lægemiddel kan nu være en bred række midler. De kan være sammensat af samme xylometazolin eller andre komponenter. På den måde de bruger den samme eller forskellige. Absolut analog "Otrivin":

  • "Galazolin";
  • "Xylen";
  • "DlyaNOS";
  • "Grippostad RINO";
  • "Xymelin";
  • "Snoop";
  • "Tizin", og andre.

Få en lignende effekt kan være fra "Nazivin" medicin "Sanorin", "Noksprey", "uger" og så videre. Før du udskifter, du har brug for at konsultere en læge. Overvej de mest almindeligt anvendte analoger "Otrivin" stof.

"Noksprey"

Dette er det vigtigste stof oxymetazolin. Tilgængelig som en forberedelse spray. Lægemidlet indikeret for bakterielle og virale sygdomme, som ledsages af overbelastning. Sprøjtepåføres "Noksprey" for bihulebetændelse og allergi. Ikke tilladt at bruge stoffet til gravide og ammende kvinder, børn under 6 år, glaukom og forhøjet blodtryk, samt under brug af MAO-hæmmere.

Instruktionerne på programrapporter at terapien er udført af dette betyder ikke mere end 7 dage. Hvis vi sammenligner stoffet med "Otrivin", kan sidstnævnte bruges længere. Hertil kommer, at prisen på penge "Noksprey" ganske høj - ikke mindre end tre hundrede rubler per pakke. I sammenligning med "Otrivin" præparat "Noksprey" taber.

Funktioner af ansøgningen betyder "Xylo-Mephala"

Om dette medikament kan sige, at det henviser til strukturelle analoger "Otrivin". Dens aktive stof er xylometazolin. At ordinere et lægemiddel til symptomatisk behandling af rhinitis af forskellig art: bakterie-, virus-, allergisk. Det særlige ved brugen af denne type stof er, at det ikke bliver brugt i mere end fem dage. I sammenligning med tidligere medicin er endnu mindre tid. Det er vigtigt, at behandlingen kan udføres i børn med allerede to år. Du behøver kun at vælge den korrekte dosis af lægemidlet. Aktiv analog "Otrivin" er udstedt i form af en spray på 0,5 og 1 mg per milliliter. Omkostningerne ved en nasal formulering er omkring 200 rubler. Ulempen ved dette er en erstatning for kortvarig brug, og plus - muligheden for anvendelse hos børn.

Lægemiddel "Lazorin"

Betyder "Lazorin" (næsespray) indeholder i sin sammensætning tramazolin. Denne komponent refererer til indirekte analoger lægemiddel "Otrivin". Han har samme effekt: bremsende blodkar, gør vejrtrækning lettere. Men dette stof har sine egne karakteristika. Udnævnt Spray "Lazorin" i behandlingen af rhinitis: allergisk, vasomotoriske, infektiøs. Også i ENT praksis medicin anvendes til at forbedre udledning af slim fra bihuler i sinus, bihulebetændelse, otitis media og andre sygdomme. I modsætning til "Otrivin", denne medicin tynder slim.

Kontraindikationer til brugen af en børns alder (under 6 år), grøn stær, høj følsomhed. Anvendes ikke i sammensætningen af de patienter, som gennemgik intrakraniel kirurgi transnasal måde. Anvendt medicin tre gange om dagen i 5 dage. Spray kan købes til en pris inden for 250 rubler.

Drops og Spray "Grippostad"

Næste en strukturel analog af lægemidlet "Otrivin" - stoffet "Grippostad". Næsedråber kan anvendes til børn fra to år. Efter 6 år og for voksne er det mere bekvemt at anvende lægemidlet i form af en spray. Som du kan forstå, det aktive stof i lægemidlet er xylometazolin. Behandlingen bør ikke overstige 3-5 dage, hvilket er langt mindre end tidligere alternativer.

Indikationer for anvendelse af midlerne: rhinitis af forskellig ætiologi, forberedelse til diagnostiske og kirurgiske procedurer. Ikke tildelt et middel til børn op til to år, forventningsfulde mødre, personer med hjerneskader. Du må ikke bruge denne medicin til behandling af kronisk rhinitis, atrofisk og medicinering. Nasale dekongestanter værd ikke mere end 150 rubler.

En populær erstatning "Nazivin"

For ikke at nævne, "Nazivin" (dråber og spray). Et træk ved dette stof er, at det har mange arter. På apoteket kan man købe dråber, spray, lægemidler til voksne og børn. Også populær er "Sensitive Nazivin". Dråber i denne formular er beregnet til mennesker, der er udsat for allergi. Det aktive stof i disse midler er oxymetazolin. Køb medicin uden recept kan prissættes på omkring 200 rubler. Bemærk, at "Nazivin Sensitive" er dyrere.

Tildelt medikament ved indsnævring og hævelse af de nasale slimhinder af forskellige årsager: luftvejssygdomme, mellemørebetændelse, bihulebetændelse og så videre. Betal din opmærksomhed på, at dette stof betragtes som sikkert. I visse dosering kan anvendes selv i nyfødte spædbørn. Det er vigtigt, at midlet er kontraindiceret til glaukom, hypertension og atrofisk rhinitis. Term behandling dråber "Nazivin" er ikke mere end fem dage.

Hvad kan man sige om præparatet "Galazolin"?

Dette stof har en meget overkommelig pris. Ofte er forbrugeren, hvad der motiverer erstatte udpeget "Otrivin". Køb medicin "Galazolin" (dråber) kan være så lidt som 50 rubler. Sammensætningen af medikamentet kommer ind xylometazolin. Det bruger stoffet hos børn fra to år. Manuel anbefaler behandlingens varighed - 5 dage. Men receptpligtig medicin en læge kan bruge op til to uger. Det er vigtigt ikke at overskride den ordinerede dosis.

Hvis overfølsomhed og atrofisk rhinitis er kontraindiceret brugen af narkotika "Galazolin". Dråber er ikke ordineres til glaukom og forhøjet blodtryk, åreforkalkning og diabetes, hvis du har hjertesygdom.

"uger" line midler

Du kan erstatte de velkendte "Otrivin" drug "Weeks Go Sineks". Det er værd at medicinen mere end 300 rubler. Hvis du vil gemme, og derefter med dette værktøj det vil ikke fungere. Det aktive stof næsespray "Wicks Sineks aktivitet" er oxymetazolin. Ansøg middel til behandling kan være i en uge. Ikke tildelt medicin til børn op til 6 år. Anmeldelser om dette stof tilføjes positiv. Som en del af sprayen har eukalyptus og menthol. Disse komponenter letter hurtig vejrtrækning og føler sig bedre.

Også, "Wicks" linje, der er andre stoffer, såsom "Weeks Go Simptomaks". Denne medicin er tilgængelig i breve. Fra indholdet af posen er nødvendigt at forberede en løsning, og at bruge det inde. Det stof har også en vasokonstriktive effekt af phenylephrin. Men i forberedelsen er der yderligere komponenter: paracetamol.

Kritikken og Sammenligninger

Forbrugerne ofte i forfølgelsen af lave pris bliver analoger af enten narkotika. Alle disse erstatninger "Otrivin" har samme effekt. Match endda nogle kontraindikationer. Det er vigtigt, at en del af lægemidlet er kontraindiceret til børn under 6 år. Vær opmærksom på metoden for anvendelse. Nogle kompositioner er tilladt at bruge kun 3-5 dage, mens andre kan bruges en uge eller endda 10 dage. Hvis du vælger din egen analogi, altid læse annotation. Din læge kan ordinere en bestemt medicin med brug af en fem gange, mens dets erstatning kan bruges tre gange om dagen.

Kommentarer om de midler, der er beskrevet for det meste godt. Forbrugerne taler om effektiviteten af narkotika. De har alle arbejde hurtigt. Efter brug af åndedrag af lettelse kan mærkes inden for et minut. Effekten varer fra 4 til 8 timer (afhængig af dosis af lægemidlet, og stoffet). Blandt alle de fordelagtige udførelsesform beskrevne lægemidler bliver "Galazolin". Det bør være et middel til billig, det fungerer godt. Derudover kan det anvendes til børn i alderen fra to.

Hvis du har et sundhedsproblem, er det ikke nødvendigt at løse dem på egen hånd og stole på anmeldelser af erfarne brugere. Før brug af medicin bør konsultere en læge. Jeg ønsker dig et godt helbred!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.